Revolta unui polițist: „Am ajuns firma de pază a clanurilor. Șefii Poliției mănâncă din palma lumii interlope”

3
8494

Un „mascat” din Poliția Română se revoltă: „Blocăm străzi, oprim tot ce mișcă, păzim ţiganii să nu fie brutalizaţi… De când ne-am transformat în firma de pază a ţiganilor? De ce toată această desfăşurare de forţe pentru protecţia scursurilor societăţii? Protecţie plătită din banii oamenilor care azi dimineaţă s-au trezit să plece la muncă!” 

Conform Adevarul.ro, acesta este începutul scrisorii unui „mascat” din trupele speciale ale Poliției, care a participat la sute de descinderi organizate la casele clanurilor de interlopi.

Revolta lui a plecat  de la modul în care s-a comportat Poliția Română cu ocazia înmormântării lui Emi Pian, fostul lider al Clanului Duduianu.

Conform autorului articolului, scrisoarea este semnată, dar „Adevărul” a ales să nu dezvăluie identitatea polițistului, „din motive lesne de înţeles”.

Acuzațiile și revolta polițistului sunt extrem de puternice. Printre altele, el spune că „am ajuns firma de pază a țiganilor; asta se întamplă când apar cumetriile cu țiganii, iar șefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope”.

Scrisoarea are și o doză de rasism, dat fiind că autorul ei insistă pe etnia țigănească a unor șefi de clanuri, dar și a beneficiarilor de ajutoare sociale și de handicap, tinzând chiar spre o nedreaptă generalizare.

Scrisoarea integrală a polițistului

„Blocăm străzi, oprim tot ce mișcă, păzim țiganii să nu fie brutalizați… DE CÂND NE-AM TRANSFORMAT ÎN FIRMĂ DE PAZĂ A ȚIGANILOR??? DE CE TOATĂ ACEASTĂ DESFĂȘURARE DE FORȚE PENTRU PROTECȚIA SCURSURILOR SOCIETĂȚII??? PROTECȚIE PLĂTITĂ DIN BANII OAMENILOR CARE AZI DIMINEAȚĂ S-AU TREZIT SĂ PLECE LA MUNCĂ! LA MUNCĂ!!!!! CA SĂ PLĂTEASCĂ PROTECȚIA INFECȚIILOR CARE DORM LINIȘTIȚI ȘI LA ORA ASTA, ȘTIIND CĂ MILIȚIA – PARDON, FIRMA DE PAZĂ – VEGHEAZA SĂ NU FIE ATINȘI LA ARIPI…

CE-OR GÂNDI OAMENII NORMALI CÂND VĂD CĂ PENTRU SCURSURILE ASTEA SUNT ATÂTEA FORȚE ȘI CÂND EI, CARE MUNCESC ȘI PLĂTESC TAXE DE LE IES PE NAS, AU NEVOIE DE POLIȚIE ȘI LI SE SPUNE CĂ NU SUNT OAMENI, CĂ NU SUNT RESURSE??? CE GÂNDESC COLEGII NOȘTRI CARE, ÎN EXERCITAREA ATRIBUȚIUNILOR DE SERVICIU, AU AJUNS SĂ FIE AMENINȚAȚI, BĂTUȚI, RĂNIȚI ȘI CĂRORA NU LI S-A ASIGURAT NICIUN FEL DE PROTECȚIE, NICI MĂCAR NU AU FOST LĂSAȚI SĂ-ȘI IA PISTOLUL ACASĂ PENTRU PROTECȚIA LOR ȘI A FAMILIILOR LOR???

CUM ESTE POSIBIL SĂ ACORDĂM ATÂTA ATENȚIE UNOR NENOROCIȚI CARE FAC ATÂTA RĂU ACESTEI SOCIETĂȚI, CARE NU AU O ZI DE MUNCĂ ÎN VIAȚA LOR, CARE NU AU PLĂTIT UN LEU IMPOZIT ÎN VIAȚA LOR, DAR DEȚIN PALATE, MAȘINI DE ZECI ȘI SUTE DE MII DE EURO ȘI ÎNVÂRT MILIOANE DE EURO ÎN VĂZUL TUTUROR??? CHIAR NU MAI AVEM UN SINGUR OS ÎN COLOANA VERTEBRALĂ??? CHIAR AM AJUNS LA STADIUL DE NEVERTEBRATE, DE MOLUȘTE???? MI-A PLĂCUT ENORM MESERIA ASTA, DAR ASTĂZI AM AJUNS SĂ O URĂSC DIN TOT SUFLETUL!!!

