Iliescu, judecat pentru sângele vărsat! A început procesul Revoluției

4
905
Ion Iliescu, FSN
"Salvatorii"...

La 30 de ani de la tulburătoarele eveniment din decembrie 1989, astăzi, vineri 29 noiembrie, începe procesul în care procurorii îl acuză pe Ion Iliescu pentru infracțiuni contra umanității.

Peste 5.000 de oameni vor depune mărturie la Curtea Supremă în dosarul Revoluției. Pentru ca această procedură să se desfășoare cât mai normal cu putință, instanța supremă și-a modificat programul.

De la primele ore ale dimineții, sute de martori stăteau la coadă pe treptele instituției pentru a-și aștepta rândul de a fi audiați de judecători.

Ion Iliescu va fi cercetat în libertate pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității. În acest rechizitoriu se găsesc informații importante despre gruparea de agenți GRU din Armata Română care a acționat în timpul revoluției din 1989.

Cico Dumitrescu, alertează puciștii
„…începând cu seara zilei de 22 decembrie 1989, pe întregul teritoriu
al României, a fost declanşată o amplă, sistematică şi deosebit de complexă acţiunemilitară de inducere în eroare, unică în istoria naţională, cauză principală de survenire a unui număr mare de decese, răniri de persoane, suferinţe psihice, lipsiri grave de libertate şi distrugeri a unor bunuri de patrimoniu”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii secției militare a Parchetului General.
După înlăturarea lui Niciolae Ceaușescu și a Elenei Ceaușescu, după euforia din stradă sărbătorită de sute de mii de oameni pentru că „au scăpat de comuniști” a fost declanșată o „contrarevoluție” condusă de „oamenii Moscovei”, printre care și Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în acest dosar”, în care au fost uciși 957 de oameni.
„Toţi componenţii grupului Iliescu au preluat puterea totală în stat”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.
”Dragi colegi ai promoţiei 1958, vă vorbeşte cel care a fost pentru voi Cico, cel care a venit în marina română împreună cu voi (….) Rog pe tovarăşul Ion Iliescu, cu care am
fost coleg să vină la televiziune. Trebuie tovarăşi să ne organizăm”, a fost mesajul transmis de căpitanul de rang I Emil (Cico) Dumitrescu în după-amiaza zilei de 22 decembrie de la TVR, postul național de televiziune.
Acest apel a reprezentat momentul în care revolta populară a fost deturnată de Ion Iliescu, un conspirator al Uniunii Sovietice, și de grupul său care au preluat toată puterea în România, prezentându-se ca salvatori.
Marea Revoluție Sovietică din Decembrie
„În România anului 1989 a avut loc Marea Revoluție Sovietică din Decembrie. Este formula cea mai potrivită pentru evenimentele sângeroase care au dus la prăbușirea clanului ceaușescu. Ea include și revolta populară, și puci militar, și lovitură de stat, și revoluție, și contra-revoluție, într-un dozaj bine calculat de către Marele Regizor de la Moscova”, scrie Grigore Cartianu, în cartea „Crimele Revoluției – Sângeroasa diversiune a KGB-iștilor din FSN”.
Au trecut 30 de ani, iar stagnarea societății românești din punct de vedere etic și moral are legătură și cu ascunderea adevărului în mod premeditat de către cei care au preluat în mod abuziv puterea în decembrie 1989 și acoliții săi.
Singura răsplată morală pentru această așteptare de decenii e aceea că Ion Iliescu a trăit până astăzi, prinzând ziua în care a fost pus sub acuzare pentru crimele săvârșite și va apărea în fața judecătorilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

* VIDEO. Dan Barna i-o „întoarce” lui Cioloş după ce acesta l-a întrerupt într-o conferinţă de presă!

* Orban: „Până la sfârşitul lunii, vrem să dăm hotărârea de guvern privind salariul minim”

* „Popularul” Daea – un mare profitor! Agățați de Ministerul Agriculturii: tata + mama + fiica 1 + fiica 2 + ginerele

* Orban o „rade” și pe Anca Alexandrescu! Fiica lui Horia Alexandrescu se ascunsese într-o instituție-sinecură

* România, sub stare de şoc după morţii prin deratizare de la Timişoara

* Cumpănașu înființează Fundația „Alexandra Măceșanu”, ca să stoarcă bani de la naivi. Cu ONG-ul a sifonat milioane de la stat

* VIDEO. Dialogul aspru al lui Mălin Bot cu deputatul „Mitralieră”. PSD-istul a devenit agresiv. Ziaristul a refuzat să dea mâna „cu hoții și cu mafioții”

* VIDEO. Mesajul superb al Sorinei, de la New York. Fetița scoasă cu greu din captivitatea familiei Șărămăt vorbește deja engleza

* În timp ce românii erau gazați în Piața Victoriei, Dragnea chefuia la Scroviștea. Ți-a plăcut, Bușcule? S-au asortat icrele negre cu șampania franțuzească?

* El e individul din MAI care a făcut legătura între Carmen Dan, jandarmi și huligani pe 10 august! S-a deplasat cu motocicleta, fiind o piesă-cheie în planul criminal al lui Dragnea

* La pușcărie, găzarilor! Documentele din 10 august, ferecate de Carmen Dan, au fost desecretizate şi trimise la DIICOT

 

4 COMENTARII

  1. Dosarul Revoluției Române din 1989 nu se termină curând. Ion Iliescu va dormi bine în patul său. Are peste 80 de ani și nu face pușcărie. Landul Bavaria face presiuni pe investițiile germane asupra Guvernului României de a închide dosarul după decesul lui Ion Iliescu.

    BND

  2. Acest monstru comunist, iliescu, se sustrage de la judecata, nici nu a venit astazi, iar avocatul lui aduce tot felul de cereri pentru a opri dosarul, si a-l trimite inapoi la parchet. Obstructioneaza in continuare, asa cum o face de 30 de ani. Sper din adancul inimii ca judecatorii sa fie impartiali si dosarul sa treaca de camera preliminara, astfel incat sa inceapa odata judecarea pe fond. Condamnand acest monstru, de fapt societatea romaneasca se elibereaza de lestul comunismului, iese la lumina si merge mai departe. Mult ne-a mai trebuit…

  3. Nu numai ca Ion Iliescu și cu Gașca lui care au preluat puterea in Decembrie 89’ trebuie băgați la pusvarie pe viața dar ar trebui judecat acest spion KGB și pentru distrugerea ECONOMIEI ROMÂNEȘTI I!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here