Moartea a secerat o familie celebră în 7 luni: astă-toamnă, tatăl ziarist; acum, fiica modelistă

0
7855
Emanuel Isopescu și fiica sa, Cătălina Isopescu

Dramă după dramă în familia Isopescu: în decurs de 7 luni, au murit atât tatăl, jurnalistul Emanuel Isopescu (75 de ani), cât și fiica acestuia, modelista Cătălina Isopescu (49 de ani). Amândoi au fost secerați de cancer, la fel ca soția lui Emanuel (și mama Cătălinei).

Joi, 8 aprilie, a încetat din viață Cătălina, fiica lui Emanuel Isopescu, cel care se stingea pe 2 septembrie 2020, după o lungă suferință, cauzată de o boală incurabilă.

Dispariția Cătălinei vine la exact o lună după ce a împlinit 49 de ani.

Cei care au anunțat decesul Cătălinei Isopescu au fost iubitul ei, actorul Oltin Tudor Hurezeanu (fost concurent la Exatlon şi primul român care a câştigat ”Vrei sa fii miliardar”), și sora ei, Ioana Isopescu. Cei doi au postat mesaje pe rețelele sociale.

„Nu există soare când ea este plecată”, a scris, în engleză, Oltin Tudor Hurezeanu.

”Cea mai frumoasă fată din lume / The most beautiful girl in the world. 8/03/1972 – 8/04/2021. Dumnezeu s-o odihnească”, a transmis și Ioana Isopescu.

Cătălina Isopescu a fost extrem de cunoscută la începutul anilor ’90. În ultimii ani a revenit în lumina reflectoarelor, după ce soțul ei, Oltin Hurezeanu, a participat la Exatlon România.

De-a lungul carierei sale din lumea modei, Cătălina Isopescu a colaborat cu case celebre din Europa (München și Milano).

În țară, Cătălina Isopescu a organizat cele mai importante concursuri de fotomodele, apoi a devenit acționar într-o mare firma de publicitate.

Emanuel Isopescu a murit anul trecut, bolnav și fără picioare

Tatăl Cătălinei, Emanuel Isopescu (cunoscut de la TVR), a murit pe 2 septembrie 2020, la vârsta de 75 de ani. Anunțul a fost făcut, și atunci, de sora Cătălinei, pe Facebook. ”Drepții cu drepții, viii cu viii. 3.08.1945 – 2.09.2020. Tătucă, rămas bun!”, a scris Ioana Isopescu.

Și Emanuel Isopescu a decedat – ca și fiica sa – la o lună după ce a împlinit un număr de ani (ca să fie o coincidență perfectă, trebuia să mai trăiască o zi).

În 2011, Emanuel Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și acuza, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomială.

Emanuel Isopescu a moderat multe emisiuni la TVR, dar a lucrat și la alte televiziuni. S-a retras din activitate în 2011. Locuia la Tulcea, unde avea o pensiune.

În iunie 2020, cunoscutul prezentator TV făcea un apel emoționant pe Facebook pentru a găsi pe cineva care să-l îngrijească contracost, deoarece se deplasa cu mare greutate.

„Eu am crezut întotdeauna că Facebook este un for al schimburilor informaționale și al întrajutorării. Am ajuns la mâna voastră. Vârsta, bolile și propria-mi inconștiență m-au lăsat fără picioare”, scria Emanuel Isopescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Gâdea al TVR” își folosește emisiunea-„hazna” pentru a-i ataca pe politicienii care vor să-l lase fără leafa de peste 6.000 de euro pe lună

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

* Bendeac: „Am încredere în medici și în cei care iau Nobelul, nu în cei care scriu «miau» ca pisica”. Actorul s-a vaccinat cu AstraZeneca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here