Brașov: PSD a inventat mitingul secret, de 12 minute, sub paza jandarmilor. Dragnea se ascunde de frică

2
9858

Astăzi, de la ora 11.00, în Piața Sfatului din Brașov, PSD a organizat cel mai stupid miting din lume. De frica protestelor, partidul lui Dragnea a ținut secretă organizarea acestui miting și a cerut sporirea dispozitivelor de jandarmi.

Elementele unui miting al fricii și al rușinii

  1. Mitingul a fost ținut secret zilele trecute, inclusiv sâmbătă. Filiala PSD Brașov a anunțat organizarea mitingului printr-un comunicat distribuit la miezul nopții de sâmbătă spre duminică.
  2. Liviu Dragnea a lipsit de la acțiune. El a trimis la înaintare 7 miniștri și pe secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu. Acesta și Orlando Teodorovici și-au asumat rolul de paratrăsnet al nemulțumirilor populare.
  3. Cei circa 300 de PSD-iști adunați „pe firul scurt”, fără mobilizare publică, au fost păziți de numeroase trupe de jandarmi, să nu cumva să fie puși în pericol de cei 15-20 de protestatari.
  4. A fost un miting-fulger, încheiat după mai puțin de un sfert de oră. Fruntașii PSD au spus câteva vorbe (în general, aberații și minciuni) și au fugit la hotelul Aro, unde au programată o ședință de partid.

Din mica adunătură PSD-istă au făcut parte și indivizi aduși din alte județe. De exemplu, Radu Preda, senator de Dolj, membru al găștii patronate de Olguța Vasilescu.

PSD a adus și câțiva zdrahoni în civil, care au încercat să-i intimideze pe protestatarii veniți ad-hoc, din scurt, dată fiind secretomania din jurul acestei manifestări.

Un individ care zice că e avocat umblă cu minciuni și teorii ale conspirației, dar protestatarii îl ridiculizează.

https://www.facebook.com/nanu.mihai/videos/10157127436614660/

Liviu Dragnea continuă să se ascundă. Liderii PSD prezenți la Brașov spun că el va veni la hotelul Aro pentru a conduce ședința de partid. Din piață, însă, Dragnea a lipsit, așa cum a lipsit și de la Brăila, duminica trecută, invocând hernia de disc.

Mesaj scos din ghena politicii

Mesajul transmis de PSD, prin Codrin Ștefănescu, în scurtul miting din Piața Sfatului, a fost unul naționalist-gregar.

„PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanțat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitați până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăștia cu sistemul lor toxic. Am venit la Brașov ca să dăm acest semnal”, a spus zgomotosul PSD-ist.

CITIȚI ȘI:

Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

 

2 COMENTARII

  1. PSD are toată Ucraina care se numeşte Troisia Dacia cu limba română şi sunt numai PSD Kiseleff. La granița cu Nardoesia Dacia sunt tancurile macedonene. Ultimatum în teleghidate cu monitor prin satelit şi GPS de duşman pentru distrugere tanc la 3 km.

    PSD nu muncește prea mult. Se vede în România. Eu împart lei din cont la românii săraci ca să-şi construiască noi vile. Ei în dogma Antena 3 Bucureşti doar fac consum alimentar şi stau în case dărăpănate, prin care model PSD mi-au dus inflația reală la 8% an. Eu voi pleca cu Alina Gorghiu în Nardoesia Dacia PNL 1875, care este singurul partid acceptat de daci, şi devine femeia preşedinte a dacilor şi macedonenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.