miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvăluiriPolițistă vândută interlopilor de colegii ei! Investiga traficul de persoane, a găsit...

Polițistă vândută interlopilor de colegii ei! Investiga traficul de persoane, a găsit pe mașină o coroană funerară. „Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău!”

-

Un caz revoltător, care vorbește despre corupția din Poliție, este relatat pe Facebook de Adriana Săftoiu, deputat PNL și fostă jurnalistă.

Cazul pe scurt: o polițistă tânără se infiltrează într-o rețea de trafic de persoane, pentru a o destructura. Când e pe punctul să dea lovitura mortală rețelei, „dovedindu-i” pe capii acesteia, apar surprizele: o coroană mortuară pe mașină, plus un mesaj de amenințare în punctul cel mai sensibilul: propriul copil.

Cineva din preajma ei a vândut-o. Și erau doar câțiva polițiști care cunoșteau misiunea ei…

Epilogul este clasic: tânăra polițistă a renunțat. Nu se mai avântă în investigații riscante, știind că lângă ea sunt polițiști care lucrează pentru mafie.

- Advertisement -

Postarea Adrianei Săftoiu

„Polițistă, tânără, infiltrată într-o rețea de trafic de persoane. A absolvit Facultatea de Psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de Poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore.

Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: «Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău!».

Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totuși, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi.

- Advertisement -

Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Si acum ce face politista? Sta sa treaca timpul si sa vina ziua de leafa, ca altceva nu mai poti face dupa faza asta.
    Dar eu sunt sigur ca este doar fructul imaginatiei dnei Saftoiu, ca sa se mai bage putin in seama.

  2. Daca stirea era scrisa de un ziarist independent,o credeam 100%,dar cum individa e un cui pmpist in spatele conducerii actuale a PNL,ma scuzati ,dar nu cred ca e asa de revoltata,incat sa nu doreasca ceva,de la Orban,prin fostul marinar Petriv,ca vin alegerile….😑Ce se intampla cu domniile voastre,credeti ca nu stim cu cine avem de-a face ,in cazul asta cu o politruca ce a invatat santajul de la fostul sau sef?😶😒😎

  3. Desi postarea doamnei Saftoiu este despre coruptia din politie, nu din PNL este incredibil cum numai impostorii corupti din PNL si postacii lor au atacat-o pe toate site-urile, dandu-si arama pe fata si simtindu-se cu musca pe caciula de protectori de interlopi, pedofili si violatori!De parca nu ar guverna PNL tara aflata pe primul loc in UE la traficul de persoane in in topul 3 al rusinii pe planeta. De parca nu ar guverna PNL tara in care politistii sunt trimi in judecata pentru trafic de orice fel si violuri! De parca nu arv guverna PNL tara in care interlopii sunt serviti de politisti si jandarmi cu apa si masti in timp ce cetateanul platitor de taxe si impozite este dat cu capul de asfalt si amendat daca nu i-au mai ramas bani si de masti ori i-a ingropat pe cei dragi cu mai mult de 8 persoane! PNL este un partid de bisnitari protejati de securitate ca vela cum bine au documentat jurnalistii independenti de la Recorder! Guvernul liberal cu vela la interne a pierdut cu 395 mai multi copii decat guvernul pesedist al lui Dancila cu Carmen Dan ministru de interne! PNL azi este o adunatura infiltrata de lumea interlopa mai periculoasa decat PSD, cel putin aia au votat pentru eliberarea din cauza conditiilor din inchisori a infractorilor deja condamnati, nu impotriva maririi pedepselor ori a imprescriptibilitatii unor atrocitati cum a facut PNL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -