luni, februarie 26, 2024
AcasăMainPlanul criminal: "China trebuie să susțină Rusia emoțional și moral. Va avea...

Planul criminal: „China trebuie să susțină Rusia emoțional și moral. Va avea nevoie de ea când se va lupta cu SUA pentru Taiwan”. Ordinele Guvernului chinez pentru presă au fost făcute publice, din greșeală, chiar de o publicație a Partidului Comunist

-

Directivele regimului comunist chinez pentru presa din această țară, privind felul în care trebuie abordată agresiunea Rusiei în Ucraina, au fost făcute publice din greșeală, pe rețeaua de socializare Weibo, scrie „The Washington Post”. În respectivele instrucțiuni se menționa că Rusia trebuie susținută „emoțional și moral”, pentru că și China va avea nevoie, la rândul său, de susținerea Rusiei când chinezii vor invada Taiwanul!

Textul, publicat accidental, confirmă și bănuielile Occidentului privind înțelegerea secretă Rusia – China, prin care cele două dictaturi revizioniste se sprijină reciproc în planurile lor expansioniste.

Indiscreția a fost comisă de Horizon News, publicație din trustul Beijing News, care aparține chiar Partidului Comunist Chinez (PCC). Pe pagina de Weibo (rețea de socializare chineză) a Horizon News au fost publicate în cursul zilei de marți, dintr-o eroare, instrucțiunile primite de la secția de propagandă a PCC.

În mesajul respectiv, redactorilor și editorilor li se atrage atenția că nu le vor fi publicate articolele care prezintă Rusia într-o lumină nefavorabilă. De asemenea, nu este acceptat niciun material pro-occidental.

- Advertisement -

La scurt timp după publicarea respectivului mesaj, administratorii paginii de Weibo a Horizon News l-au șters. Însă acesta apucase deja să fie salvat și distribuit.

Senior-editorul Ming Jingwei, de la agenția de știri Xinhua, a scris pe un blog WeChat: China trebuie, pur și simplu, să susțină Rusia emoțional și moral, să se abțină să calce pe urmele Statelor Unite și ale Uniunii Europene (privind condamnarea Rusiei și sancțiunile împotriva acesteia – n. red.). China va avea nevoie în viitor, de asemenea, de înțelegerea și sprijinul Rusiei atunci când (China – n. red.) se va lupta cu America pentru a rezolva odată pentru totdeauna problema Taiwanului”.

În ultimele luni, Vladimir Putin și Xi Jinping au avut mai multe întâlniri în care au strâns alianța puterilor revizioniste. Experții occidentali au atras atenția că e vorba de o coaliție împotriva Statelor Unite, în care Rusia și China urmează să se sprijine reciproc. Rusia caută să refacă Uniunea Sovietică, iar distrugerea Ucrainei e primul pas, în timp ce China încearcă să-și impună hegemonia în Asia de Sud-Est și Pacific, unde intră în coliziune directă cu SUA și aliații săi, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Australia și Noua Zeelandă.

- Advertisement -

Pentru regimul de la Beijing, primul și cel mai important obiectiv imediat este capturarea insulei Taiwan, al cărei Guvern și drept la independență nu le recunoaște – exact așa cum Putin nu recunoaște dreptul la statalitate al Ucrainei, despre care afirmă că ar fi o țară artificială.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Germania blochează Nord Stream 2, Rusia amenință: „Europenii vor plăti în curând 2.000 de euro pentru 1.000 de metri cubi de gaz!”. Acum, prețul – deja umflat – e de aproape 800 de euro

* Delirul istoric al lui Putin. Minciunile prin care și-a justificat hăcuirea Ucrainei. I-a criticat chiar și pe Lenin, Stalin, Hrușciov și Gorbaciov, care au fost „prea generoși” cu Ucraina!

* VIDEO. Gafă sau scenariu? Scena istorică de la Kremlin care arată că Rusia a decis nu doar independența, ci și ANEXAREA regiunilor ucrainene Donețk și Lugansk

* Enorma hoție a PSD-istului Băluță: a supraevaluat ilegal veniturile Primăriei cu 17 milioane de euro, pentru putea cheltui „fără număr”!

Robert Negoiță, dosar penal cu prejudiciu de 130 de milioane de euro! DNA anchetează contractul cu firma de salubritate a lui Silviu Prigoană

* Prim-vicepreședintele ASF a câștigat anul trecut un milion de lei!

Anunțul trist al lui Oreste: până în 2025 părăsește definitiv România. „Am sperat, dar în 2021 am înțeles că nu se poate. Am plâns…” / „Oamenii frumoși și liberi vor triumfa. Păcat că fără mine!”

Poștărița AUR, fostă candidată la Senat, face „dreptate pentru România”: a furat pensiile, alocațiile și ajutorul de handicap a 54 de consăteni!

* Nu vă grăbiți cu relaxarea! Varianta Omicron BA.2 va aduce un nou val de morți, probabil mai mare decât cel produs de Omicron BA.1

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (89) / TAB-ul, ultimul adăpost

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -