Vulgară ca o țoapă, Olguța Vasilescu recidivează: „Să și-o ia în bot!”

9
9614

La două zile după mârlăniile lansate de la Romexpo, Lia Olguța Vasilescu a recidivat în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3.

Intervenția deputatei PSD a fost o grosolănie gratuită, care-i trădează proasta-creștere și educația precară. Izbucnire de mahalagioaică incapabilă să se controleze. A intervenit în discuție neîntrebată, ca să arate că ea nu se jenează, precum un alt invitat (Alex Coita), să folosească termeni tari. Chiar mai tari („să și-o ia în bot”) decât cel pentru care Coita își ceruse scuze („să și-o ia în barbă”).

Dialogul de la Antena 3

Coita: PNL riscă să și-o ia în barbă – pot să mă exprim așa?

Gâdea: Dacă puteți să reformulați…

Coita: Îmi cer scuze, atunci.

Olguța: Să și-o ia în bot! Să și-o ia pe coajă!

Olguța zice că anul viitor PSD va lua peste 50%!

În aceeași emisiune („Sinteza zilei”), Olguța Vasilescu a făcut o predicție halucinantă: după un an de guvernare PNL-USR, PSD va lua peste 50% la alegerile parlamentare!

„Dacă vin la guvernare PNL și USR, anul viitor, la alegerile parlamentare, luăm cu 5 în față”, a spus fostul ministru al Muncii.

PSD a obținut 22,5% la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, iar sondajele credibile îl dau acum la 18-20%. „Partidul infractorilor” nu a luat „peste 50%” nici în momentul său de vârf, decembrie 2016, când – cu Dragnea președinte – a obținut 45,5%.

Mizerii de bodegă la adresa adversarilor politici

Sâmbătă, la Romexpo, la relansarea candidatului PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu a avut un discurs vulgar, plin de mojicii, la adresa lui Klaus Iohannis, a lui Dan Barna și a lui Victor Ponta.

 • „Vom vedea Guvernul nou marți. De ce marți? Pentru că luni este ultima zi de weekend pentru Iohannis și miercuri e prima zi de weekend pentru Iohannis. Sâmbătă vor veni cu bugetul pentru anul viitor. Cred că vor ști ce să facă. Vor dubla bugetul de la servicii, bugetul Administrației Prezidențiale, pentru că trebuie să aibă Iohannis bani de deplasări.”
 • „Tragic e că un partid care a luiat 20% trece la putere și un partid care a luat 40% trece în opoziție. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta, care ne spune că are sute de mesaje de la PSD-iști. Eu zic să se uite în frigider, că acolo vede mesajele noastre.”
 • „Barna, acest domn înalt ca bradu’… și mai era ceva ca gardu’, dar nu îmi aduc aminte ce.” (Se referă la vorba „Înalt ca bradu’ și prost ca gardu'”.)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

9 COMENTARII

 1. Ăst borfet de cartier, Vasileaska, le are bine cu ‘botul’, deoarece primele lecții de politică le’a luat sub(t) biroul lui W-C Tudor de la PRM, colegă de partid fiind inclusiv cu dezaxatul lingău / pupinkurist Ștefănescu Kodrin ! 👹👺😱💀

 2. Ce pretentii puteti sa aveti de la o… VAGABOANDĂ (!) careia insusi seful ei de la P.R.M. (Vasileasca era, pe-atunci, la „tineretul” acelui partid… SECURIST-FASCIST !), W.C.-ul Tudor, i-a dat porecla… (Olguta-)”MUIUȚA” (Sic !) ?!!!

  Clipa-de-inspiratie vadimista dateaza de pe la sfarsitul anilor ’90 si s-a petrecut la mare, pe malul lacului din statiunea Venus, unde isi petrecea Vadim vara (impreuna cu toata suita-de-partid !), la vila – era una dintre vilele care acum fac parte din Complexul „Mera”, adica langa hotelurile „Vulturul” si „Pajura”, aproape de barul-de-noapte „Aladin” – pe care-o primise in folosinta sora nebunului, o anume cucoana Samson, de la un cunoscut (siii… EXTREM-de-CONTROVERSAT !) afacerist-imobiliar al turismului din zona statiunilor din Mangalia-Nord, pe nume Raj Tunaru, pe care Tudor l-a si facut… parlamentar P.R.M., pana… s-au certat la cutite, pen’caaa… „bardul” (Sic !) il jupuia de bani… mai mult decat putea ăla sa fure de la stat (hoteluri si vile turistice) si sa insele pe altii !

  Lucrurile s-au petrecut asa (conform celor care au fost… prezenti, atunci-si-acolo, si ni le-au povestit, mai tarziu, si noua !): intr-o dimineata, pe cand Vadim isi lua micul dejun, irumpe, pur-si-simplu, Olguta (care era si ea cazata prin preajma, impreuna cu colegii de la „tineretul-peremist”, mai toti… barbati !) in gradinita si incepe sa… urle, ISTERICA, fara sa-si traga rasuflarea: „Domnule presedinte, „io” m-am saturat de ce-mi fac, noapte-de-noapte, perversii astia de colegi nesimtiti, ma dor… falcile, de nu mai pot, ca toti vor de la mine numa’ sex-ORAL, de se termina vara si plec de-aici siii… NEF…TA ca lumea si cu maxilarul cat casa, stricatii dracului ce sunt ei, asa incat va rog sa luati masuri drastice, ca eu nu mai suport !”

  Dupa cateva clipe de gandire, Vadim a hotarat, in marea sa intelepciune: „Uite care-i treaba, Olguto, tu trebuie sa intelegi ca asta-i, intr-un fel, o… SARCINA-de-PARTID, baietii nostri sunt tineri si ei…, au hormoni si se uita la filme porno…, sunt doriti si curiosi de mici perversiuni…, ce sa le fac eu…, dar tu trebuie saaa… te supui, daca-ti cere partidul, adica daca-ti cer eu (!), si sa-i aduci pe calea cea buna…, sa-i obisnuiesti si cu sexu’ normal…, da’ nici sa nu-i tai de la portie cu ala oralu’, ca eu îi vreau fericiti si activi, asa incat… de azi inainte tu te numesti Olguta… „MUIUȚA”, asa o sa te strig de-acum, si nu mai face botu’ asta, ca te fac deputata si o sa vezi ca merita sa-i distrezi pe baieti, si nu mai face pe suparata, ca-ti plce si tieeeee…, diavolitoooooo !!!

  Si-uite-asaaaa…, a devenit (de fapt…, cam era ea… „devenita” – Sic ! – mai demult, din adolescenta probabil…, dar atunci, la mare, la Venus, s-aaa… PERFECTIONAT !) Olguta… CUM-I-A-SPUS-VADIM (Sic !), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  • Referitor la PARTID (P.S.D.)… BINEINTELES ca era o… „METAFORA” (!), adica era in sens… FIGURAT (!), ca doar NU ai cum, Doamne iarta-neee…, sa aplici formatiunii-politice… EFECTIV continutul „Placutei-Suedeze”, LA-(MODUL-)PROPRIU, nuuuuuuu ?!!!

   Dar referitor la TOTI (in sensul deee… „FIECARE dintre” !) MEMBRII (si chiar… SIMPATIZANTII-si-VOTANTII !) P.S.D., ideea era/ESTE (EXTREM de) CLARA: MUIE (TUTUROR !) PESEDISTILOR, laaaa… PROPRIU, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here