Ce țeapă le-a tras Vasilica evreilor la Washington! Și în ce situație ridicolă l-a pus pe Netanyahu!

4
4296

Aplauzele primite de Viorica Vasilica Dăncilă la Washington, din partea reprezentanților comunității evreiești din SUA și Israel, au fost rodul unei înșelătorii sinistre. Oamenii aceia nu puteau bănui că femeia din fața lor, premierul unei țări europene, le livrează o minciună nerușinată.

Efectul păcălelii a mers mai departe. În capcana lui Dăncilă (care în mod cert a executat un ordin al lui Liviu Dragnea, ea nefiind în stare de inițiative) a picat și premierul unei țări prietene.

„O felicit pe prietena mea, premierul României, Viorica Dăncilă, pentru anunţul făcut la AIPAC, potrivit căruia va acţiona pentru finalizarea procedurilor necesare pentru a deschide Ambasada României la Ierusalim”, a scris premierul israelian Benyamin Netanyahu pe Twitter, la câteva ore după anunțul făcut de Vasilica Dăncilă la Washington.

Nici măcar Netanyahu, om cu o vastă experiență politică, nu și-a putut imagina că premierul unei țări din Uniunea Europeană poate minți atât de grosolan, în văzul lumii. Și a căzut în ridicol, mulțumind pentru ceva inexistent.

De fapt, la Washington, Dăncilă n-a spus o minciună, a fost o înlănțuire de minciuni. Anunțul ei, în cadrul Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), va rămâne mărturie peste veacuri despre felul în care o femeie iresponsabilă (V. V. Dăncilă), marioneta lui escroc periculos (L. Dragnea), compromite o țară aparent decentă (România) în fața întregii lumi.

Dăncilă, dimineața, la Washington: „Guvernul României a iniţiat un proces de evaluare a oportunităţii mutării Ambasadei României la Ierusalim. De aceeasunt încântată să anunţ astăzi, în faţa audienţei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea şi în deplin consens, eu, ca prim-ministru al României, şi Guvernul pe care îl conduc vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului”.

https://www.youtube.com/watch?v=HnrukPXThYQ

Dăncilă, seara, la Antena 3 (prin telefon): „În discursul meu am vorbit despre mutarea Ambasadei la Ierusalim. Am formulat într-un mod corect. Am spus că trebuie să îndeplinim toți pașii constituționali. De aceea, cred că declarația președintelui, vorbind despre ignoranță și despre faptul că nu se știu pașii de către premierul României, nu a făcut decât să mă dezamăgească. Eu am avut o abordare corectă și am luat în calcul faptul că Constituția trebuie respectată. Că opinia mea este că trebuie să facem acest pas, asta e altceva. Dar este o opinie personală. Important e să respectăm Constituția României”.

Într-un cuvânt: țeapă! La Washington a dat ca sigură mutarea ambasadei, „după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea și în deplin consens”. La Antena 3 a spus că e doar o dorință a ei. Iar „deplinul consens” s-a văzut imediat, în comunicatul președintelui Iohannis, care a acuzat-o de „totală ignoranță” și i-a amintit că nu ea, ci președintele României are ultimul cuvânt în asemenea chestiuni de politică externă.

Apropo: Vasilica Dăncilă nu se află în „deplin consens” nici măcar cu Parlamentul României, majoritar PSD-ALDE, care nu s-a pronunțat până acum în chestiunea mutării ambasadei din Israel.

P. S. E posibil, ba chiar foarte probabil, ca România să-și mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, într-un viitor greu de definit. Dar asta n-o va decide Dăncilă, după mintea ei de curcă beată sau după combinațiile mafiote ale lui Dragnea! Și nici nu vom decide altfel decât în bună înțelegere cu Europa din care facem parte! 

CITIȚI ȘI:

Dăncilă ia o decizie gravă, împotriva lui Iohannis și a Europei: mută ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim!

Iohannis o demolează pe Dăncilă: „Total ignorantă în politica externă. Decizia finală, în privința mutării Ambasadei, aparține Președintelui României”

VIDEO. Vai mama ei! Dăncilă s-a făcut de râs şi în SUA. A pronunţat greşit un nume sacru: „Camp David”

Brașov: PSD a inventat mitingul secret, de 12 minute, sub paza jandarmilor. Dragnea se ascunde de frică

Spaima de proteste l-a îmbolnăvit iar pe Dragnea. Alba-neagra cu spitalizarea

Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

4 COMENTARII

  1. Mossad nu înghite glumele ei. Au împuşcat-o pentru că în prezența americanilor a cerut evreilor ca Hamas şi Hezbollah Beirut să aibă reprezentanță în Knessetul din Ierusalim.

    NSA America i-a tăiat capul şi mâinile de la cot. Asta pățesc politicienii care fură şi au opinii în sistemul american.

    Dumnezeu: Eu sunt legea evreilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.