marți, mai 28, 2024
AcasăAlegeri 2019Iohannis anunță "marea prostie" făcută de PSD. E legată de gazarea din...

Iohannis anunță „marea prostie” făcută de PSD. E legată de gazarea din 10 august. Rareș Bogdan: „Cărțile fug de liderii PSD și liderii PSD fug de cărți!”

-

Klaus Iohannis și liderii PNL s-au întâlnit sâmbătă, la Bistrița, cu peste 2.000 de liberali din județul Bistrița-Năsăud. Au lipsit Ludovic Orban și Raluca Turcan, rămași la București cu treburi guvernamentale.

Klaus Iohannis a spus apăsat că PSD a făcut „o mare prostie” când „a luptat în stradă, la propriu, împotriva românilor”, pe 10 august 2018.

Discursul lui Klaus Iohannis (fragmente)

„Eu sunt cu PSD-ul în război, pentru că ei au fost răi cu românii!”

  • „Turul 2 trebuie câștigat, dar nu oricum. Turul 2 trebuie câștigat cu o majoritate covârșitoare!”
  • „Eu nu sunt cu PSD-ul într-o competiție electorală, eu sunt cu PSD-ul în război! Noi suntem cu PSD-ul în război. Și asta, nu pentru că noi suntem așa răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor. PSD a atacat democrația din România. Și rezultatul este cel pe care l-au meritat: au fost înlăturați de la putere.”
  • „Am câștigat bătălii importante, dar războiul nu s-a terminat. Următoarea bătălie, una foarte importantă, se dă pe 24 noiembrie, în turul 2 al alegerilor prezidențiale.”
  • „Românii care merg la vot – ei sunt adevărații eroi ai alegerilor! Alegătorul cu ștampila de vot în mână este eroul alegerilor!”
  • „PSD a guvernat a guvernat împotriva românilor. Și nu numai că a guvernat împotriva românilor – a luptat în stradă… Imaginați-vă: Guvernul PSD-ului a luptat în stradă, la propriu, împotriva românilor! Și mă refer, desigur, la acel 10 august de anul trecut. Inimaginabil, dar până acolo i-a dus mintea: să încerce să-i îngenuncheze pe români cu forța. Mare prostie! Cum să încerci să-i îngenunchezi pe români cu forța? Nimeni n-a reușit. Nimeni n-a reușit să-i îngenuncheze pe români, și PSD-ul în veci, pururi, nu va reuși!”
  • „De 30 de ani ne-am eliberat de comunism, dar încă nu ne-am eliberat de comuniști. De stricat, PSD-ul a reușit să strice multe. În acești 30 de ani, PSD-ul a făcut foarte mult rău României. PSD-ul este motivul principal pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult, PSD-ul este motivul principal pentru care peste 4 milioane de oameni au plecat peste hotare.”
Rareș Bogdan: „În biroul doamnei Dăncilă, aseară, în pozele pe care le-au dat televiziunile, era un raft gol. Un raft gol, fără cărți, pentru că ei n-au nevoie de cărți! Cărțile fug de liderii PSD și liderii PSD fug de cărți!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. NU va suparati…, poate ca ne lasa pe noi memoria…, dar… ATUNCI, IMEDIAT dupa 10 august (2018), in afara deee… O POSTARE-DECLARATIE PE „FACEBOOK” (Sic !), CE A FACUT, in mod… CONCRET, in legatura cu acele evenimente GRAVE, PRESEDINTELE TARII, Klaus Iohannis !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -