GALERIE FOTO. Elena Udrea, vrăjitoarea lui Dan Voiculescu de Revelion!

0
5708
Elena Udrea - vrăjitoare

„Revelionul lui Dan Negru”, de la Antena 1, a avut-o printre protagoniști pe Elena Udrea, fostă inamică a lui Dan Voiculescu (patronul de facto al televiziunii). Udrea a apărut mascată, jucând rolul unei vrăjitoare.

Elena Udrea nu mai este inamica trustului de presă al lui Dan Voiculescu, cum se întâmpla pe vremea „regimului Băsescu”. Dimpotrivă, statutul ei de urmărită penal a apropiat-o de Antene, într-un fel de solidaritate a infractorilor.

Tratamentul prietenos de la Antena 3, din ultima vreme, s-a transferat și la Antena 1, pe zona de divertisment.

La „Revelionul lui Dan Negru”, mult suspans a provocat apariția unei vrăjitoare: cin’ să fie, cin’ să fie? Vrăjitoarea dădea din mătură și strâmba din nas, iar într-un târziu și-a dat masca jos: Elena Udrea!

Chiar și Antena 3 a rostogolit apoi știrea, cu destulă simpatie față de fosta „blondă de la Cotroceni”.

Elena Udrea se află în fața unui an cu multe provocări în justiție. Dosarele sale, temporizate o vreme ca urmare a jihadul anti-justiție declanșat de „regimul Dragnea”, intră în linie dreaptă. Este anul în care sunt așteptate sentințe definitive.

Elena Udrea a recunoscut recent, la Kanal D, că la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019 a votat-o pe candidata PSD, Viorica Dăncilă, care „ar fi fost un președinte mai bun decât Klaus Iohannis”.

GALERIE FOTO

Dan Negru își prezintă vrăjitoarea

Cin’ să fie în spatele măști?!

Vrăjitoarea și mătura ei

Suspans…

Pică masca, apare Udrea!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Operațiunea mafiotă „Salvați avocatul infractor” a eșuat! Înalta Curte: dosarul „Ferma Băneasa” a fost repartizat corect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.