Cum şi-a băgat satana coada în biserică. Cazul popii devenit slujitor anti-justiţie al clanurilor penale

2
2377

Un popă infiltrat în Diaspora şi promovat intens la televiziunile Ciumei Roşii şi-a băgat coada în justiţie, de partea clanurilor şi împotriva magistraţilor.

Pe 10 ianuarie 2019, „Coaliţia Românilor din SUA”, reprezentata de pastorul „Chris” (prenume probabil inventat) Terhes – o asociaţie-fantomă repudiată de românii de peste Ocean, fără impact la public şi cu un număr misterios de membri – a depus la Curtea de Apel Piteşti o întâmpinare împotriva a trei asociaţii de magistraţi care luptă pentru independenţa justiţiei şi împotriva reţelelor mafiote ajunse până la vârful magistraturii.

„Chris” Terheş este un neica-nimeni devenit vedetă peste noapte graţie în special Antenei 3 (dar a fost invitat generos pe post şi la B1 TV). Nimeni dintre credincioşii oneşti nu-şi poate explica blasfemia prin care un slujitor al Bisericii a devenit avocatul diavolului. Amestecul popii Terheş în treburile justiţiei este nu doar un păcat imens pentru un purtător de sutană, dar face indirect jocul Rusiei şi al ţărilor care vor să slăbească democraţia din România, pentru a o izola în UE şi a o pune ulterior pe tava prăduitorilor din estul sălbatic.

Forumul Judecătorilor din România, Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor şi procurorul Bogdan Pârlog solicită Curţii de Apel Piteşti să anuleze decizia CSM prin care a fost adoptat Regulamentul privind numirea, continuarea activitatii si revocarea procurorilor cu funcţii de conducere din cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) – una înfiinţată de PSD şi ALDE aparent pentru a lupta cu „abuzurile” magistraţilor, în realitate cu scopul malefic de a-i timora pe procurorii şi judecătorii curajoşi, care n-au mamă şi n-au tată în acţiunea de a-i „dovedi” pe politicienii corupţi şi clienţii lor de „business”.

Popa Terheş, prin „coaliţia” lui fantomă, intervine în dauna celor mai sus menţionaţi şi în favoarea Secţiei create practic pentru vânătoarea de magistraţi independenţi (puternic contestată şi de toate organismele europene, în frunte cu Comisia de la Veneţia). Adică, de partea PSD, ALDE şi a lui Tudorel Toader, ministrul devenit servitorul infractorilor de orice fel, toţi aflaţi în tabăra ostilă valorilor UE.

Anul trecut, acelaşi popă păcătos „Chris” Terheş a făcut o plângere împotriva şefei Înaltei Curţi, Cristina Tarcea (alăturat), în cazul completurilor de 5 judecători. Ca la un semn, Inspecţia Judiciară a început acţiunea disciplinară împotriva şefei Înaltei Curţi. Practic, Terheş a acţionat pentru binele lui Liviu Dragnea, infractor dovedit de justiţie şi condamnat deja în primă instanţă la închisoare cu executare pentru bani luaţi cu japca de la copiii din Teleorman. De ce folosesc clanurile penale personaje precum Terheş şi asociaţii ca a sa, pentru a bulversa mersul pro-european al justiţiei? Simplu: pentru că, aflat la mii şi mii de kilometri distanţă de ţară, cu o viaţă netransparentă pentru România reală, este greu de „apucat”, nu ştii de unde să-l iei, e greu de verificat şi implicit de contestat.

Ziare.com a scris despre Coaliţia Românilor din SUA care, potrivit actelor, este un ONG fără niciun membru.

 

2 COMENTARII

  1. Sunt destui catei si in SUA care sa fie de partea mafiotilor, popa asta e unul din ei!!!! Asta e IUDA nu popa!!! Sigur ortodox nu e!!! Dar romanii din SUA nu pot sa-l traga de sutana ori guler sa-l intrebe in numele cui latra?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here