Birchall despre Firea: „Rar mi-a fost dat să văd pe cineva mai penibil, agățându-se de un scaun din care a fost dată afară, cu șuturi în fund, de bucureșteni!“

1
20206
Ana Birchall şi Gabriela Firea-Pandele

Ana Birchall, ex-ministru al Justiției, o distruge pe fosta sa colegă de partid, Gabriela Firea, după sentința Curții de Apel prin care cele 52 de contestații ale alegerilor locale, depuse de apropiații săi, au fost respinse. În urma deciziei judecătorilor, Nicușor Dan a fost validat definitiv ca nou primar al Bucureștiului, după 29 de zile în care Firea a recurs la toate tertipurile pentru a amâna deznodământul.

După ce această telenovelă ridicolă s-a încheiat, Ana Birchall a postat luni, pe contul său de Facebook, un comentariu acid.

„Oare, acum, Gabi Superglue va pleca de la Primăria Capitalei?? Rar mi-a fost dat să văd pe cineva mai penibil, agățându-se de un scaun din care a fost dată afară, cu șuturi în fund, de bucureșteni! Demn de Cartea Recordurilor!

Ce a câștigat (în afară de a se umple de penibil) că a tergiversat o lună predarea-primirea, afectând exact interesele bucureștenilor pe care acum, nu-i așa, vrea să-i reprezinte în Senat, cu imunitate cu tot! Dați share, oameni buni, să se știe adevărul și împreună să condamnăm ipocrizia!“.

Potrivit lui Nicușor Dan, cele 52 de contestații, depuse aparent de persoane independente unele de altele, erau în realitate copy-paste după un singur model, fiind copiate inclusiv greșelile gramaticale din textul inițial!

Noul primar ales a menționat că s-a urmărit câștigarea de timp pentru ca Firea și oamenii săi să-și șteargă urmele în Primărie, după 4 ani de belșug din bani publici. Nicușor Dan a reclamat că, în aceste 4 săptămâni, fostul primar – care este încă în funcție până la depunerea jurământului de către primarul ales – și-a abandonat funcția exact când Bucureștiul se confruntă cu trei crize extrem de grave: cea sanitară provocată de epidemie, cea a sistemului de termoficare și cea financiară.

Într-o ripostă care s-a dorit acidă, Gabriela Firea s-a pozat câteva ore mai târziu în biroul de la Primărie, lăudându-se în limba engleză că este încă acolo și că face treabă. Din nefericire pentru ea, în spate se putea zări însă biroul gol, care nu mai avea pe el nici măcar un obiect – semn că, într-adevăr, Firea nu mai face absolut nimic din ceea ce ar trebui în calitate de primar în funcție.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

VIDEO. Dan Bittman își continuă delirul conspiraționist: „În Germania nu moare nici dracu’ de Covid!” / „Să dea Dumnezeu să mor și eu de Covid!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here