Orlando la Brașov: încălțat în pantofi Louis Vuitton de 1.500 $ și păzit de cefe late cu profil interlop

4
13732
Ce pantofi ai, chiparosule!

Oreste Teodorescu a observat două amănunte interesante la mitingul-fulger al PSD la Brașov. Jurnalistul a pus lupa pe câteva imagini ce-l au în prim-plan pe ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

Cele două elemente observate de Oreste: pantofii scumpi, de la o firmă celebră, și gorilele care-l păzeau pe Orlando.

1. Pantofi Zapatillas de la Louis Vuitton

Oreste: „Măi, chiparosule bugetar, măi, trădătorule de țară care ne pui aurul pe tava rușilor, măi, gauche caviar, salariat de o viață care are credite lunare de 5.000 de euro! Măi, populistule care-i prostește pe bieții sărăntoci cu pomeni sociale, de unde ai, mă, frumosule, calcarosule, de unde ai tu bani să porți, la mitingurile penalilor din partidul tău de unsuroși, pantofi sport Zapatillas Louis Vuitton de 1.490 de dolari?”

2. Gorile cu profil interlop

Un Orlando și trei cefe late

Oreste: „Ăl cu părul nins e Teodorovici, ăi cu cefe groase sunt gorilele lui… Îl apără de dragostea mulțimilor!”

Orlando Teodorovici e încălțat, într-adevăr, în pantofii sport numiți de Oreste. Și e înconjurat de cel puțin trei cefe late cu profil interlop.

CITIȚI ȘI:

Brașov: PSD a inventat mitingul secret, de 12 minute, sub paza jandarmilor. Dragnea se ascunde de frică

Spaima de proteste l-a îmbolnăvit iar pe Dragnea. Alba-neagra cu spitalizarea

Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

4 COMENTARII

  1. PSD înhăitat cu mafioți acesta este SI motivul pentru care acești jegosi trebuie sa plece urgent de la guvernare. Asemenea indivizi de la PSD ne -au mâncat ficații de doi ani cu legile justiției împreuna cu acest politruc de mucava de la ministerul justiției.
    Romanii sa se trezească odată și sa numai doarmă in pantaloni! Gândiți-va la copiii și nepoții vostrii și nu la poveștile de dou lei spuse de acești chiparoși !!!!! Și sa revenim la acest dandy de la finanțe care sa nu uitam a “ reușit rară performanța” la cât este de “deștept sa finalizeze Bugetul in Martie 2019 și nu in Noiembrie 2018 așa cum prevede legea! Imbecilii ăștia calcă totul pe cadavre pur SU di sim plu își bat joc de romanii onesti, corecți care își plătesc taxele și impozitele la timp.

  2. Habar n-aveti voi ce pantofi sunt aia. Nu se tocesc, nu se prafuiesc, se-ncalta singuri, se-ncarca cu baterii solare, au talpi zburatoare, sunt prevazuti cu AI, sunt facuti din piele de strut … Tocmai mi-am adus aminte de unul dintre sketch-urile celor de la Vacanta Mare (in vremurile lor bune – Crapu si Menumorut in vizita la presedinte). Cautati-l. Se pupa perfect.

    In rest, sper s-auzim si de mai bine.

  3. Asta e la fel de mizerabilă ca știrea cu căciula lui Cioloș. E genul de știre care prinde doar la românii care n-au o chiftea în stomac. Indiferent despre cine e vorba, astfel de știri nu își au locul, având în vedere că salariile lor (mulțumită celor care i-au votat) nu sunt ca cele ale oamenilor de rând (adică noi – restul). Când ai salariu de ministru, nu te uiți ca ultimul sărac la bani. Hai, să ne revenim, zic. Că altfel ne întoarcem la „n-a mâncat salam cu soia” și „de unde au protestatarii telefoane cu lanternă?”

    • Si cam care este salariul de ministru? Intreb de curiozitate. Este ministru in Romania nu Franta. Sa-mi cauti si mie un ministru de afara cu pantofi de 1500 $ in picioare…in afara de penalul Berlunconi. Macar din respect pt doctrina sociala a partidului si tot nu trebuia sa-i incalte. O injurau pe Udrea si gentile ei…Nicaieri in Europa civilizata bugetarii nu se incalta cu pantofi de 1500$. Sfideaza…bat la ochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.