Poliția Locală a lui Tudorache a plătit 2,2 milioane de lei, în doi ani, către case de avocatură, deși avea propriii juriști. Contractele sunt secrete

0
1758
Daniel Tudorache și Gabriela Firea au fost cei mai puternici primari PSD din București

Poliția Locală de la Sectorul 1 a plătit, în ultimii doi ani de mandat ai primarului PSD Daniel Tudorache, aproape 2,2 milioane de lei către diverse case de avocatură, deși pentru problemele legale are angajați propriii juriști, dezvăluie jurnalista Bianca Albu, de la publicația buletin.de.

Deși plata avocaților a fost făcută din buzunarele cetățenilor, contractele au fost secretizate și au clauze de confidențialitate, deci nu pot fi aflate de oamenii care le-au finanțat.

Buletin.de scrie că, în acești doi ani în care Poliția Locală Sector 1 a fost reprezentantă în instanțe de case de avocatură, angajații de la Departamentul Juridic al PLS1 au continuat să-și ia salariile fără să mai facă nimic: 850.000 de lei.

Semnarea contractelor cu casele de avocatură, în valoare exactă de 2.182.821 de lei, s-a făcut discret, fără a se anunța pe ce criterii și de ce s-a recurs la această operațiune.

Tudorache a aprobat externalizarea serviciilor juridice în 2017. Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, va cere vineri, în Consiliul Local, abrogarea hotărârii respective.

Externalizarea serviciilor juridice n-a avut mare succes. În acești doi ani, s-au recuperat sub 31.000 de lei cheltuieli de judecată, semn că procesele s-au cam pierdut.

Poliția Locală Sectorul 1 a fost unul din fiefurile lui Tudorache. Clotilde Armand a fost filată, filmată și fotografiată ilegal de angajați ai Poliției Locale. Fostul primar a luat de la sediul Poliției Locale imagini filmate de camerele de supraveghere din incinta Biroului Electoral Sectorul 1, apoi le-a trimis la Antena 3 și România TV, în încercarea de a anula alegerile locale.

La cele două televiziuni, imaginile filmate au fost prezentate deliberat în mod eronat, pentru a manipula opinia publică. Un reprezentant al partidului lui Dan Voiculescu (patronul Antenei 3) a fost prezentat, în studioul Antenei 3, ca fiind un USR-ist care fură voturi!

Sprijinul primit de Tudorache de la mașinăria de propagandă n-a fost gratis. Primarul a plătit sume enorme, sub forma contractelor de publicitate, către posturile de televiziune ale mogulilor. Clotilde Armand a anunțat încă dinaintea alegerilor că va rezilia aceste contracte păguboase și inutile, ceea ce a stârnit furia și ura trusturilor lui Voiculescu și Sebastian Ghiță.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here