miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsCarmen Dan intră în fibrilație: Guvernul PNL va desecretiza toate documentele despre...

Carmen Dan intră în fibrilație: Guvernul PNL va desecretiza toate documentele despre Marea Gazare din 10 august!

-

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat duminică, la Timișoara, că printre prioritățile guvernării PNL se va număra și aflarea adevărului despre crimele și violențele din trei momente istorice: Revoluția din decembrie 1989, Mineriadele din 1990-1991 și Marea Gazare din 10 august 2018.

Orban insistă asupra necesității de a fi pedepsiți vinovații, prin intermediul justiției. El promite că Guvernul PNL va desecretiza toate documentele referitoare la intervenția Jandarmeriei din 10 august 2018.

O parte din aceste documente, solicitate de procurorii care anchetează cazul, se află încă la secret. Cea care le-a secretizat a fost Carmen Dan, ministrul de Interne din acea vreme, păstrată în funcție până în iulie 2019.

- Advertisement -

Desecretizarea documentelor despre Marea Gazare din 10 august le dă fiori reci celor doi politicieni care au organizat urgia: Liviu Dragnea și Carmen Dan. Niciunul dintre ei nu mai deține funcții de putere.

Anunțul lui Ludovic Orban

  • „Suntem la 30 de ani de la Revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani, nu am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste 1.000 de morți de la Revoluție. După 30 de ani, nu am aflat cine sunt cei care au organizat mineriadele.”
  • „Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase, care au transformat Jandarmeria, din instrument în slujba oamenilor, care să apere viața, integritatea fizică a fiecărui cetățean, într-o armă de luptă împotriva cetățenilor.”
  • „V-o spun limpede: cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșală amarnic. Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovații care au omorât copiii noștri, trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia mineriadelor, trebuie să știe că adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei.”
  • „Democrația va învinge definitiv în România, pentru că la putere va veni în sfârșit o forță politică care respectă libertatea, drepturile fiecărui cetățean, demnitatea umană, care pune preț pe fiecare om în parte și care poate să ofere garanția fiecărui român că poate să trăiască liber și să reușească în viață, aici, în țara lui, în România.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

UDMR începe șantajul: susține Guvernul PNL doar dacă alegerile locale vor rămâne într-un singur tur, adică nedemocratice!

Cele 4 condiții puse de USR pentru a susține Guvernul PNL

Nu statuile o pasionează pe Firea, ci banii din spatele lor! Cum a umilit-o primărița PSD pe urmașa Brătienilor, care a venit de la Paris pentru o inaugurare anulată. Afacere de 3,5 milioane de euro

VIDEO. Escrocul Cumpănașu își face partid cu escrocul lui Dragnea, care mințea că nu Firea a fost huiduită, ci Simona Halep!

Cumpănașu ne amenință cu dictatura!

VIDEO. Leana către Ceaușescu: „Murim împreună!”. Cumpănașa către Cumpănașu: „Mergem împreună la pușcărie!”

„A fost cu «sânge pe pereți»”! Cercetat de DNA pentru milionul furat, Cumpănașu o amenință pe ambasadoarea Franței

La nunta unui baron PSD. Petrecerea Caracatiței, cu incredibile tentacule în nomenclatura bugetară

VIDEO. Elevă supusă unui abuz de tip comunist. Ode înălțate primarului PSD și Guvernului, la inaugurarea unui pod

E 6-0 pentru noi! Va fi 12-0, distrugem PSD definitiv. Abia acum ne despărțim de comunism!

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -