Gâdea, zdrobit cu propriu-i sondaj: 65% dintre respondenți au încredere în Vlad Voiculescu! „Mulțumesc, Antena 3”, l-a ironizat ministrul

3
5162

Țintă favorită (și pe termen lung) a televiziunilor de propagandă ale PSD, Vlad Voiculescu a devenit și subiectul unui sondaj de opinie făcut de Antena 3 printre telespectatorii săi (pe micul ecran) și cititorii săi (pe site). Scăpat de sub control, sondajul a fost un șoc pentru Gâdea și ai săi.

Scopul sondajului a fost să arate că românii nu-l vor pe Vlad Voiculescu la cârma Ministerului Sănătății. Gâdea miza, probabil, pe un procent zdrobitor împotriva ministrului USR-PLUS.

Dar, surpriză: după 20 de ore (din 24) și 81.200 de voturi exprimate, 65% dintre respondenți au declarat că mai au încredere în ministrul Voiculescu, iar 35% că nu mai au.

Gâdea a fost surprins printr-o mobilizare specială a susținătorilor USR-PLUS, care au copleșit numeric publicul obișnuit al Antenei 3.

Rezultatul sondajului este o lovitură puternică primită de Gâdea, care încerca să-și susțină linșajul anti-Voiculescu (Vlad, nu Dan!) și prin cifre care să arate că ministrul e detestat de populație.

Vlad Voiculescu i-a ironizat pe cei de la Antena 3 printr-un scurt mesaj postat pe pagina sa de Facebook, vineri, dimineață: ”Mulțumesc, Antena 3!”. Dedesubt, sondajul Antenei 3, cu întrebarea: ”Mai aveți încredere în ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu?”.

Asaltat de reporteri la ieșirea din Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu le-a răspuns joi de la obraz trimișilor Antena 3 și România TV, deși nu i-a nominalizat, dar a fost evident că se referă la ei.

”Văd aici microfoane de la televiziuni care promovează ideea că oamenii ar trebui să se trateze acasă. Cred că ar trebui să fim cu toții mai responsabili”, a spus Vlad Voiculescu, în fața căruia, la doar câțiva centrimetri, tronau microfoanele Antenei 3 și România TV.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Gâdea al TVR” își folosește emisiunea-„hazna” pentru a-i ataca pe politicienii care vor să-l lase fără leafa de peste 6.000 de euro pe lună

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

* Bendeac: „Am încredere în medici și în cei care iau Nobelul, nu în cei care scriu «miau» ca pisica”. Actorul s-a vaccinat cu AstraZeneca

3 COMENTARII

  1. Urasc Antena 3 si RTV din tot sufletul dar nulitatea asta de Vladut ar trebui sa aiba macar putin bun-simt si sa plece pentru ca asa habarnist nu a mai mai avut tara asta de la andrusca si anisie incoace…
    Degeaba il voteaza pluseristii la Antena 3, Vladut RAMANE, SI ESTE, O NULITATE CRASA!!! Tineti-l in brate si va ia d… la urmatoarele alegeri, dispareti fara urma!!!! Si iar o sa va curga balele, aviz madam chichirau, dupa posturile din conducerile companiilor alora cu bani multi unde v-ati plasat „pretenii…”
    Va vedem, PLUSR!!!!!

    • Lăsați trucajele bolșevice, tovarăși ! Nu puteți sa-i reproșați unui ministru de 7 luni, tot jaful vostru de 75 de ani ! Cunoaștem, toți cei care nu au „școala vieții” ca voi, sunt niște nulități . Ia și citește aici Savantule de Renume Mondial : Vlad Voiculescu a absolvit liceul din Pucioasa, județul Dâmbovița, în anul 2001.[8] În același an, a început studiul la Vienna University of Economics and Business și a finalizat cursurile în anul 2006.[9][10][11] Voiculescu a primit diploma de master în științe sociale și economice în anul 2011, primind punctajul maxim pentru disertația sa intitulată „Dinamica pieței muncii în tranziția României spre economia de piață”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here