Cataramă, unde-s drepturile și libertățile celor pe care i-ai turnat la Secu?

5
5468
Viorel Cataramă

De-o bună bucată de vreme, tot apari în Piața Victoriei sau în studiourile unor televiziuni de casă. Vorbești despre același lucru: drepturile și libertățile cetățenilor pe vreme de pandemie de Covid-19. Bun. Vrei ca toți infectații cu virusul mortal să zburde prin țară.

Curtea de Covid a României (CCR), în frunte cu președintele ei Valer Dorneanu, ți-a făcut pe plac. Oamenii atinși de boală zboară acum peste tot, chiar mai des decât fluturii. O premieră mondială: prin asta s-au remarcat amicii tăi din PSD.

Dar ești în continuare nemulțumit. Vrei să nu fie nicio restricție, să mâncăm Covid pe pâine la orice oră a zilei: să nu ne mai punem măști, să tușim și să strănutăm unii în fața altora. Că așa funcționează democrația în mintea ta invadată de „ciuma roșie” de la Răsărit.

Cataramă, Cataramă! Dar de drepturile și libertățile majorității nu spui nimic? De drepturile a milioane și milioane de români care respectă regulile impuse de autorități, care sunt conștienți că nu-i de glumit cu acest virus ucigaș. Pe ei cine-i apără de toți infectații externați la cerere din spitale?

Nu-i apără masca? Nu-i apără distanțarea socială? Doar nu te transformi deodată într-un zeu al sănătății ca să-i asiguri de imunitate împotriva teribilei maladii. Mă tem că, dacă s-ar fi organizat un referendum, doar ăia 100 din Piața Victoriei și, poate, câteva din cunoștințele lor ar fi votat pentru eliminarea restricțiilor și eliberarea bolnavilor din spitale. Pentru că sunt de-ai tăi. Tot tu i-ai adus acolo pe modelul mitingului organizat de Liviu Dragnea înainte să intre la pușcărie.

Cataramă, Cataramă! Ai pozat într-un mare patriot cu steagul în mână, ai stat și-n ploaie ca un soldat la datorie, dar acoperit de umbrelă. Sub ea se ascunde însă adevăratul tău chip. Ai uitat de unde-ai plecat? Unde-s drepturile și libertățile celor pe care i-ai turnat la Securitate în perioada comunistă? Sau acei cetățeni n-aveau niciun drept?

Ia uite ce spun cei de la Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității (CNSAS): „În dosarul I542786 (cota CNSAS), titular VRHP, s-au identificat documente în care i-a fost atribuit de către ofițerii de Securitate numele conspirativ «Viorel», cât și documente olografe, semnate de către domnul Cataramă Viorel atât cu numele real, cât și cu numele conspirative «W» și «Voicu»”.

Și-acum, dacă ai pierderi de memorie, uite și un exemplu de turnătorie pe care ai făcut-o înainte de 1990. N-o zic eu, ci experții de la CNSAS: „Subsemnatul Cataramă Viorel, economist la Serviciul 430, referitor la derularea contractului extern cu firma Belco – Belgia, vă aduc la cunoștință urmatoarele: de la preluarea de către mine a acestei firme (aprilie 1985), am observat că patronul firmei, domnul HVR, deține – privitor la mobila executată și livrată de CPL Oradea – informații pe care Tehnoforest nu le deține. Întrucât firma folosește aceste informații fără știrea noastră, sub semnătura tov. Dir. s-a expediat la CPL un telex (nr.34830/21.05.1985) pe care îl anexez la prezenta notă”.

Așadar, tu, marele turnător de mobilă, tu, cel care îi dădeai în gât pe cei din preajma ta, vii să ne predai acum cu imensă obrăznicie lecții despre drepturile și libertățile cetățenilor? Nu ți-e rușine, tovarășe Viorel, tovarășe W, tovarășe Voicu?

P. S. Din Piața Victoriei nu puteau lipsi „jucători” de Covid de teapa ta: alt turnător, Mihăescu (alias Leana lu’ Costel), șpăgarul pușcăriaș Severin, dar și „actorul” lui Putin, Stanoevici – ăla care, în calitate de ministru-delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni din partea PSD, i-a luat peste picior în 2014 pe românii din străinătate care au stat la cozi infernale pentru a-și exprima opțiunea la vot. Împreună, ați furat drepturile și libertățile cetățenilor români. Și-acum, aflându-vă în culmea nesimțirii, ați ajuns să militați pentru ele?! Farsorilor! Fariseilor! Figuranților!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

ANALIZĂ. 10 minciuni, diversiuni și ticăloșii ale turnătorului „Garcea”. Reacție de securist versat: îi face „securiști” pe cei care au dovedit colaborarea sa cu Securitatea!

VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

5 COMENTARII

 1. Javrele se ridica pe inconstienta , pe credulitatea si ignoranta oamenilor necajiti si needucati ca sa-si faca campanie electorala si reclame personale la firmele lor . Astia sunt cei blestamati de Dumnezeu , care au trecut in slujba diavolului care-i conduce .

 2. Bun articol, felicitari autorului.
  Aceasta jigodie, timp de 31 de ani a continuat sa serveasca mafia securista din care face parte.
  Nu e nicio noutate, orice om cu oarece fler si-a dat seama ca secretul succesului in afaceri si patrunderea in politica la varf a unor indivizi au fost instrumentate de mafia securista care si-a bagat santajabilii peste tot.
  Faptul ca e turnator dovedit nu ma mira. Se vede din parcursul lui, se citeste pe fatza lui.
  Noutatea este ca prin amestecul lui si al altor santajabili se demonstreaza clar ca mafia securista e inca activa si ca e bagata in aceasta miscare de contestare a covid 19, ca a pastrat legaturile cu Rusia.

 3. Un nemernic, o jartea ordinara, e plin de fosti securisti si de turnatori la secu de altadata, bine infipti la cascaval, iar asta e asa de scarbos ca nici covidu’ n-a avut chef sa se agate de el, pork mizerabil!

 4. Farseuri, figuranti…ce delicat ii caracterizati! Astia sunt cozi de topor ca in anii ’50! Sunt bolsevici grosieri care imbrobodesc poporul cu lozinci lipsite de adevar si dreptate. Ei spuneau atunci ca erau dusmani ai poporului exact oamenii cei mai buni ai natiei. Bolsevicii de acum prostesc oamenii in fata impingandu-i la rebeliune sanitara fara sa le pese de soarta lor!!! Talhari !!! Talhari !!! Talhari!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here