Leano, Garceo, Costele, Bittmane! V-ați bătut joc de peste 15.000 de români uciși de Covid, nemernicilor!

1
7574
Garcea și Bittman, conspiraționiștii "anti-botniță"

Să nu uităm cine au fost cu adevărat protagoniștii Revelionului mizerabil de la TVR 1, plătit din bani publici de PSD-ista Doina Gradea – „Cap de Porc”. Prin luarea în derâdere a măsurilor de protecție împotriva Covid-19, dar și a autorităților care le-au implementat, ei și-au bătut joc în ultimul hal chiar de cei peste 15.000 de români uciși de teribila maladie.

Să-i trecem în revistă pe cei ce au etalat o cruntă indecență în noaptea dintre ani, la televizunea publică, pe mulți bani publici.

„Leana lu’ Costel”: Mugur Mihăescu (53 de ani). Turnător la Securitate în perioada comunistă. Recrutat la 2 iunie 1986, în ziua în care împlinea 19 ani. A primit numele conspirativ „Mihai”. Se angaja să furnizeze informații despre colegii lui militari. A scris note despre colegii lui, despre prieteni sau despre persoane necunoscute cu care lega amiciții: le divulga relațiile amoroase, valuta sau obiectele din străinătate, relațiile lor secrete cu străinii. Toate aceste aspecte au ieșit la iveală după ce „Leana” și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5, la alegerile locale din 2012. Conform legii, CNSAS i-a căutat legăturile cu Securitatea. Așa a apărut turnătorul „Mihai”.

„Costel a lu’ Leana”: Radu Pietreanu (56 de ani). Condamnat la 2 ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere. În noaptea de 9 spre 10 martie 2001, o patrulă a Poliției din localitatea vrânceană Nănești l-a prins pe „Costel” cu 3 saci cu carne și piei de căprioară. Le transportase cu autoturismul proprietate personală marca Nissan. A fost acuzat că a împușcat un țap și o căprioară, fără a fi autorizat în acest sens. Asupra sa s-au găsit și două carabine de vânătoare.

„Noul Axinte”: cântărețul „anti-botniță”, Dan Bittman. I-a lipsit doar un dovleac de Halloween pus pe creștetul capului. „Să dea Dumnezeu să mor și eu de Covid. Nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante”, a spus el, în nemernicia sa, în plină pandemie.

El trăia de fapt în „condiții degradante” de altă natură, după ce și-a părăsit soția și cei trei copii și și-a găsit o amantă cu 33 de ani mai tânără decât el.

Barul lui Garcea

„Ești negativ, ești pe invers, hă?”

Una dintre manipulările grosolane de la Revelionul TVR s-a produs atunci când „Leana” l-a întrebat pe „Costel”: „Eu acuma dacă îți zic ție că Iohannis e deștept și frumos, tu zici: «Ești negativ, ești pe invers, hă?»”. „Costel” i-a dat imediat verdictul: „Eu și toată țara”.

Ăsta-i umor? Sau pamflet? E propagandă PSD-istă în toată regula, în noaptea de Revelion. „Costel”, pușcăriaș cu suspendare, ne-a plasat pe toți în tabăra anti-Iohannis, că atât l-a dus pe e mintea! Numai că Iohannis a câștigat, în 2019, un nou mandat de președinte al României, zdrobind-o efectiv pe picata celor două trepte de liceu, Viorica Vasilica Dăncilă: 66,09% față de 33,91%.

Aberațiile scornite de „Leana” (aka „Garcea”), „Costel”, dar și de „noul Axinte” au primit oprobriul telespectatorilor. TVR 1 a înregistrat o audiență modestă, clasându-se doar pe locul 5, conform Paginamedia.ro, cu rating 2,9, față de Antena 1 (14,4), România TV (5,1), Kanal D (3,4) și Pro TV (3,3). Și asta, în condițiile în care la Kanal D era difuzată o emisiune în reluare, iar la Pro TV un film artistic.

Leano, Garceo, Costele! De la fost turnător la Secu la fost pușcăriaș cu suspendare! Nemernicilor! V-ați bătut joc chiar de cei peste 15.000 de conaționali uciși de Covid-19, care de-a lungul vremii, au cotizat la bugetul de stat și de pe urma cărora v-ați ales cu buzunarele pline în perioadă de pandemie!

Nu vă e rușine?! Un coleg de-al vostru, militant anti-mască, actorul Bogdan Stanoevici, se zbate acum între viață și moarte tocmai pentru că a nesocotit ravagiile produse de noul virus. Rugați-vă să se însănătoșească și cereți-le scuze românilor pentru tot noroiul pe care l-ați aruncat peste el!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. As avea o intrebare: emisiunea a fost in direct, sau inregistrata? „Cap de porc” stia ce vor debita derbedeii aceia? A fost o intelegere facuta la partid?
    Chiar daca a fost in direct, incredintand trecerea intre ani a romanilor unor indivizi care si-au dat in petec, „Cap de porc” a dovedit o mare NESIMTIRE fatza de romani. O nesimtire pe care o tot demonstreaza de cand partidul a pus-o sa se urce cu copitele pe TVR.
    Multe porcarii ar trebui cercetate si pedepsite in Romania, nu ne-ar ajungge sapte vieti! Dar macar faceti, guvernantilor, fiindca v- laudati mai ieri ca veti face dreptate celor care nu suporta ca porcii li s-au urcat in cap: dati scr–fa asta afara de la Tvr!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here