“Mă, nenorociților!” Comportament iresponsabil al fotbaliștilor de la CFR Cluj în aeronava de București, acuză un fost concurent la Master Chef. 11 membri ai clubului sunt infectați cu Covid

1
4760
Paul Siserman, călător și el în cursa aeriană Cluj - București, a asistat stupefiat la comportamentul total neprofesionist și lipsit de respect al celor de la CFR Cluj. Clubul are 11 persoane infectate - fotbaliști și oficiali -, iar întregul campionat este acum pus sub semnul întrebării. FOTO: Facebook Paul Siserman

Vestea că 11 componenți ai delegației echipei de fotbal CFR Cluj venită la București, pentru meciul de Liga 1 cu FC FCSB, sunt infectați cu coronavirus a băgat spaima printre călătorii cursei de linie care s-au aflat în același avion cu jucătorii.

Paul Siserman, fost concurent la Master Chef, s-a nimerit în aceeași aeronavă de pe ruta Cluj – București cu care au călătorit și membrii delegației de la CFR.

Acesta a povestit indignat, pe pagina sa de Facebook, că atât stafful, cât și jucătorii aveau o atitudine iresponsabilă, comportându-se total neglijent. Autoritățile de la aeroportul din Cluj au fost nu doar nepăsătoare, ci chiar i-au favorizat pe membrii delegației, exceptându-i de la controlul – inclusiv măsurarea temperaturii – aplicat celorlalți pasageri.

Siserman a promis că își va face testul Covid și, dacă îi va ieși pozitiv, va da în judecată clubul CFR.

Un întreg campionat, de zeci de milioane de euro, pus în pericol de niște iresponsabili plătiți regește ca să se comporte ca ultimii amatori

În acest moment, întregul campionat de Liga 1 este sub semnul întrebării din cauza faptului că numeroși fotbaliști și oficiali de la CFR Cluj (play-off) și Dinamo (play-out) sunt infectați cu coronavirus. S-au amânat mai multe meciuri (Dinamo a ajuns la 3 restanțe, CFR Cluj are deja una și nu se știe dacă o va juca pe următoarea).

Până acum au existat doar bănuieli că infectarea s-a produs din cauza faptului că fotbaliștii și membrii staffurilor n-au respectat măsurile de precauție. Mărturia lui Paul Siserman vine să confirme suspiciunile.

O competiție de 28 de milioane de euro (atât costă drepturile TV) se poate întrerupe din cauza comportamentului iresponsabil al unor jucători și oficiali plătiți regește ca să fie profesioniști, dar care se comportă ca ultimii amatori.

Cei 11 infectați sunt portarii Cristian Bălgrădean și Grzegorz Sandomierski, mijlocașii Adrian Păun, Claudiu Petrila, Cătălin Golofca și Damjan Djokovic, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorii fizici Cristian Dragotă și Bogdan Aldea, antrenorul de portari Cristian Moldovan și kinetoterapeutul Radu Pralea.

“Mă nenorociților! Mâine mă duc să-mi fac testul. Dacă iese pozitiv, jur că vă dau în judecată!”

Iată postările lui Paul Siserman, pe contul său de Facebook. Am păstrat ortografia autorului:

„Va rog sa citiți cu atenție!!!

Asa de început de săptămâna…..
1)17/07/20 ora 17:45.
Echipa CFR în aeroport Cluj-Napoca.
Zbor Cluj-București. (Blue Air 18:40)
Unii cu masca alți fără sau purtata necorespunzător.
Nu trec de nici un control individual, ci cu toți în grup.
(se pot cere camerele de la aeroport)
În avion unii dintre ei poarta masca corect și stau la locurile lor alții sunt glumeți și poarta masca total necorespunzător sau sub barbă.

2) Știrile de la ora 19:00 20/07/2020: „La centrul de antrenament de la Mogoșoaia unde se antrenează CFR au fost depistați inca 5 jucători cu covid”

MA NENOROCIȚILOR!!!!
MA GUNOAIELOR!!
ADICĂ VOI LA BANII VOSTRII, CÂND ȘTIȚI CA URMEAZĂ SA CĂLĂTORIȚI CU ÎNCĂ 150 DE PERSOANE SI MAI ȘTIȚI CA AVEȚI DEJA ÎN ECHIPA Un COLEG INFECTAT….
NU VA FACEȚI UN TEST….
DECÂT CEL OBLIGATORIU ÎNAINTE DE O PARTIDA??????

