E incurabilă! După ce-a anunţat că va muta ambasada României din Israel la Ierusalim, Dăncilă spune că n-a spus!

2
2990

Halucinant! Vasilica Dăncilă nu doar că nu mai poate citi nici de pe hârtie, dar uită seara ce-a spus ea însăşi dimineaţa. Iată ce-a declarat în această seară la Antena 3 pe tema mutării ambasadei României din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim:

„Nu am spus eu voi muta ambasada, am spus că trebuie să respectăm Constituţia. Declaratia presedintelui şi modul în care s-a exprimat, vorbind de ignoranţă, nu a făcut decât să mă dezamăgească, pentru că eu am avut o abordare corectă şi am luat în calcul faptul că Constituţia trebuie respectată şi opinia mea este că trebuie să facem acest pas, dar este o opinie personala, important este să respectăm Constituţia”.

Cu doar câteva ore în urmă, aceeaşi Dăncilă anunţase cu mare tam-tam, în asistenţa unei săli întregi, că va muta ambasada la Ierusalim! Iată declaraţia:

„Guvernul României a iniţiat de atunci un proces de evaluare a oportunităţii mutării ambasadei României la Ierusalim. De aceea, sunt încântată să anunţ astăzi, în faţa audienţei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea şi în deplin consens, eu, ca prim-ministru al României, şi Guvernul pe care îl conduc vom muta Ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului”.

Iohannis a pus-o la punct

Anunțul intempestiv făcut de Viorica Dăncilă, privind decizia de a muta Ambasada României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, a fost taxat dur de președintele Klaus Iohannis.

Prin intermediul unui comunicat de presă, șeful statului spune că viorica Dăncilă „demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranță în domeniul politicii externe și în ceea ce privește luarea unor decizii importante ale statului român”.

Klaus Iohannis e ferm: „Decizia finală aparține Președintelui României”.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Vai, mama ei! Dăncilă s-a făcut de râs şi în SUA. A pronunţat greşit un nume sacru: „Camp David”

Dăncilă ia o decizie gravă, împotriva lui Iohannis și a Europei: mută ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim!

Iohannis o demolează pe Dăncilă: „Total ignorantă în politica externă. Decizia finală, în privința mutării Ambasadei, aparține Președintelui României”

Brașov: PSD a inventat mitingul secret, de 12 minute, sub paza jandarmilor. Dragnea se ascunde de frică

Spaima de proteste l-a îmbolnăvit iar pe Dragnea. Alba-neagra cu spitalizarea

Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

2 COMENTARII

  1. Iohannis primeste ceea ce merita. El a numit acesta fatalitate analfabeta premier si suferim toti. Conversatie auzita de mine azi, un adolescent catre altul „am luat trei la limba romana la simulare, tu?” , celalalt adolescent „tot trei” , mama primului adolescent „Adica voi nu stiti sa scrieti si sa cititi?”, tatal celui de-al doilea „nici vasilica nu stie sa citeasca si sa scrie si e premier”. Aici, in acest punct mort ne aflam, adusi de Iohannis si Dragnea cu Vasilica!

    • Romanii i-au adus pe infractorii si cretinii astia la putere, nu Iohannis. Au preferat sa manance mici si sa bea bere in loc sa-si faca meseria de cetateni responsabili. Ei l-au adus si pe presedinte in situatia de a nu avea de unde alege si ce sa faca. Ca a numit trei psd-isti prim-ministri, iarasi aruncati aiurea vina pe presedinte fiindca in toata aceasta perioada nebuna opozitia nu i-a propus presedintelui nicio solutie, n-a mers la Cotroceni cu nicio propunere de prim ministru sa altceva. S-a complacut in harababura creata de parlament. Presedintele nu avea de ales, constitutia nu-i permitea sa numeasca din afara psd-ului cata vreme acesta reprezenta si reprezinta inca, majoritatea in parlament. Nu uitati ca si presedintele Basescu l-a numit pe ponta de doua ori prinministru desi declarase la un moment dat, ca nu-l numeste. Presedintele trebuie sa respecte constitutia, macar el s-o faca. Ca viorica dancila e proadta si nesimtita n-avea de unde sa stie, stiati voi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here