ILEGAL! Șefa unei secții de votare e activistă PSD. Participă la acțiunile partidului și e consilier juridic la Primăria Calafat

1
2827
Janina Mitoiu - blonda cu PSD în suflet. Dar și șefa unei secții de votare!

La alegerile din 10 noiembrie (prezidențiale, turul 1), Oltenia a fost cea mai roșie regiune a țării: 80% din județe (4 din 5) au fost câștigate de candidata PSD, Viorica Vasilica Dăncilă (doar Vâlcea a făcut excepție).

Exact din această zonă, Oltenia, vine un caz scandalos: șefa unei secții de votare este participantă activă la manifestări politice ale PSD.

Pe 10 noiembrie, Florentina Janina Mitoiu a fost șefa Secției de votare nr. 199 din Calafat, județul Dolj.

Să focusăm pe poziția 397, corespunzătoare secției de votare nr. 199 din Calafat:

Doamna Mitoiu este consilier juridic la Primăria orașului Calafat, funcție pe care o ocupă din septembrie 2017. Așadar, este funcționar public, deci nu ar trebui să facă politică.

Orașul Calafat are o primărie roșie: primarul este de la PSD (Lucian Ciobanu, omul de casă al cuplului Lia Olguța Vasilescu – Claudiu Manda), iar Consiliul Local e dominat de același partid (PSD – 8 consilieri, PNL – 6, ALDE – 3).

Janina Mitoiu s-a afișat frecvent alături de cei de la PSD, pe la mitinguri și alte activități. Ea și-a încălcat grav statutul de funcționar public.

Doamna Mitoiu este blonda înaltă din rândul 2

S-o privim mai de aproape, alături de PSD-imea locală…

 

Iat-o și în altă formulă PSD-istă:

Și totuși, la Secția de votare nr. 199 din Calafat, condusă de jurista cu PSD în suflet Janina Mitoiu, cele mai multe voturi nu le-a primit Viorica Dăncilă (173), ci Klaus Iohannis (189)!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.