Paranoia conspiraționistă demontată. Ministrul Sănătății: vaccinarea anti-Covid NU va fi obligatorie! „Va fi o recomandare, la fel ca în cazul vaccinului anitigripal”

0
895
Mulți dintre gălăgioșii care, cât a fost epidemia sub control, s-au înfoiat și au țipat că virusul nu există au amuțit brusc, speriați de ce-ar putea păți dacă se infectează

Întreaga isterie conspiraționistă, creată și susținută în ultimele luni în jurul așa-zisului plan de vaccinare obligatorie a întregii omeniri sub pretextul epidemiei de coronavirus, a fost stopată joi de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Într-un interviu acordat RFI, oficialul guvernamental a precizat clar că vaccinarea împotriva Covid-19 NU va fi obligatorie. Se va imuniza doar cine dorește să asculte de recomandarea și sfatul medicilor. Nu va exista nicio presiune, nicio sancțiune și nicio consecință pentru cei care vor decide că le e mai bine dacă nu se vaccinează.

Nicăieri, nici măcar în Rusia, vaccinarea anti-Covid nu se anunță a fi obligatorie

Precizarea este foarte importantă pentru că momentul sosirii în România a primelor 1,2 milioane de doze de vaccin anti-Covid se apropie cu pași repezi. Comisia Europeană a precontractat 300 de milioane de doze pentru cetățenii din țările sale. Primul lot, de 30 de milioane de vaccinuri, e așteptat să fie livrat la începutul lui 2021, dacă totul decurge conform planificării cu produsul dezvoltat de cercetătorii de la Oxford.

România va primi, din acest prim lot, circa 1,2 milioane de doze, destinate în principal categoriilor de risc: vârstnicii, bolnavii cu comorbidități, personalul didactic, personalul sanitar.

Dar vaccinarea oamenilor NU va fi obligatorie, a afirmat Nelu Tătaru: Este o recomandare, la fel ca în cazul vaccinului antigripal”.

Nici în Rusia, care a decis să sară peste etapa a treia a testărilor clinice și să introducă vaccinul propriu pe piață, imunizarea nu e obligatorie. Oamenii se vor vaccina doar dacă doresc.

După toate aparențele, niciun stat nu va lua în calcul obligativitatea vaccinării anti-Covid.

Teoriile conspirației încercau să sperie oamenii cu Oculta Mondială care ne va vaccina obligatoriu ca să ne cipeze sau ca să ne ucidă, pentru a reduce populația

Din ianuarie și până în prezent, poate cea mai importantă teorie a conspirației vehiculate la nivel mondial a fost cea potrivit căreia epidemia de coronavirus (care fie nu există, fie este provocată) va fi folosită de forțe oculte atotputernice pentru a vaccina forțat întreaga omenire. De aici, povestea se ramnifică, în funcție de imaginația celor care “descoperă” conspirația sau de interesul celor care propagă aceste scenarii.

Rusia, care este interesată să stopeze implementarea tehnologiei 5G în Europa și America, a susținut puternic versiunea conform căreia bogătașii planetei urmăresc să ne implanteze, sub pretextul vaccinării, un nanocip prin intermediul căruia să fim “prăjiți” sau teleghidați, asemenea păpușilor mecanice, cu undele emise de antenele 5G. Deși povestea este teribil de gogonată, totuși, în România s-au găsit surprinzător de mulți oameni dispuși să o creadă.

O altă teorie, susținută masiv de site-urile conspiraționiste care se pretind a fi “creștin-ortodoxe”, ar fi că Bill Gates, mână-n mână cu alți diabolici precum George Soros, ar vrea să vaccineze obligatoriu întreaga omenire pentru că serul ar fi, de fapt, otrăvitor sau de natură să sterilizeze subiecții. S-ar realiza astfel controlul populației Pământului. Miliardarii care conspiră ar ucide o parte din omenire, iar pe restul ar înrobi-o, confirmându-se astfel, în sfârșit, profețiile din diverse religii care propovăduiesc o Apocalipsă și o luptă finală dintre Bine și Rău.

Până la urmă, din întreaga narațiune n-au rămas decât clicurile naivilor și banii încasați de cei care și-au bătut joc de ei, pe de o parte, și spaimele unei părți a publicului îndeajuns de credulă încât să înghită brașoavele politicienilor și ale forțelor străine care au încercat să creeze panică și agitație.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

Patron de televiziune: “Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!” / „Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”

* Cum era studentul Ludovic Orban. Poveste din vremea când actualul premier cânta la chitară, la muncile câmpului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here