vineri, aprilie 12, 2024
AcasăMainBendeac: "Am încredere în medici și în cei care iau Nobelul, nu...

Bendeac: „Am încredere în medici și în cei care iau Nobelul, nu în cei care scriu «miau» ca pisica”. Actorul s-a vaccinat cu AstraZeneca

-

Actorul și vedeta de televiziune Mihai Bendeac (37 de ani) s-a vaccinat miercuri, 7 aprilie, cu prima doză a vaccinului AstraZeneca. Acesta a explicat că el nu se ia “după cei care scriu «miau» ca pisica” atunci când are de luat decizii importante și preferă să meargă pe mâna medicilor și să aibă încredere “în cei care iau Nobelul”.

Bendeac a spus la Antena 3 că îi este frică de injecții, dar vaccinul a fost chiar foarte simplu, iar alegerea a făcut-o mergând pe mâna specialiștilor și a științei.

”A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu. Am încredere în ştiință, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență”.

Apoi a explicat: “Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?! Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de Premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu «miau» ca pisica“.

- Advertisement -

Bendeac s-a îmbolnăvit deja de Covid în luna mai a anului trecut, când a povestit că a luat virusul de la preotul care a oficiat slujba de înmormântare a bunicului său. Inițial, oamenii au crezut că Bendeac – cunoscut pentru glumele sale – face o nouă farsă, dar în scurt timp s-a dovedit că nu era așa.

Actorul a relatat că preotul i-a îmbolnăvit toată familia, iar unchiul și mătușa sa au avut nevoie de spitalizare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Drulă, după acțiunea în forță de la metrou: „Un cartel se destructurează cu ranga. E ultima zvâcnire a Mafiei”

* Călin Georgescu-AUR, rusofil pe față la Pandele TV, promovat de Sputnik: „Șansa României este înțelepciunea rusească. Complexul militar industrial american este interesat să împingă către un conflict”

* VOCILE MOSCOVEI. Șoșoacă: „Îmi cer scuze Ambasadei Rusiei”. Cerva: „O să bat la Ambasada Rusiei, cu flori, și o să-mi cer scuze”

* Epuizată de lupta cu Oculta, soția lui Cataramă le cere bani românilor, ar ajuta-o să-și revină

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -