Imensa nesimțire a lui Ciolacu, întrebat despre primarul PSD care patrona bomba cu gaz de la Crevedia: „Și eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi e copilul cuiva. Nu e în atribuția mea de serviciu să iau legătura cu tatăl nimănui”

2
855
Marcel Ciolacu a venit la Crevedia într-o vizită de imagine și s-a enervat când au apărut întrebările legate de mafia din PSD care aruncă țara în aer

Premierul Marcel Ciolacu a dat un răspuns stupefiant atunci când a fost întrebat despre primarul PSD de Caracal care patrona din umbră stația GPL ilegală care a sărit în aer sâmbătă, ucigând doi oameni și rănind alți 56. Liderul PSD, iritat că i se aduce aminte de corupția patronată politic care a făcut posibilă catastrofa, a răspuns obraznic: „Și eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi e copilul cuiva. Nu e în atribuția mea de serviciu să iau legătura cu tatăl nimănui”.

Stația GPL care a sărit în aer sâmbătă la Crevedia îl avea patron, în acte, pe fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea. Pilă a baronului de Olt, fostul tractorist Paul Stănescu, Ion Doldurea a devenit repede multimilionar în euro din afaceri protejate pe linie politică. Una din aceste șmecherii se făcea la Crevedia, unde primar este tot un PSD-ist. Stația GPL patronată în acte de fiul lui Ion Doldurea a rămas fără autorizație de la pompieri în 2020, din cauză că folosea o pompă improvizată, care pierdea gaz. Timp de 3 ani, până la dezastrul de sâmbătă, cele 7 instituții de stat sesizate de pompieri au mușamalizat cazul, evitând să facă vreun control sau să ia vreo măsură. Până când s-a produs explozia.

Marcel Ciolacu, aflat într-o permanentă campanie electorală, s-a dus duminică la locul faptei oamenilor săi, unde s-a trezit confruntat cu întrebările incomode ale jurnaliștilor. Enervat, alesul sistemului pentru poziția de prezidențiabil la alegerile de anul viitor a răspuns cu tupeu: „Și eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi e copilul cuiva…Ce e cel mai important, vă garantez și eu și toți miniștrii, cine se face vinovat, va suporta rigorile legii. Înțeleg că e o problemă cu primarul din PSD, dar eu nu trebuia sa iau legătură cu tatăl nimănui că nu e în atribuția mea de serviciu. Vă repet… Dacă în fișa postului președintelui partidului ține să iau legătură cu tatăl fiului care avea legătură cu acest GPL… nu, nu am luat legătura”.

Ciolacu știe foarte bine cum funcționează acest sistem al interpușilor prin care liderii PSD, fie ei locali sau de la centru, fac averi colosale. El însuși patronează o rețea de influență care numără peste 100 de interpuși și are contracte de 6 miliarde de euro cu statul român, după cum a arătat activistul Valeriu Nicolae într-o anchetă.

Declarația plină de tupeu a liderului PSD vine la o zi după ce primarul din partidul său care patrona bomba cu gaz de la Crevedia, Ion Doldurea, spunea despre pompierii răniți în explozie că „e problema lor”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al doilea „Colectiv” în guvernările Iohannis-PSD: doi morți și 56 de răniți în iadul de la Crevedia. Afacerea criminală a primarului PSD din Caracal

* Accident grav: fostul ministru Ilan Laufer a intrat cu mașina într-un copac. Atât el, cât și soția sa și copiii lor sunt răniți

Sindicatul Europol acuză: pentru a-i proteja pe șmecherii veniți la mare, șefii IPJ Constanța le-au interzis polițiștilor să facă testări pentru alcool și droguri!

PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

A murit un turnător odios al Securității: Bălăceanu-Stolnici. Cazul Vlad Georgescu – Radio Europa Liberă

Putin, deasupra cadavrului lui Prigojin: „O persoană cu o soartă complicată, care a făcut greșeli grave în viață”. Totuși, „un om de afaceri talentat”

Penetrarea Chinei la vârful statului român. Episodul 1: Iohannis și Ciolacu dau undă verde companiei Lenovo să intre pe piața 5G. Episodul 2: Premierul Ciolacu îl reactivează pe Ponta consilier

Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here