La nunta baronului de Maramureș s-a intrat cu buletinu’! Invitații au fost legitimați de frica #Rezist

2
4176
Finii din Baia Mare (Zetea) și nașii din Borșa (Timiș)

La nunta baronului PSD de Maramureș, Gabriel Zetea, desfășurată sâmbătă la Oncești (lângă Sighetu Marmației), organizatorii au luat măsuri speciale.

Nu au fost atât măsuri de securitate (Doina Pană era deja „otrăvită” cu metale grele, nu mai avea rost un nou atac, iar Gabriela Firea nu era prezentă ca să i se mai bage o sârmă în colon), cât măsuri de intimitate. Gabriel Zetea a vrut să se asigure că invitații săi nu vor fi deranjați de vreun paparazzo sau de vreun protestatar #Rezist deghizat în invitat.

Chermeza a avut loc la Casa de Petrecere a Moroșenilor, care-i aparține primarului din Oncești, Matei Godja, un independent susținut de PSD. Acesta a primit ordin de la Zetea ca oamenii săi să le ceară un act de identitate, la intrare, tuturor invitaților pe care nu-i cunosc și să verifice într-un tabel, să vadă dacă se află printre invitați.

N-a fost muncă ușoară, pentru că Zetea a avut peste 800 de invitați, majoritatea din clientela de partid. Au fost primari și viceprimari PSD, consilieri locali și șefi de deconcentrate, afaceriști veniți cu darul ca să mai prindă și ei câte-un contract.

Figurilor cunoscute, de genul Viorica Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, Eugen Orlando teodorovici, Doina Pană, Marcel Ciolacu, nu le-a fost cerută cartea de identitate sau vreo legitimație de serviciu. Și nici unor PSD-iști maramureșeni necunoscuți la București, dar cunoscuți pe plan local, mai ales la Casa de Petrecere a Moroșenilor.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș și al PSD Maramureș, s-a însurat a doua oară, cu Oana Nicula (naș: Sorin Ion Timiș, primarul PSD al orașului Borșa). Mai înainte a fost căsătorit cu Ioana Pop, fiică de mare securist local (nași: Victor Ponta și Dan Mihalache, ambii PSD-iști de frunte la vremea respectivă).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

2 COMENTARII

  1. Acesta este motivul pentru care s pierdut singur nu-l și majoritatea datorită acestor indivizi din județe care au avut un comportament de arendași!!!!
    Speram sa nu m-au pupe puterea vreodată sau dacă or face-o cu oameni tineri, cinstiti, nepătați care sa nu bage mâna in banul public!!!!!

  2. Pentru ca ati pomenit de el…, ANTIPATICUL, INGAMFATUL, AROGANTUL, LENESUL, INDOLENTUL si IPOCRITUL de… DAN MIHALACHE (fost consilier al candidatului si, ulterior, presedintelui Iohannis, dupa ce din MARE-PESEDIST s-a facut… MARE-LIBERAL – !!!!!!! –, ULTRA-CONTROVvERSAT si RECLAMAT ambasador român la Londra !) a fost prezent SI (!) la aceasta nunta !!!!!

    D.M. este… (UNA !) dintre cele mai GREU-DIGERABILE (!)… dintre (uneori9… IMENSELE !) GAFE ale… ACTUALULUI (!) presedinte-al-României !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here