Ministru PSD: „Dați oameni afară…” / Deputat PNL: „Ați umplut ministerele cu pile, amante” / „Și ei sunt oameni”

7
8801
Tinel Gheorghe - Daniel Breaz

Un dialog fabulos a avut loc la Antena 3, marți după-amiază, între doi parlamentari: Daniel Breaz (PSD) și Tinel Gheorghe (PNL).

Daniel Breaz (44 de ani) este senator de Alba, ministru al Culturii, ministru interimar al Educației.

Tinel Gheorghe (55 de ani) este deputat PNL de Ialomița.

La un moment dat, ministrul Breaz a început să recite poezia primită de la partid, acuzându-i pe liberali că vin cu tăieri, că vor să dea oameni afară, să-i lase șomeri. Populismul clasic al PSD.

Tinel Gheorghe i-a replicat tăios, reproșându-i că PSD a populat instituțiile cu clientela de partid, inclusiv cu neamuri și amante.

Fraza care i-a ieșit pe gură PSD-istului Breaz, sub presiune, este monumentală!

Dialogul Tinel Gheorghe (PNL) – Daniel Breaz (PSD)

Tinel Gheorghe: Nu ne putem bate joc de banii publici, așa cum a făcut PSD. De aceea, reducem numărul de ministere.

Daniel Breaz: Adică dați oameni afară. De ce dați oameni afară?

Tinel Gheorghe: Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude… tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!

Daniel Breaz: Deci, dați oameni afară.

Tinel Gheorghe: Da, dăm afară pilele și amantele voastre, ale PSD-iștilor!

Daniel Breaz: Dar și ei sunt oameni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

7 COMENTARII

  1. CCUM…, Doamne-iarta-neee…, o fi ajuns SI (!) DERBEDEUL asta AGRAMAT… RECTOR (Sic !), fie chiar si la oooo…ASA-ZISA (!) „Universitsate”-DEEE…-TOT-RAHATU’ ???!!!!!?????????

  2. […] Ministrul Culturii, Daniel Breaz, care e și rectorul Universității ”1 Decembrie” din Alba Iulia, a avut o replică halucinantă când liberalul Tinel Gheorghe i-a spus că pilele, rudele și amantele PSD-iștilor trebuie date afară din ministere. ”Dar și ei sunt oameni!”, a spus Breaz, potrivit Ziaristii.com. […]

  3. […] Ministrul Culturii, Daniel Breaz, care e și rectorul Universității ”1 Decembrie” din Alba Iulia, a avut o replică halucinantă când liberalul Tinel Gheorghe i-a spus că pilele, rudele și amantele PSD-iștilor trebuie date afară din ministere. ”Dar și ei sunt oameni!”, a spus Breaz, potrivit Ziaristii.com. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.