În 5 zile, Garcea a trecut de la entuziasm la dezamăgire: nu mai iese în stradă, pentru că românii sunt niște „melci”

2
32989
Mugur Mihăescu

Alertă națională: e dezamăgit „Garcea”! Răzvrătitul mitocan Mugur Mihăescu și-a arătat lehamitea la Antena 3, duminică seara: la 5 zile după ce anunțase că iese și el la protestele CapVid, s-a supărat pe bucureșteni și zice că renunță la ieșirea în stradă, pentru că „melcii” de români i-au înșelat așteptările.

„Garcea” a trecut cam repede de la entuziam revoluționar la dezamăgire. I-au trebuit doar 5 zile, de marți până duminică.

Marțea trecută, „Garcea” a spus la România TV că a doua zi iese în stradă, să schimbe Guvernul. Duminică, la Antena 3, s-a dezumflat: nu are pentru cine să mai iasă în stradă, românii sunt niște „melci”. Dezamăgirea lui a fost generată de numărul foarte mic de protestatari.

Garcea se menține în penibilul curent conspiraționist, alături de camaradul său Dan Bittman, care recent declara că „nu există pandemie, e o minciună”.

Mugur Mihăescu la România TV (marți, 30 martie)

* „Mâine voi fi și eu alături de oameni, nu mai pot să stau acasă.”

* „Oamenii să se gândească cum vor să fie copiii lor mâine. Așa îi vom proteja, ieșind și cerând dreptul la educație.”

* „Îi rog pe cei care nu sunt de acord cu persoana mea să nu mă jognească, să gândească. Poate găsim puncte de vedere comune.”

* „Sper ca mâine, după ce am fost păcăliți un an de zile de acești oameni, să-i păcălim și să ieșim în stradă cu toții. Este singurul demers prin care să-i facem pe acești oameni să înțeleagă că nu este România lor.”

* „Acest Parlament este votat de o treime dintre români, 70% dintre români nu au votat de silă. Aceștia să iasă și să-și facă auzită vocea!”

* „Tot Guvernul trebuie să plece, nu reprezintă nici măcar 30% din populația României. Guvernul de uniune națională este cel mai potrivit, și pe urmă să fie organizate alegeri anticipate.”

Mugur Mihăescu la Antena 3 (duminică, 4 aprilie)

* „Lumea nu are joburi, dar stă acasă, nu se luptă pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă, dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu?”

* „Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?”

* „Când este să-și ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine?”

* „N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor!”

* „Oamenii ăștia (guvernanții – n. red.) persistă în greșeală. Sunt aberații de la un capăt la altul. Dacă îmi spune un stat, dintre toate astea afectate din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să-și exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.”

* „Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce ni se pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care râdem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Premierul Cîțu: “De la 1 iunie începem să revenim la normalitate. La sfârșitul lunii mai vom avea 5-6,3 milioane de persoane vaccinate“

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

* Mitingiștii CapVid s-au făcut din nou de râs. Câteva sute de participanți la „protestul de 100.000 de români”

* Apelul șoșocar-mincinos al Oliviei Steer. A chemat lumea la protestul CapVid, dar n-a ascultat-o nimeni

* Un interlop, vedetă a protestelor CapVid, a fost ridicat din sala de forță. „Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm”, amenințase el

2 COMENTARII

  1. Acestui abject artist al prostului gust, pot sa-i promit ca niciodata nu ma voi uita la maimutarelile lui si nici nu voi intra vreodata in carciuma lui chiar de ar fi sa crap de foame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here