vineri, aprilie 12, 2024
AcasăMainMinciuna lui Dăncilă. Cheamă un reporter să-i vadă vila de la Predeal,...

Minciuna lui Dăncilă. Cheamă un reporter să-i vadă vila de la Predeal, apoi îl aburește!

-

După conferința de presă de ieri, Viorica Dăncilă a fost întrebată de reporterul Loredana Diacu, de la Epoch Times România, despre vila roz de la Predeal, imagini filmate și publicate de jurnalistul-activist Mălin Bot.

Fostul premier susținuse într-o conferință anterioară, când a fost întrebat despre proprietățile imobiliare deținute, că această vilă e încă în construcție.

Imaginile prezentate și distribuite pe rețelele sociale arată o hardughie de casă pe trei nivele, o construcție kitsch, vopsită în culoarea roz, care pare terminată și locuită.

Viorica Dăncilă neagă acuzațiile și în fața camerei de luat vederi îi propune reporterului să meargă a doua zi la Predeal și să viziteze proprietatea.

- Advertisement -
Jurnalistul este încântat de idee și acceptă. La scurt timp după această ofertă, Viorica Dăncilă se răzgândește și îi transmite reporterului Epoch Times că vizita la vila din Predeal nu va mai avea loc.

Este o tehnică prin care Dăncilă și PSD au îngropat subiectele sensibile ce au legătură cu Dăncilă din această campanie – minciuna sfruntată în fața camerelor de luat vederi.

Așa s-a întâmplat și în cazul ceasului de 30.000 de euro cu care Viorica Dăncilă a fost fotografiată la mâna la o conferință de presă.

A renunțat la el, a venit și a spus că nu trebuie pus în declarația de avere că prețul e sub 5.000 de euro și reprezintă un cadou făcut de soțul ei.

O temă de atac asupra lui Iohannis a fost exact cea cu proprietățile imobiliare, președintele fiind acuzat că în perioada cât a fost primarul Sibiului a achiziționat șase case. Dar Dăncilă deține și ea patru imobile despre care nu a fost dispusă să dea prea multe detalii.

- Advertisement -

Pe tema invitației anulate, PSD dă și un comunicat în care Viorica Dăncilă își justifică răspunsul prin “protejarea intimității” fără a aminti că invitația a fost lansată chiar de ea.

„Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a făcut o invitaţie nominală la imobilul neterminat de la Predeal către un reprezentant mass-media care a ridicat semne de îndoială cu privire la faptul că locuinţa domniei sale nu este finalizată în interior. În urma acestei invitaţii, numeroşi jurnalişti şi-au exprimat dorinţa de a merge la adresa respectivă pentru a realiza reportaje din interiorul locuinţei. O astfel de acţiune generală ar crea inconveniente de securitate pe viitor prin expunerea casei şi a interiorului său, dar şi disconfort familiei. Vă rugăm să înţelegeţi şi să respectaţi acest drept la intimitate, pe care trebuie să-l aibă orice familie, chiar şi cea a oamenilor politici. De asemenea, dna Viorica Dăncilă nu doreşte să facă nicio discriminare faţă de ceilalţi jurnalişti, iar invitarea unei singure persoane nu ar fi în acord cu acest principiu. În aceste condiţii, vom pune la dispoziţia tuturor reprezentanţilor mass-media, în zilele următoare, fotografii realizate la faţa locului care vor demonta informaţiile conform cărora casa este finalizată”, se arată în comunicatul PSD.

Adrian Năstase, fost premier și lider PSD care a făcut închisoare pentru corupție, a vrut să-și îmbunătățească imaginea după ce a fost acuzat de deturnare de fonduri publice și i-a invitat pe jurnaliști la el acasă. Se întâmpla în anul 2005. Opulența în care trăia Adrian năstase a șocat o națiune întreagă, iar această operațiune de relații publice i-a grăbit prăbușirea.

Viorica Dăncilă a bombardat presa în aceste zile minciună după minciună în speranța că timpul e prea scurt și nimeni nu o să aibă puterea să verifice declarațiile sale. Dar lumea nu se sfârșește cu alegerile prezidențiale, iar declarațiile false făcute de președintele PSD au devenit dinamită pentru partid.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -