Florin Călinescu desfiinţează lista PSD la europarlamentare: „Livulică, găselniţa ta cu escrocu’ Terheş e maximă!”

0
9013

Actorul Florin Călinescu, tot mai implicat civic în ultima vreme alături de mulţi alţi artişti interesaţi de soarta României, îl face praf pe Liviu Dragnea legat de oamenii pe care i-a pus pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Printre aceştia, la loc de cinste (poziţia 4, eligibilă) se află ruşinea Bisericii Greco-Catolice, pastorul „Chris” Terheş.

Terheş este infiltrat în Diaspora de forţe oculte şi este de neînțeles cum o biserică de mare prestigiu, cu rol important în devenirea naţiunii române, a permis unui astfel de personaj malefic să fiinţeze sub aura biblică. Individul este de o impostură fără margini: pledează în biserică, dar face în paralel politica Satanei, atacă justiţia şi a devenit avocatul diavolului (mafia penală).

Înainte de alegerile prezidenţiale din 2014, oameni din Grupul de Dialog Social (GDS) l-au văzut în anticameră la Monica Macovei. Venise să-i ceară să candideze la prezidenţiale! Atenţie, acelaşi personaj care o adula pe Macovei, susţinătoare tenace a DNA şi a justiţiei, a ajuns acum pe lista PSD cu un discurs anti-DNA fanatic.

Din această postură, a ajuns vedetă la Antena 3, de unde l-a racolat Liviu Dragnea.

Florin Călinescu a sesizat şi el impostura imensă şi a scris pe Facebook:

„Livulică. În ceea ce privește treaba cu mersul, cand te “supără” coloana, pot să îți dau câteva lecții de actorie, regie& scenariu. GRATUIT. Să te sprijini de revoluționaru’ lu’ pește (că azi e Bunavestire) mi se pare periculos. Ăsta te sapă la greu. 
Că zice fraieru’ că sunteți singurul partid românesc care nu e finanțat de afară e un adevăr. Păi, dacă vă trageți la portofel miloane de euro din banii cetățenilor, vă doare la bască. 
Ca și celelalte partide. Parlamentare. 
Codrine, aproape penală sceneta de la Brașov.
Bă, Livulică. Cam toți au pus pe covertă liste sălcii pentru €.
Bă, nene, da’ găselnița ta cu escrocu’ Terheș e maximă. 
În context, dezastrul diplomatic creat de dl. Viorica e semnul unei tornade. 
Prima, asupra României.
Ar trebui să te consult la baie.”

Popă „blestemat” de românii de peste Ocean

Pe 10 ianuarie 2019, „Coaliţia Românilor din SUA”, reprezentata de pastorul „Chris”(prenume probabil inventat) Terhes – o asociaţie-fantomă repudiată de românii de peste Ocean, fără impact la public şi cu un număr misterios de membri – a depus la Curtea de Apel Piteşti o întâmpinare împotriva a trei asociaţii de magistraţi care luptă pentru independenţa justiţiei şi împotriva reţelelor mafiote ajunse până la vârful magistraturii.

„Chris” Terheş este un neica-nimeni devenit vedetă peste noapte graţie în special Antenei 3 (dar a fost invitat generos pe post şi la B1 TV). Nimeni dintre credincioşii oneşti nu-şi poate explica blasfemia prin care un slujitor al Bisericii a devenit avocatul diavolului. Amestecul popii Terheş în treburile justiţiei este nu doar un păcat imens pentru un purtător de sutană, dar face indirect jocul Rusiei şi al ţărilor care vor să slăbească democraţia din România, pentru a o izola în UE şi a o pune ulterior pe tava prăduitorilor din estul sălbatic.

Forumul Judecătorilor din RomâniaMişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor şi procurorul Bogdan Pârlog solicită Curţii de Apel Piteşti să anuleze decizia CSM prin care a fost adoptat Regulamentul privind numirea, continuarea activitatii si revocarea procurorilor cu funcţii de conducere din cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) – una înfiinţată de PSD şi ALDE aparent pentru a lupta cu „abuzurile” magistraţilor, în realitate cu scopul malefic de a-i timora pe procurorii şi judecătorii curajoşi, care n-au mamă şi n-au tată în acţiunea de a-i „dovedi” pe politicienii corupţi şi clienţii lor de „business”.

CITIȚI ȘI:

Cum şi-a băgat satana coada în biserică. Cazul popii devenit slujitor anti-justiţie al clanurilor penale

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Orlando la Brașov: încălțat în pantofi Louis Vuitton de 1.500 $ și păzit de cefe late cu profil interlop

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here