Am ajuns firma de pază a țiganilor, asta se întâmplă când apar cumetriile cu țiganii, iar șefii Poliţiei mănâncă din palma lumii interlope.

Atâta timp cât șefi mari din Poliție au tot mâncat din mâna lor până acum, nu o să vedem niciun plan, o să vedem doar balet al forțelor de ordine fără o finalitate anume.

Iar amenzile date unor X sunt apă de ploaie, în condițiile în care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de muncă undeva.

Acei X nu aduc, nu au adus și nu o să aducă niciodată PLUSVALOARE unei societăți civilizate care plătește taxe și impozite, din care mare parte a etniei X e susținută cu ajutoare de handicap și bolă închipuită, pe munci și alocații N pentru puradei.

Niciodată. Poliția și-a dat examenul neputinței la măsuri și când a coborât în stradă BERECHET-fiu-de-împărat ca să empatizeze cu ei. Hai, mă, pe bune?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

El e Richard I, tânărul interlop care l-a omorât la poker pe mult mai experimentatul interlop Pian. Cum a comis crima

3 COMENTARII

 1. A fost cea mai vizibila si mai penibila demonstratie ca statul roman este un stat mafiot.
  U cetatean a avut parte de o inmormantare de exceptie, cu participarea autoritatilor, cu eludarea regulilor nu fiindca a facut un geste eroicm ci fiindca era sef de clan mafuot.
  .Politia a gadilat orgoliile si asa uriase ale mafiei tiganesti, le-a intarit ideea ca sunt mai tari decat acest stat prapadit. Iar romanilor, convingerea ca sunemt un popor slab, dezbinat, ca minoritatile sunt mai puternice decat noi si isi bat joc de legi, de institutii, de oameni.
  Ca sefi mai mari sau mai mici din Politia romana au parul in mainile mafiotilor fiindca s-au lacomit la mita, stiam.
  Ca ministrul de interne este un papagal, nu e o noutate.
  Ca Premierul si presedintele, mereu atacati de dusmanii din opozitie, sunt tare grijulii cu interesele electorale, nu e nici asta o noutate.
  Dar sa participe statul la un asemenea spectacol!!!

 2. Asta a inteles masca aia goala de continut,ca pazeste interlopii😃😂Dobitokul,daca intr-adevar exista acest personaj „mascat”,scrie al drakului de bine,dar nu intelege NIMIC!Anume ,faptul ca au fost trimisi sa SUPRAVEGHEZE ZONA SI TURMA DE INTERLOPI ,PENTRU A FI TINUTA SUB CONTROL,,CA ASTIA NU STIU MULTE SI SE POT RADPANDI IN JUR,PE STRAZI…ICUM ERA ACUM,DACA II LASAU SA MEARGA LIBERI PE STRAZI,NECONTROLATI,IN TIMP DE STARE DE ALERTA?!Pe langa faptul ca au vrut sa previna FOARTE POSIBILE CONFLICTE INTRE CLANURILE RIVALE-SE POT INCAIERA SI LA INMORMANTARI,BOTEZURI,NUNTI SI ALTE PARANGHELII,NU SE STIE ASTA DE CATRE ONORABILUL DOMN ANONIM CURAJOS MASCAT? ACUM E ATAT DE REVOLTAT SI JIGNIT IN AMORUL SAU PROPRIU,DAR CAND ERA TRIMIS SA BATA CA LA SACII DE BOX,SE SIMTEA PERFECT,CA DUPA FITTNESS,NU? Asa ca ,cata minte ai,asa gandesti…Cand era dragutza secretara a lui dragnea ministru,ce faceau mascatii si acest reprezentant al lor sa anihileze clanurile tiganesti?Acum e de vina Vela si Berbeceanu ,dupa mintea lor,ca nu pot trage in ei sa-i macelareasca!?! DAR CINE I-AU TRATAT CU RESPECT SI I-AU LASAT SA SE INTINDA PESTE TOT 30 ANI,LIBERALII ?Si sa nu mai vorbim de ziarul penalului Burci,prietenul de discutii despre politicieni si Kovesi al lui ghita si gusha,ca ajung la aceeasi concluzie…ppoliticieni penali+ clanuri interlope=love….😈😈😠

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here