Soros și-a infiltrat omul pe lista PSD, pe loc eligibil!

0
2715
Antena 3, "În gura presei", 2011

Jurnalista Carmen Avram, numarul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare, a beneficiat de finanțarea Fundației Soros pentru a-și realiza emisiunile de la Antena 3. În ultimii doi ani, PSD a folosit insistent retorica anti-Soros.

În 2011, la finalul unei emisiuni „În premieră”, realizată de Carmen Avram, era făcută mențiunea: „Acest material jurnalistic a fost realizat cu sprijinul Fundației Soros România, în cadrul programului «Jurnalism de investigație în slujba interesului public»”.

Liviu Dragnea l-a acuzat în mai multe rânduri pe George Soros că a pus la cale protestele anti-PSD din România. Propaganda PSD a răspândit informații false, diversioniste, acuzându-i pe protestatari că sunt plătiți se Soros și că, prin urmare, sunt „sorosiști”.

Carmen Avram pleacă la Bruxelles, dar își lasă fostul soț (Adrian Ursu) la Antena 3

O altă moderatoare a Antenei 3 care a fost finanțată de Fundația Soros este Alessandra Stoicescu, beneficiara unei burse de studii în SUA (timp de un an). Și ea a fost în discuții cu PSD pentru a candida la europarlamentare, dar deocamdată a optat să rămână în presa de propagandă.

Reportajul din 2011, la finalul căruia sunt mulțumirile pentru Fundația Soros

Lupta lui Dragnea cu Soros-cel-Rău

  • 2017. „Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. E simplu”.
  • 2018 (într-o emisiune chiar la Antena 3). „Să-i vad acum dacă mai spun că nu sunt plătiți de Soros! Omul spune că dă un miliard pe an ca să facă ce le spune el. Omul, dacă îl plătești, cântă, că de-aia îl plătești. Apar și supărări, probabil că dacă își face productivitatea muncii de aici, s-ar putea să taie din robinet”.
  • Tot în 2018. Întrebat de un ziarist „ce are George Soros cu dumneavoastră sau cu PSD, cu ce l-ați supărat?”, Dragnea a spus: „Este o întrebare la care aș vrea să am răspuns. Nu știu, dar ceva e, pentru că sunt prea multe lucruri care se leagă și din prea multe părți vin aceste informații. Nu prea mai cred în coincidențe. Nu-mi dau seama ce”.

CITIȚI ȘI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Orlando la Brașov: încălțat în pantofi Louis Vuitton de 1.500 $ și păzit de cefe late cu profil interlop

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.