Acasă Media Leano, Garceo, Costele, Bittmane! V-ați bătut joc de peste 15.000 de români...

Leano, Garceo, Costele, Bittmane! V-ați bătut joc de peste 15.000 de români uciși de Covid, nemernicilor!

Să nu uităm cine au fost cu adevărat protagoniștii Revelionului mizerabil de la TVR 1, plătit din bani publici de PSD-ista Doina Gradea – „Cap de Porc”. Prin luarea în derâdere a măsurilor de protecție împotriva Covid-19, dar și a autorităților care le-au implementat, ei și-au bătut joc în ultimul hal chiar de cei peste 15.000 de români uciși de teribila maladie.

Să-i trecem în revistă pe cei ce au etalat o cruntă indecență în noaptea dintre ani, la televizunea publică, pe mulți bani publici.

„Leana lu’ Costel”: Mugur Mihăescu (53 de ani). Turnător la Securitate în perioada comunistă. Recrutat la 2 iunie 1986, în ziua în care împlinea 19 ani. A primit numele conspirativ „Mihai”. Se angaja să furnizeze informații despre colegii lui militari. A scris note despre colegii lui, despre prieteni sau despre persoane necunoscute cu care lega amiciții: le divulga relațiile amoroase, valuta sau obiectele din străinătate, relațiile lor secrete cu străinii. Toate aceste aspecte au ieșit la iveală după ce „Leana” și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5, la alegerile locale din 2012. Conform legii, CNSAS i-a căutat legăturile cu Securitatea. Așa a apărut turnătorul „Mihai”.

„Costel a lu’ Leana”: Radu Pietreanu (56 de ani). Condamnat la 2 ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere. În noaptea de 9 spre 10 martie 2001, o patrulă a Poliției din localitatea vrânceană Nănești l-a prins pe „Costel” cu 3 saci cu carne și piei de căprioară. Le transportase cu autoturismul proprietate personală marca Nissan. A fost acuzat că a împușcat un țap și o căprioară, fără a fi autorizat în acest sens. Asupra sa s-au găsit și două carabine de vânătoare.

„Noul Axinte”: cântărețul „anti-botniță”, Dan Bittman. I-a lipsit doar un dovleac de Halloween pus pe creștetul capului. „Să dea Dumnezeu să mor și eu de Covid. Nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante”, a spus el, în nemernicia sa, în plină pandemie.

El trăia de fapt în „condiții degradante” de altă natură, după ce și-a părăsit soția și cei trei copii și și-a găsit o amantă cu 33 de ani mai tânără decât el.

Barul lui Garcea

„Ești negativ, ești pe invers, hă?”

Una dintre manipulările grosolane de la Revelionul TVR s-a produs atunci când „Leana” l-a întrebat pe „Costel”: „Eu acuma dacă îți zic ție că Iohannis e deștept și frumos, tu zici: «Ești negativ, ești pe invers, hă?»”. „Costel” i-a dat imediat verdictul: „Eu și toată țara”.

Ăsta-i umor? Sau pamflet? E propagandă PSD-istă în toată regula, în noaptea de Revelion. „Costel”, pușcăriaș cu suspendare, ne-a plasat pe toți în tabăra anti-Iohannis, că atât l-a dus pe e mintea! Numai că Iohannis a câștigat, în 2019, un nou mandat de președinte al României, zdrobind-o efectiv pe picata celor două trepte de liceu, Viorica Vasilica Dăncilă: 66,09% față de 33,91%.

Aberațiile scornite de „Leana” (aka „Garcea”), „Costel”, dar și de „noul Axinte” au primit oprobriul telespectatorilor. TVR 1 a înregistrat o audiență modestă, clasându-se doar pe locul 5, conform Paginamedia.ro, cu rating 2,9, față de Antena 1 (14,4), România TV (5,1), Kanal D (3,4) și Pro TV (3,3). Și asta, în condițiile în care la Kanal D era difuzată o emisiune în reluare, iar la Pro TV un film artistic.

Leano, Garceo, Costele! De la fost turnător la Secu la fost pușcăriaș cu suspendare! Nemernicilor! V-ați bătut joc chiar de cei peste 15.000 de conaționali uciși de Covid-19, care de-a lungul vremii, au cotizat la bugetul de stat și de pe urma cărora v-ați ales cu buzunarele pline în perioadă de pandemie!

Nu vă e rușine?! Un coleg de-al vostru, militant anti-mască, actorul Bogdan Stanoevici, se zbate acum între viață și moarte tocmai pentru că a nesocotit ravagiile produse de noul virus. Rugați-vă să se însănătoșească și cereți-le scuze românilor pentru tot noroiul pe care l-ați aruncat peste el!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

loading...

1 COMENTARIU

  1. As avea o intrebare: emisiunea a fost in direct, sau inregistrata? „Cap de porc” stia ce vor debita derbedeii aceia? A fost o intelegere facuta la partid?
    Chiar daca a fost in direct, incredintand trecerea intre ani a romanilor unor indivizi care si-au dat in petec, „Cap de porc” a dovedit o mare NESIMTIRE fatza de romani. O nesimtire pe care o tot demonstreaza de cand partidul a pus-o sa se urce cu copitele pe TVR.
    Multe porcarii ar trebui cercetate si pedepsite in Romania, nu ne-ar ajungge sapte vieti! Dar macar faceti, guvernantilor, fiindca v- laudati mai ieri ca veti face dreptate celor care nu suporta ca porcii li s-au urcat in cap: dati scr–fa asta afara de la Tvr!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările