luni, martie 4, 2024
AcasăMainAnunțul trist al lui Oreste: până în 2025 pleacă definitiv din România....

Anunțul trist al lui Oreste: până în 2025 pleacă definitiv din România. „Am sperat, dar în 2021 am înțeles că nu se poate. Am plâns…” / „Oamenii frumoși și liberi vor triumfa. Păcat că fără mine!”

-

Oreste Teodorescu (46 de ani) se declară dezamăgit de clasa politică românescă, plină de „mediocri, ticăloși și trădători”, și spune cu tristețe că se gândește să părăsească definitiv România. „Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în țara mea”, spune el.

Mesajul pe care Oreste l-a publicat pe pagina sa de Facebook este plin de tristețe și amărăciune. Fostul invitat permanent la emisiunea „Jocuri de putere”, de pe Realitatea TV, se declară dezamăgit de sistemul românesc, care a alungat oamenii valoroși din țară și „s-a umplut până la refuz cu mediocrii, ticăloși și trădători”.

Oreste declară că nu și-a pierdut speranța că până la urmă „oamenii frumoși și liberi vor triumfa”, dar este sigur acele timpuri nu-l vor mai găsi în România.

Jurnalistul a stabilit și un termen pentru propria-i emigrare: „Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în țara mea”. Oreste „va schimba prefixul”, adică va împlini 50 de ani, pe 14 iulie 2025, de Ziua Franței. Dar el dă de înțeles că va părăsi România chiar cu un an mai devreme: „Voi închide definitiv cercul aspirațiilor mele naive în 2024”. Poate pentru că în 2024 vor avea loc patru rânduri de alegeri (în ordine: europarlamantare, locale, prezidențiale și parlamentare)…

- Advertisement -

Mesajul trist al lui Oreste Teodorescu 

„Am un singur mare regret legat de țara mea. Sistemul românesc și-a alungat toate resursele intelectuale, artistice, politice și s-a umplut până la refuz cu mediocri, ticăloși și trădători. Speranța mea, că se poate reconstrui, din pepiniera societății civile, o clasă politică decentă, cu viziuni coerente și consistente, s-a născut în 1994 și m-a călăuzit până în 2021. Apoi, am înțeles că nu se poate. Am plâns și, oricât de dureros este, mă gândesc acum, la aproape 50 de ani, să mă retrag definitiv de pe aceste minunate meleaguri, blestemate de a fi jefuite de factorul intern. Voi închide definitiv cercul aspirațiilor mele naive în 2024. Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în țara mea. Dar flacăra speranței va continua și până la urmă va arde din temelii spurcăciunea din sistem, iar oamenii frumoși și liberi vor triumfa! Păcat că fără mine! Dumnezeu să ne ajute și să ne ierte pe toți!”

Oreste Rareș Bogdan
Oreste Teodorescu și Rareș Bogdan, pe vreme când erau de nedespărțit la Realitatea TV

Dezamăgit de fostul său camarad Rareș Bogdan

Oreste Teodorescu s-a remarcat prin participarea sa la protestele #Rezist din timpul guvernării Dragnea și prin participarea, ca invitat permanent, la emisiunea „Jocuri de putere” de pe Realitatea TV, moderată de prietenul său din acea vreme, Rareș Bogdan.

Odată cu intrarea lui Rareș Bogdan în Partidul Național Liberal (PNL), Oreste s-a evidențiat ca susținător al liberalilor, participând inclusiv la unele întâlniri electorale de promovare a acestui partid.

- Advertisement -

Scoaterea USR de la guvernare și cooptarea PSD la putere de către Klaus Iohannis și Florin Cîțu au fost adevărate șocuri pentru Oreste. Ulterior, el s-a declarat extrem de dezamăgit de această „trădare” a votului românilor. Nu i-a iertat trădarea nici fostului său prieten, Rareș Bogdan, pe care l-a ridiculizat prin intermediul mai multor pamflete video.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Generalul american Ben Hodges: „Rusia pune presiune pe Ucraina ca un boa constrictor” / „SUA trebuie să preia conducerea în zona Mării Negre” / „Am fost naivi în înţelegerea modului în care funcţionează Kremlinul”

* Mercenari din Grupul Wagner („armata privată a lui Putin”) au intrat în Ucraina pentru a organiza sabotaje

* VIDEO. Boris Johnson: „Rusia se pregătește de cel mai mare război pe care l-am văzut după 1945 în Europa“

* Diplomația bădărană a Kremlinului. De la „Câte divizii are Papa?” la pantoful lui Hrușciov; de la câinele pentru Merkel la umilirea diplomaților europeni

* Echipa completă a lui Eugen Tomac. Cei 51 cu care l-a debarcat pe Cristian Diaconescu din fruntea PMP. Printre ei: Mihai Neamțu, Florian Bichir și trei foști miniștri

* Război total la vârful AUR. Târziu despre Simion: „M-a jignit de moarte. Nu întorc și obrazul celălalt, ci doar spatele, care e plin de rănile cuțitelor“

* Poștărița AUR, fostă candidată la Senat, face „dreptate pentru România”: a furat pensiile, alocațiile și ajutorul de handicap a 54 de consăteni!

* Cum blochează PSD construcția a 25 de spitale pe bani europeni. Rafila a anunțat deja UE că refuză proiectul PNRR în valoare de 1,7 miliarde euro, acuză ex-ministrul Ghinea

Radu Moraru: „M-am decis să fiu liderul pe care-l căutați! Vreau să preiau funcția de președinte al României!”

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (89) / TAB-ul, ultimul adăpost

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Inversarea sensului politic al rezultatului alegerilor 2020 prin aducerea PSD la guvernare a creat un fenomen mai grav decât emigrarea îngrădită de covid: lehamitea cronică. Tot niște intelectuali ca Oreste, dar care nu se mai implică deloc! Poți avea un salariu decent aici și să trăiești virtual (presă, net, filme, excursii, shopping) mai mult Afară. Detașat sufletește: votează unii pe ăia care nu vor 25 de spitale, doar pentru că nu pot sifona banul gros, lasă-i să n-aibă cele 25 de spitale! Tu te descurci.

  2. Oreste a decide corect.
    După prinderea lui de către poliție ,la volan, sub influența substanțelor psihotrope , practic este desființat ca jurnalist.
    Drumurile lui in această profesie, în România, sunt închise

  3. Dupa ce a facut pe jurnalistul „independent” ,alaturi de miron mitrea ,anca alexandrescu ,invitand pesedisti sa-si dea cu parerea in emisiunile sale ,acceptand sa il inlocuiasca pe fostul prieten ..nu mai e credibil ca sa ne induioseze cu regretele dumisale…ce curajos este!Nicio pierdere,singur s-a descalificat,facand pe prietenul slugilor lui iliescu si dragnea,ca jurnalist de ocazie! Sa-si ia o bicicleta cu portbagaj si..tuleo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -