Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

2
780
Premierul Ciolacu și consilierul său, Ponta

Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu, a făcut duminică seara o declarație șocantă la România TV. El a pretins halucinant, de-a dreptul bolnav, că statele occidentale care au sărit să ne ajute în tratarea marilor arși după explozia de la Crevedia „vor doar să trimită facturi uriașe către statul român”!

Explozia produsă sâmbătă la o stație ilegală de încărcare GPL din Crevedia, deținută de fiul primarului PSD din Caracal, este o afacere de corupție patronată pe linie de partid.

Pompierii au retras autorizația de funcționare încă din 2020, deoarece se folosea o pompă neconformă, cu scăpări de gaz – s-ar părea că tocmai aceasta a fost cauza exploziei din 26 august 2023, cineva a aprins o țigară lângă pompa care pierdea gaz. Pompierii au amendat de două ori proprietarul și au sesizat nu mai puțin de 7 instituții, dar totul s-a mușamalizat pentru că proprietarul era din PSD.

Cele două uriașe explozii au dus la moartea a două persoane și rănirea altor 56. Mai multe state s-au oferit imediat, iar 10 dintre victimele cu arsuri, care erau în stare mai gravă, dar permiteau totuși transportul, au fost duse de urgență la spitale din străinătate.

Acest lucru nu s-a întâmplat în urmă cu 8 ani, la incendiul de la Colectiv, când premierul de atunci (Victor Ponta), susținut de ministrul Sănătății (Nicolae Bănicioiu) și de secretarul de stat Raed Arafat, a pretins că nu e nevoie de transportarea răniților în străinătate, pentru că „avem tot ce ne trebuie”.

De fapt, statul român nu avea nimic. Zeci de răniți în incendiu au murit, în săptămânile următoare, în spitalele din țară, care nu aveau facilități pentru marii arși și erau pline de boli nosocomiale.

La 8 ani după acea tragedie, Victor Ponta a răsărit din nou, readus la lumină de premierul Marcel Ciolacu, pentru a îmbiba spațiul public cu minciuni, manipulări și teorii conspiraționiste.

Mitomanul Ponta a reluat sub o altă formă declarațiile făcute după incendiul de la Colectiv: „Spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienții care sunt în stare bună. Pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici. Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român, acesta este interesul lor. Guvernul a făcut foarte bine că i-a pus în avion și i-a trimis în străinătate pe cei care aveau nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar e posibil ca românii să se întrebe: «Noi nu plătim taxe? Pe noi de ce nu ne trimit în străinătate»”.

Declarațiile lui Ponta au fost făcute la România TV, postul prietenului său Sebastian Ghiță, care s-a repezit să-l invite în studio după exploziile de la Crevedia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al doilea „Colectiv” în guvernările Iohannis-PSD: doi morți și 56 de răniți în iadul de la Crevedia. Afacerea criminală a primarului PSD din Caracal

* Accident grav: fostul ministru Ilan Laufer a intrat cu mașina într-un copac. Atât el, cât și soția sa și copiii lor sunt răniți

Sindicatul Europol acuză: pentru a-i proteja pe șmecherii veniți la mare, șefii IPJ Constanța le-au interzis polițiștilor să facă testări pentru alcool și droguri!

PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

A murit un turnător odios al Securității: Bălăceanu-Stolnici. Cazul Vlad Georgescu – Radio Europa Liberă

Putin, deasupra cadavrului lui Prigojin: „O persoană cu o soartă complicată, care a făcut greșeli grave în viață”. Totuși, „un om de afaceri talentat”

Penetrarea Chinei la vârful statului român. Episodul 1: Iohannis și Ciolacu dau undă verde companiei Lenovo să intre pe piața 5G. Episodul 2: Premierul Ciolacu îl reactivează pe Ponta consilier

Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României”

2 COMENTARII

  1. Hiena si bovina

    Hai, ca te-am facut, Marcele! La anu, esti doar surcele.
    Cand ma trecusem, ca Crin, tu mi-ai dat un nou destin.
    Iar eu, ca drept mutumire, te voi duce la pieire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here