Tradiția hoției la PSD Constanța. Mama primarului Făgădău a fost prinsă când voia să bage în urnă 5 buletine de vot

0
2372

O incredibilă tentativă de fraudă a avut loc la Constanța, în orașul jefuit două decenii de clanul Radu Mazăre – Nicușor Constantinescu (PSD).

Urmașul lui Mazăre la Primăria Constanței, Decebal Făgădău, tot PSD-ist și el, și-a văzut numele implicat într-un teribil scandal electoral. Mama sa a fost prinsă într-o secție de votare având asupra ei 5 buletine de vot deja ștampilate, pe care urma să le introducă în urnă. Toate erau buletine de vot pentru alegerile europarlamentare.

Incidentul s-a întâmplat secția de votare 133 din Constanța, din zona Badea Cârțan, anunță „Constanța de azi”.

Teodora Făgădău (70 de ani) a primit 5 buletine de vot, a intrat cu ele în cabină, unde le-a ștampilat, apoi se pregătea să le introducă în urnă.

Unul dintre observatori i-a sesizat pe polițiștii prezenți la secție, care au intervenit și au reținut-o pe mama primarului chiar înainte de a introduce buletinele în urnă.

Femeia a fost condusă la Secția 2 de poliție pentru audieri, fiindu-i deschis și un dosar penal.

„Polițiștii din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, la o secție de votare, o femeie ar fi fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urnă mai multe buletine de vot. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a declarat Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI.

Deocamdată e neclar cum a intrat mama primarului în posesia celor 5 buletine de vot. Din primele informații, persoana din cadrul biroului electoral al secției de votare care i-a înmânat buletinele ar fi membru al partidului lui Tăriceanu,  ALDE.

Primarul Decebal Făgădău a declarat pentru Info Sud-Est că a fost o eroare regretabilă: „Mama e la Poliție, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot și nu a verificat câte a primit. M-a sunat plângând, de la Poliție. Regretă acest incident, în care a fost târâtă fără să vrea, doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situația o să se lămurească”.

CITIȚI ȘI:

* Situația după numărarea a 90% din voturi: PNL – 27%, PSD – sub 24%, USR-PLUS își continuă creșterea

Noi rezultate, după numărarea a 75% din voturi: PNL menține avansul de 3% față de PSD; crește USR-PLUS

Rezultate după numărarea a 63% din voturi: PNL – 27,87%, PSD – 24,88%, USR-PLUS – 18,06%

Bravo, Simona Halep! Păcat, Gică Hagi! Marea tenismenă a votat la Paris, unde își pregătește debutul la Roland Garros

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Iohannis: „Dragi români, sunteți fantastici!” / „Felicitări, PNL! Felicitări, USR!” / „Acest accident al democrației, care e guvernarea PSD, trebuie să dispară!”

Zdrobit de români, Dragnea e „generos”: propune la prezidențiale două „mortăciuni” – Firea și Tăriceanu

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

PSD cade spre locul 3 și în exit-poll-ul bâjbâit de Pieleanu! Bătălie crâncenă la ora 18.00: PNL – 27%, USR-PLUS – 24%, PSD – 24%. Tăriceanu ar putea rata pragul de 5%

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Șoc și groază la PSD! După 6 ore, prezență la vot de aproape 20%. Și mai sunt 8 ore

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

Doi președinți, Iohannis și Băsescu, votează și dau semnalui care va zdrobi Ciuma Roșie!

„1-0 împotriva hoţiei. Hai că se poate!”. Românul care a votat primul în lume anti-PSD, în 2014, a fost primul şi azi, în Noua Zeelandă

Eroina din Republica Manda-Olguța: doctorița care n-a lăsat morții să voteze. „O să-ți smotocesc mutra aia, bandito!”, a amenințat-o primarul PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here