Baronul Rădoi își amenință membrii de sindicat cu dosare penale dacă participă la demolarea gheretelor ilegale de la metrou. Îndemn agramat: „Trimite-ți la toți colegii!”

3
4650
Ion Rădoi a negociat "în glumă" cu primarul Piedone. Cel din urmă a cerut jumătate din spațiile comerciale de la metrou Izvor ca să nu demoleze dughenele ilegale ale sindicatului în stațiile de metrou de pe raza Sectorului 5

Evacuarea buticurilor de la metrou s-a reluat joi seara, în stația de metrou Pipera, în pofida faptului că sindicatul baronului Ion Rădoi și-a amenințat membrii că, dacă participă la acțiune, li se vor face plângeri penale. Comercianții și-au scos de bună-voie marfa din magazine.

Dacă miercuri a existat o opoziție agresivă și a fost nevoie de numeroși polițiști, iar muncitorii au ezitat să treacă la dezmembrarea gheretelor timorați de liderii de sindicat care-i urmăreau, în schimb joi n-au mai fost incidente.

Circa 100 de persoane, sindicaliști și buticari, au păzit joi stația de metrou Pipera. Autoritățile au trecut la dezmembrarea gheretelor seara, pentru a nu mai stânjeni fluxul de călători, așa cum se întâmplase cu o zi înainte, la stația Ștefan cel Mare.

Fiecare are o fisa a postului, care nu prevede demolarea de spatii. Cine o va face va fi acționat penal pentru distrugere. Niciun angajat nu va mișca un deget pentru dărâmarea acelor spații comerciale fără un ordin semnat de directorul general!“

Baronul sindical Ion Rădoi, liderul USLM (sindicatul lucrătorilor de la metrou), a încercat mobilizarea sindicaliștilor și a comercianților, scrie Antena 3. Tentativa a eșuat. Fostul parlamentar PSD a vrut să împiedice demolarea spațiilor comerciale.

Mesajul plin de greșeli gramaticale, transmis de sindicatul USLM către membrii săi, a fost publicat de Antena 3.

“Dragi colegi, Ati strigat toti UNITATE, acum este momentul sa dovedim UNITATE. Se pare ca diseară 8.04.2021, ora 22:00 la stația Pipera, Directorul General va continua distrugerea spatiilor comerciale si doreste sa va implice direct in aceasta actiune. Aceste spatii sunt ale noastre, caci Sindicatul USLM este proprietarul Sindomet. Mârșav este ca se doreste ca aceasta demolare sa fie făcută de personalul Metrorex, care nu are in atributii asa ceva. Fiecare are o fisa a postului, care nu prevede demolarea de spatii. Cine o va face va fi acționat penal pentru distrugere. Vor sa ne pună sa ne luptam între noi. Nu faceți ceea ce nu aveți obligația sa faceti, conform sarcinilor de serviciu. NICIUN ANGAJAT NU VA MISCA UN DEGET PENTRU SPARGEREA SI DARAMAREA ACELOR SPATII COMERCIALE FARA UN ORDIN SEMNAT DE DIRECTORUL GENERAL ! TRIMITE-TI LA TOTI COLEGII PENTRU A NU CADEA IN CAPCANA LOR!!)“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Bendeac: „Am încredere în medici și în cei care iau Nobelul, nu în cei care scriu «miau» ca pisica”. Actorul s-a vaccinat cu AstraZeneca

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here