Dăncilă s-a agățat, penibilă, și de fotbal. A pozat în fața televizorului alături de Orlando, de traseistul Cristescu și de un PSD-ist care a întârziat avionul cât să ajungă și el

5
1675

Vasilica Dăncilă a crezut că dă lovitura: se pozează în fața televizorului, la meciul România – Suedia, și atrage astfel voturile microbiștilor. Ghinion: naționala a jucat mizerabil și a ratat calificarea, așa că asocierea tutei cu fotbalul a fost un dezastru de imagine.

Interesant este și anturajul din fotografia postată de Vasilica pe Facebook.

În stânga ei se află Eugen Orlando Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul-dezastru de la Finanțe în Guvernul Dăncilă.

În extrema dreaptă, în picioare, stă Radu Cristescu, traseist notoriu (PSD – PDL – PMP – PRU – PSD), fostă mașină de zgomote în partidul lui Traian Băsescu, acum guraliv fruntaș în echipa lui Dăncilă. Aceasta l-a pus recent și secretar de stat în Ministerul Energiei, dar a venit Orban și l-a dat afară.

Dintre persoanele care mai intră în poză, de remarcat este – și prin poziția ocupată – Dragoș Titea, cel aflat în dreapta șefei PSD. Și acesta a fost până de curând secretar de stat, dar în Ministerul Transporturilor.

În această calitate, a provocat săptămâna trecută un scandal imens, întârziind cu 50 de minute decolarea avionului Tarom ce făcea cursa București – Satu Mare. Titea, care e și secretar executiv al PSD Maramureș, a stârnit furie printre pasagerii aflați la bord.

Motivul blocării la sol a aeronavei: n-a ajuns Titea la timp, și voia neapărat să ajungă rapid la Baia Mare (via Satu Mare)! Avionul a așteptat ala sol până la sosirea secretarului de stat de la Transporturi, care venea de la o manifestare electorală a Vioricăi Dăncilă.

Știrea inițială

Episodul a fost relatat de Atac la Cenzură, pe Facebook.

„Au blocat avionul la sol pentru PSD-istul Titea. În urmă cu câteva minute a aterizat cursa Tarom București – Satu Mare. Nu asta este știrea. Avionul a pornit cu o întârziere de 50 de minute. Ar putea fi asta știrea. Aeronava a fost ținută la sol pentru ca secretarul executiv al PSD Maramureș și secretar de stat în Ministerul Transporturilor până acum câteva zile, Dragoș Titea, să urce la bord. Aceasta este știrea.

Pentru câți români stă un avion pe pistă cu motoarele pornite? Pentru niciunul, dacă nu este de la partidul care trebuie. Să vă amintiți asta când votați duminică. Nici atunci când au nevoie de voturi, nu știu să mimeze «calitatea» de cetățean de rând. Țara este a lor. Duminică o puteți lua înapoi.

Titea de la PSD a oprit un avion, până a avut el chef să vină. Noi putem opri duminică o epocă, cât vom avea noi chef. Nu uitați asta când puneți ștampila!”

Noutăți de la Mândruță

Episodul a fost comentat și de Lucian Mîndruță, tot pe Facebook. El a adus și informații suplimentare despre atmosfera la bordul avionului întârziat.

„Am citit știrea asta și-am realizat că madam Mezei n-a mințit. Chiar poți să oprești un avion la sol. Călătorii cursei de Satu Mare din seara asta spun că avionul a fost oprit de la decolare până a venit un secretar de stat PSD – probabil demis deja!!! – cu mașina VIP.

Martorii spun că pasagerii s-au revoltat și că a fost nevoie ca echipajul să calmeze lumea. Incredibil, acești oameni nu înțeleg nimic, nici acum, niciodată!!!! Fără PSD în turul 2″.

PSD a intrat în turul 2, dar are toate șansele să se facă de râs. Examenul cel dur abia urmează.

Titea zice că nu el a întârziat aeronava

PSD-istul Dragoș Titea nu recunoaște că ar fi avut vreo implicare în întârzierea avionului. Într-o postare pe Facebook, el a negat aceste informații și a dat vina pe liberali.

„Numele meu a fost implicat, în această seară, într-un scandal politic generat de oameni frustrați, care își trăiesc viața dezinformând. Oameni care sunt slugi ale liberalilor, care manipulează și se afișează mândri cu candidatul Iohannis. (…)

Am fost denigrat pentru întârzierea cursei Tarom București – Satu Mare. Am fost denigrat pentru că m-am aflat în aeronavă, pentru că am urcat ultimul în avion și pentru că am avut loc pe ultimul rând. Am fost acuzat că avionul a avut întârziere din cauza mea, deși cauza e cu totul alta și poate fi dovedită în orice clipă. ÎNTÂRZIEREA S-A PRODUS DIN CAUZA ROTAȚIEI AVIOANELOR ȘI AERONAVA NU A FOST ȚINUTĂ LA SOL INTENȚIONAT”.

Explicația cu „rotația avioanelor” e penibilă. De când „rotația avioanelor” afectează graficul de zbor? De ce „rotația avioanelor” nu întârzie și cursele Lufthansa, Air France sau British Airways, nici măcar toate cursele Tarom?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

5 COMENTARII

 1. Penibil. Dăncilă se pricepe cu Orlando numai să ne înjure. Ne-a blocat viețile în 2 ani. Stadioane nu avem. Echipă de fotbal nu avem. Vrea numai bugetul sub papuc. Banii fără muncă nu aduc fericirea. Seneca obișnuia să spună: osul domnesc se vede mereu in fapte etice, unii zic bune.
  Nu poți juca fotbal în halul acesta. Și nu un om e de vină. E vorba de mulți alții. Mafia de la pariuri a nenorocit România.

  România – Suedia 2-2 în 1994
  România – Suedia 0-2 în 2019

 2. ASTA-MAI-LIPSEA: TUTA-ABSOLUTĂ… microbistă (după ce am văzurt-ooo… pingpongistă, biciclistă și am aflat, de la Nicu Moga, că a fost șiii înotătoristă !)…

  Caaa…, vorb’aiaaa…, n-aveam noi destule necazuri, in fotbal, cu acest… DĂNCILĂ-al-ANTRENORATULUI (!!!!!!!), Cosmin Contra, poreclit… „GURITZĂ”, un individ care are intre urechi exaaaaaact… NEURONU’-PERECHE al celui care populeaza – la fel de STINGHER/SOLITAR ca si fratioru’-său din bostanu’ lu’ Contra ! – dovleacu’ DĂNCILEI-din-POLITICĂ !!!

  Asta e…, o NENOROCIRE nu vine, niciodata, singura !!!

 3. Inculta asta sa invete limba romana prima data si dupa aceea sa caste gura, pana atunci, mucles, ca E REPETENTA la limba romana, nici macar sa citeasca de pe foaie nu e in stare, ca de vorbit liber…prea greu la intelectul ala mic!!!!! Si-a facut poza ca si cum ar pricepe o iota din fotbal!?!? Chiar crede cineva ca s-a uitat la meci?!?! De biblioteca goala ce sa mai spunem, asa ca si Alexandria care nu are nicio biblioteca ca astora de la PSD nu le trebuie cultura, doar bani de furat sa fie, si sa-i lase careva sa fure tot ce vor, si cat vor!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.