VIDEO. Vai mama ei! Dăncilă s-a făcut de râs şi în SUA. A pronunţat greşit un nume sacru: „Camp David”

1
6573

Vasilica Dăncilă va fi caz de studiu în manualele de alienare politică. Femeia este pur şi simplu compromisă din punct de vedere moral-profesional. Dacă iniţial gafele sale puteau fi privite drept accidente provocate de lipsa de experienţă în funcţie, acum a devenit clar că ele sunt rodul unei incompetenţe crase, dublate de o lipsă de bun-simţ incredibilă.

Ultima gafă a celei ce reprezintă Guvernul României în lume este pronunţarea greşită a unui nume sacru pentru comunitatea internaţională: Camp David.

Este vorba de locul în care s-au purtat negocierile secrete dintre preşedintele Egiptului, Anwar El Sadat, şi premierul Israelului, Menachem Begin, din 1978, care au dus la marea pace dintre cele două ţări salutată de lumea întreagă.

Aflată în vizită în SUA, Dăncilă a vrut să impresioneze asistenţa în discursul său folosind numele „Camp David”, dar n-a fost în stare să-l pronunţe corect: a spus „Champ David”.

Înregistrarea video, postată iniţial de pe pagina de Facebook a Guvernului României, a fost ştearsă imediat după ce a fost descoperita ultima gafă jalnică a celei ce ocupă funcţia de prim-ministru.

Înregistrarea video, AICI.

A anunţat de capul ei mutarea ambasadei la Ierulasim

În aceeaşi vizită din SUA, Viorica Dăncilă a făcut astăzi un anunț grav: „după finalizarea analizei” și „în deplin consens”, România îşi va muta Ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Anunțul intempestiv făcut de Viorica Dăncilă, privind decizia de a muta Ambasada României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, a fost taxat dur de președintele Klaus Iohannis.

Prin intermediul unui comunicat de presă, șeful statului spune că viorica Dăncilă „demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranță în domeniul politicii externe și în ceea ce privește luarea unor decizii importante ale statului român”.

Klaus Iohannis e ferm: „Decizia finală aparține Președintelui României”.

CITIŢI ŞI:

Video. Viorica Dăncilă, gafă după gafă, într-un an de mandat. De ce e cel mai slab premier?

Iohannis o demolează pe Dăncilă: „Total ignorantă în politica externă. Decizia finală, în privința mutării Ambasadei, aparține Președintelui României”

Dăncilă ia o decizie gravă, împotriva lui Iohannis și a Europei: mută ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim!

„Comuniștilor de la PSD+ALDE, opriți atacul împotriva capitalului privat! Opriți subminarea economiei naționale”

Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Brașov: PSD a inventat mitingul secret, de 12 minute, sub paza jandarmilor. Dragnea se ascunde de frică

Deputatul USR Iulian Bulai îl pune pe Tăriceanu la locul lui: „E urmaş de securist”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here