„Mă declar scârbit”. Radu Paraschivescu acuză Digi 24 că, după ce l-a dat afară, se folosește de imaginea lui. Scriitorul are contract, în continuare, cu Digi Sport și Digi FM, din același trust

2
5107
Radu Paraschivescu a colaborat mai mulți ani cu Digi 24

Scriitorul Radu Paraschivescu s-a declarat „scârbit” de faptul că postul de televiziune Digi 24 l-a inclus, fără să-i ceară permisiunea, într-un spot video de promovare, după ce acum doi ani l-a dat afară fără nicio explicație și fără să-i mai plătească 8 emisiuni.

Nemulțumirea lui Radu Paraschivescu vizează strict conducerea Digi 24 și nu întregul trust Digi. El participă în continuare la emisiunile postului de televiziune Digi Sport și la radio Digi FM, cu care are contract.

Însă în ceea ce privește Digi 24, scriitorul spune că i-a fost reziliat contractul fără explicații plauzibile și fără să i se mai plătească 8 ediții pe care le înregistrase deja și care n-au mai fost difuzate din ordinul conducerii. La câteva luni distanță, a fost scos și de pe site, tot cu explicații ciudate.

Comentariul lui Radu Paraschivescu

Digi 24 va împlini zece ani la 1 martie 2022. Într-un filmuleţ de anunţare a aniversării, apar şi eu preţ de două secunde decupate din «Dă-te la o carte», iar sub mine e trecut cuvântul «excelenţă». Context: la începutul lui martie 2019, Digi 24 opreşte unilateral colaborarea cu mine, invocând motive care ar face să râdă o ţestoasă prepubescentă. Postul decide să nu-mi plătească opt ediţii lucrate în contul lunii martie fiindcă nu se vor difuza (decizia nedifuzării aparţine exclusiv conducerii postului). Pe 1 mai 2019, Digi 24 mă scoate şi de pe site-ul unde îmi publicam articolele, pe motiv de neclarităţi în contract (neelucidate nici până azi). Iar acum mă plasează în acest filmuleţ, lovit brusc de amnezie şi gata să ciugulească un pic de imagine. Mă declar scârbit de acest tip de ipocrizie“.

Astă-toamnă, scriitorul i-a returnat decorația lui Klaus Iohannis, în semn de protest pentru că președintele a adus PSD la guvernare

Astă-toamnă, după ce Klaus Iohannis a adus la guvernare PSD, Radu Paraschivescu i-a returnat președintelui țării decorația pe care o primise în februarie 2020. Același lucru îl făcuse și actorul Marius Manole.

Scriitorul fusese decorat cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler (secțiunea Literatură).

Vreau s-o dau înapoi. E pur și simplu o atitudine pe care simt că trebuie să o am. Simt că e un gest pe care trebuie să îl fac pentru că, după părerea mea, nu trebuie să mai țin obiectul acela la mine în casă. M-a supărat pentru că l-am creditat prin vot (pe Klaus Iohannis – n. red.). Și nu doar prin vot. Și am spus că lucrurile pe care le face sunt lucruri bune. Chiar au fost, până la un punct. M-am făcut că uit, deși nu am uitat, că el e fostul viitor premier al USL-ului, premierul GRIVCO, încârdășit cu Dan Voiculescu, cu Victor Ponta și alți domni de bine. Și am tot spus că omul are dreptul la a doua șansă și că va fi un om reformat din punct de vedere moral și va conduce bine lucrurile“, explica la vremea respectivă Radu Paraschivescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Germania blochează Nord Stream 2, Rusia amenință: „Europenii vor plăti în curând 2.000 de euro pentru 1.000 de metri cubi de gaz!”. Acum, prețul – deja umflat – e de aproape 800 de euro

* Delirul istoric al lui Putin. Minciunile prin care și-a justificat hăcuirea Ucrainei. I-a criticat chiar și pe Lenin, Stalin, Hrușciov și Gorbaciov, care au fost „prea generoși” cu Ucraina!

* VIDEO. Gafă sau scenariu? Scena istorică de la Kremlin care arată că Rusia a decis nu doar independența, ci și ANEXAREA regiunilor ucrainene Donețk și Lugansk

* Enorma hoție a PSD-istului Băluță: a supraevaluat ilegal veniturile Primăriei cu 17 milioane de euro, pentru putea cheltui „fără număr”!

Robert Negoiță, dosar penal cu prejudiciu de 130 de milioane de euro! DNA anchetează contractul cu firma de salubritate a lui Silviu Prigoană

* Prim-vicepreședintele ASF a câștigat anul trecut un milion de lei!

Anunțul trist al lui Oreste: până în 2025 părăsește definitiv România. „Am sperat, dar în 2021 am înțeles că nu se poate. Am plâns…” / „Oamenii frumoși și liberi vor triumfa. Păcat că fără mine!”

Poștărița AUR, fostă candidată la Senat, face „dreptate pentru România”: a furat pensiile, alocațiile și ajutorul de handicap a 54 de consăteni!

* Nu vă grăbiți cu relaxarea! Varianta Omicron BA.2 va aduce un nou val de morți, probabil mai mare decât cel produs de Omicron BA.1

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (89) / TAB-ul, ultimul adăpost

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here