Înfiorător! Copile de 8 și 9 ani, infectate cu HIV/SIDA de propriul tată, care le-a violat. Și cele două mame au luat boala

0
814

O știre înfiorătoare, publicată inițial de portalul SuperOmsk, a fost preluată de presa din întreaga Rusie. Cotidianul Moskovski Komsomoleț (al doilea ziar ca popularitate din Federația Rusă) anunță că un bărbat infectat cu HIV a transmis cumplita boală atât fostei, cât și actualei soții, dar și ambelor fiice –  de 8, respectiv 9 ani -, cu care a întreținut raporturi sexuale!

Dând dovadă de o cruzime ieșită din comun, bestia i-a informat pe anchetatori că știa încă din 2015 cu ce probleme de sănătate se confruntă. Cu toate astea, n-a ezitat să se culce cu cele două femei și cu cele două copile.

Scenele abominabile s-au produs în 2019, dar au ajuns în atenția opiniei publice abia pe 17 ianuarie 2021, când monstrul a fost condamnat definitiv la 14 ani de închisoare, în regim de muncă silnică, într-o colonie de maximă securitate.

Faptele

Din prima căsătorie, condamnatul avea o fiică naturală (8 ani), iar din cea de-a doua – una vitregă (9 ani).

Mai întâi, fosta soție a aflat cumplita veste. Într-una din zile, ea a acuzat stări de rău, așa că și-a făcut un set de analize. Verdictul: HIV.

N-a stat pe gânduri. A sunat-o pe actuala soție a monstrului și i-a recomandat să meargă la spital. În urma testelor, s-a constatat că și ea fusese infectată cu HIV.

Cele două femei și-au dus și fiicele la analize. Rezultatul: HIV.

Abia atunci, mamele disperate au anunțat Poliția. Oamenii legii i-au deschis dosar penal psihopatului și l-au anchetat ore în șir.

Nemernicul le-a declarat polițiștilor că, inițial, a determinat-o pe fiica sa de 8 ani să facă sex, apoi a trecut la cea vitregă, pe care a corupt-o cu diferite promisiuni, a dezvăluit șeful departamentului de investigații din districtul central al regiunii Omsk, Evgheni Șeludkov.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here