MAINE MA DUC SI ÎMI FAC SI EU TESTUL!!!
DACĂ IESE POZITIV JUR CA VA DAU ÎN JUDECATA!!!!
ART 352 cod penal
(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

SPER SA FACĂ ACELAȘI LUCRU TOȚI CĂLĂTORII DIN ACEL ZBOR, INCLUS ECHIPAJUL!!!“

„Protocolul impus de autorități nu l-au păstrat. Au trecut în turmă prin controlul de scanare. Eu mă întorc acasă, la copil, și mă gândesc că, din cauza lor, îl pun și pe el în pericol”

„Nu știu dacă echipa a făcut sau nu testul săptămânal și sincer nici nu ma interesează.

Protocolul impus de autorități cu siguranță nu l-au păstrat cu nici un fel de restricție sau cu siguranță l-au încălcat atât timp cât în autocar nu aveau mulți dintre ei măști, au trecut în turma prin controlul de scanare, în fata la check in erau dintre ei care purtau masca necorespunzător, discuțiile despre beția precedenta și cât mai costa „un cartonas rosu” (in traducere pt alții dacă sunt prinși ca au călcat pe bec), la scara avionului 3 dintre ei nu aveau măști de fel (aici se înțelege, eram în aer liber).

Nu ma interesează ca este o echipa de fotbal sau altceva (lucru greșit înțeles de unii fani) eu nu sunt microbist nu urmăresc acest sport, (prietenii știu asta)..

Pe mine ma deranjează comportamentul unui grup care din prisma notorietății pe care o au și-au permis sa încalce niște reguli impuse de a proteja pe ei cât și pe cei din jur, ca ulterior sa se dovedească ca sunt pozitivi la acest virus, iar eu care respect toate normele impuse sa ma întorc acasă la copil care îmi sare în brat iar acum sa ma gândesc ca din cauza lor este posibil sa îl pun și pe ea în pericol.

(…)

  1. Și eu am fost sportiv atâta timp și eu am fost în stagii de pregătire și eu am „fentat” regulile.. Dar nu am pus în pericol integritatea sau sănătatea altora“.

„Când p…ea sta la scanare 3-5 sec și cu masca pe figură, iar ei trec în grup și la unii le spânzură măștile sau le țin sub bot pentru că «nu suport măștile», nu mai cred că au dat dovadă de respect față de restul pasagerilor“

„Atâta timp cât nu respecți niște norme impuse pentru toată lumea, atâta timp cât nu respecți oamenii din jurul tău… Masca aia nenorocita, s-a spus și se mai spune în continuare ca este mai mult sa ii protejezi pe alții nu pe tine.

Când p…ea sta la scanare 3-5 sec și cu masca pe figura iar ei trec în grup și la unii le spânzura măștile sau le țin sub bot pentru ca nu „suport măștile” nu mai cred ca au dat dovada de respect fata de restul pasagerilor“.

“Au tras autocarul până la intrarea efectivă, își puneau măștile după ce au coborât, au trecut câte 5 prin fața scannerelor, un masor își ținea masca în bărbie

„Eu ma gândesc și la restul pasagerilor și la cum pot ei ca și club (Top 3 in Romania) sa se comporte asa….

M-au ofensat de prima clipa când i-am văzut…

Tras autocarul pana la întrarea efectiva, își puneau care cum puteau măștile după ce au coborât (probabil de frica sa nu fie ceva jurnalist prin zona), trecut câte 3, 4, 5 prin fata pe la scanere când pe noi restul p…mii ne făceau sa rămânem pentru scanare 3-5 sec pe fiecare, era un maseur sau nu știu ce plm era, cu masca sub bărbie și făcea glume, pe care le-a continuat și în avion cu voce tare referitor la o beție recenta și cât mai costa un cartonaș rosu, unul dintre jucători își purta masca care era cu un singur elastic pe o ureche și pe cealaltă ii spanzura aiurea…..

Etc.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

1 COMENTARIU

  1. Domnule antrenor Dan Petrescu, prin comportamentul total deplasat al fotbaliștilor de la CFR , ați pus im pericol nu numai sănătatea sportivilor dar și sănătatea celor care au călătorit cu aeronava TAROM la Bucuresti.!!!!
    Daca eram in locul lui Răzvan Burleanu de la FRF, va penalizat 6( șase) puncte și adio titlul , pentru comportamentul de mari vedete al acestor fotbaliști care pur și simplu ignorau cu totul măsurile de protecție.!!!!
    Halal fotbaliști de Liga1.!!!
    Rușine !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here