Garcea la Revelionul TVR: „Când vorbește Iohannis așaaa… raaar… am timp să mă crăcesc și de trei ori! Să-mi vadă toată lumea craaaciii!”

4
13075

Programul sinistru de Revelion al TVR 1, produs de firma lui Mugur Mihăescu (alias Garcea, alias Leana lu’ Costel) cu costuri de 140.000 de euro, a fost o dezlănțuire de vulgaritate, rea-credință și prost-gust, toate orientate politic și social (anti-Iohannis, anti-PNL, anti-USR/PLUS, anti-Europa, anti-mască, anti-rațiune).

În șirul de scălâmbăieli bine plătite din bani publici, Mugur Mihăescu a jucat, pe rând, trei roluri:

  • Garcea – polițistul agramat și vulgar;
  • Leana lu’ Costel – țața agramată și vulgară;
  • Mugur Mihăescu – amfitrinul întâlnirii, proprietarul cârciumii în care se filmează Revelionul (în Centrul Vechi al Capitalei).

În rolul Leana lu’ Costel, conspiraționistul „anti-botniță” Mugur Mihăescu (care s-a simțit minunat în compania altui conspiraționist iresponsabil, Dan Bittman) are o replică de o jegoșenie absolută: „Șterge-m-aș eu cu masca aia undeva!”.

Umorul suburban, din registrul grețos, s-a întânit cu ura anti-Iohannis într-o replică de o vulgaritate greu de suportat: „Mie-mi place Iohaaaniiis!… Sunt foc pe Iohannis! Când vorbește el așa, raaar… raaar… am timp să mă crăcesc și de trei ori!”

Și, în context, Leana lu’ Costel țipă isterică: „Să-mi vadă toată lumea craaaciii! Să-mi vadă toată lumea sâniii!… Îîî… îi avusei, pe tren îi avusei la mine… mă făcură pe la Caracal”.

Din program n-au lipsit trimiteri ieftine la Bill Gates și George Soros, în nota conspiraționismului ieftin.

VIDEO: Revelionul sinistru de la TVR

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Operațiunea mafiotă „Salvați avocatul infractor” a eșuat! Înalta Curte: dosarul „Ferma Băneasa” a fost repartizat corect

4 COMENTARII

  1. Ei dacă nici acum nu dispar nenorociții ăștia din TVR,atunci ne ducem dracului ….oare comisia de cultură din Senat și camera nu pot să o dea afara pe nenorocita aia de la TVR???… rușine România, rușine TVR, rușine parlament ,rușine popor român că vă uitați la așa ceva…

  2. Ca un individ injura sistemul politic, nu-i bai. Asta este democratia. DA CA CONDUCEREA (sic) TVR DA LA ORA DE MAXIMA AUDIENTA O EMISIUNE CU NISTE SCURSURI CORONASCEPTICI E CRIMINAL!!!! IERI GUVERNUL TREBUIA SA SUSPENDE CONDUCEREA TVR SI AZI TREBUIA SA-I PUNA PE FARAS! Se aude Dl Prim Ministru!??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.