marți, mai 28, 2024
AcasăNewsClotilde Armand, urmărită și pozată de Poliția Locală a Sectorului 1, la...

Clotilde Armand, urmărită și pozată de Poliția Locală a Sectorului 1, la ordinul primarului Tudorache, în timpul protestelor anticorupție din 2017!

-

Clotilde Armand, candidata Opoziției la Primăria Sectorului 1 din București, ar fi fost urmărită și filată de Poliția Locală Sectorul 1, la ordinul actualului primar Daniel Tudorache (PSD), în timpul protestelor anticorupție din 2017, dezvăluie o anchetă a lui Dragoș Bone pe site-ul justnews.ro. La citirea dovezilor din anchetă (care conține și facsimile cu note de informare ale celor care au filat-o), europarlamentara USR-PLUS a anunțat că va face plângere la DIICOT.

Potrivit anchetei publicate de justnews.ro, Clotilde Armand a fost urmărită și fotografiată, în timpul protestelor din 22 februarie 2017, din Piața Victoriei, de mai multe femei, agente ale Poliției Locale a Sectorului 1.

Exact ca în notele informative de pe vremuri, de la Securitate, rapoartele făcute de cele care au urmărit-o pe Clotilde frizează, în multe locuri, ridicolul. Una din agentele Poliției Sectorului 1 raporta că politiciana de la USR a venit în Piață “ținând în mână steagul tricolor al României și protestând alături de mulțimea prezentă”.

Clotilde Armand: “În cadrul Poliției Locale Sector 1 a fost înființat, din dispoziția primarului, un departament secret pentru urmărirea mea

Puși în fața dovezilor, cei de la Poliția Locală Sectorul 1 au negat că ar fi filat-o pe Clotilde Armand, menționând ceea ce se știe deja: că e ilegal ca această instituție să facă așa ceva.

- Advertisement -

Clotilde Armand a reacționat pe contul său de Facebook: „Este șocant să aflu din presă că am fost urmărită și filată de Poliția Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist.

În cadrul Poliției Locale Sector 1 a fost înființat prin dispoziția primarului un departament secret pentru urmărirea mea. Primarul a folosit această instituţie pentru a face poliție politică. Există angajaţi ai Poliţiei Locale care au tăinuit și ascund adevărata lor activitate.

Aceste practici sunt demne de Rusia lui Putin. Nu voi tolera aşa ceva. Primarul actual trebuie să răspundă în faţa Justiţiei pentru asemenea dispoziţii. Voi depune astăzi pângere la DIICOT.

- Advertisement -

Să faci poliţie politică este interzis prin lege“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -