Chiar și concubina monstrului Godei a fost angajată de Firea la Primăria Capitalei! I-a dat funcție de șefă

1
35905
Gabriela Firea alături de Ligia Gheorghe (fostă Enache) și Ștefan Godei, administratorii îngrozitorului azil "Sfântul Gabriel cel Viteaz"

Gabriela Firea încearcă acum cu disperare să scape de asocierea cu Ștefan Godei, însă dovezile indică o foarte strânsă relație cu acesta, dar și cu cealaltă persoană care conducea azilele groazei din Voluntari – consiliera ministrului, Ligia Gheorghe. Ultimul fir care duce spre Firea este cel care pleacă de la iubita lui Ștefan Godei, angajată și ea – când patroana lor era primarul Bucureștiului – șefă într-o instituție care ținea de primărie.

Jurnalista Roxana Garaiman scrie în G4Media.ro că, în perioada când Gabriela Firea ocupa funcția de primar al Bucureștiului, concubina lui Godei – Ecaterina Voicu – a fost angajată șefă la Biroul de Marketing, Comunicare și Relații Publice de la Centrul de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri al Municipiului București.

Ecaterina Voicu a fost cea care a făcut, de fapt, demersurile juridice pentru înființarea Asociației „Sfântul Gabriel cel Viteaz”.

Ștefan Godei însuși a fost angajat șofer la Primăria București în 2016, la doar o săptămână după ce Gabriela Firea și-a intrat în atribuții ca primar. El a rămas acolo până în decembrie 2020, adică a plecat la nici două luni după ce Firea a părăsit postul, în urma victoriei lui Nicușor Dan la Primărie.

Gabriela Firea a pretins de mai multe ori că n-are nicio legătură cu Godei, că acesta e o persoană dintre cele multe care bagă capul în cadru la pozele cu liderii și că n-a fost niciodată membru PSD.

Ziaristii.com a demontat toate aceste minciuni zilele trecute. Godei nu doar că era membru al PSD, dar și șef al organizației de tineret pe județul Ilfov. El a postat acum câțiva ani poze inclusiv de la botezul ultimului copil al familiei Firea-Pandele, spunând că a fost o petrecere frumoasă și că s-a simțit foarte bine.

Și consiliera Ligia Gheorghe, cea mai bună prietenă a Gabrielei Firea și „umbra” ei pretutindeni (apare însoțind-o în zeci de poze, la tot felul de acțiuni și evenimente), ar vrea să se debaraseze de Godei, deși ea era vicepreședintele Asociației „Sfântul Gabriel cel Viteaz”, în timp ce el era președinte.

Ligia Gheorghe le-a spus procurorilor că era doar o oarecare amiciție cu Godei. În realitate, ea a fost și este și partenera lui de afaceri. În 2015, Ligia Gheorghe a înființat în Voluntari, alături de Ștefan Godei, o firmă de comerț cu carne de pui care se numește Piu-Piu & Casa Bună 2015 SRL. Ligia Gheorghe și Ștefan Godei sunt în continuare, și azi, parteneri în afacerea respectivă. Acest lucru a fost omis de consilieră în fața procurorilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

* Fotografiile care o distrug pe Firea: monstrul Godei a participat la botezul unuia dintre copiii ei, dar au fost împreună și în acțiuni electorale!

* Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

* Cade primul cap mare pentru „azilele groazei”: Budăi a demisionat împins de Ciolacu. Firea e sub presiune, dar ține cu dinții de funcție

* Diversiune murdară a regimului PSD-PNL: încearcă să lipească „azilele groazei” de USR! Controale intense, puternic mediatizate de Mafia TV, în localitățile cu primari USR. La Brașov s-a dat amendă pentru 4 lămâi mucegăite

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

* Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

* Complicități scandaloase cu clanul Firea-Pandele în jefuirea bătrânilor. Zeci de case și terenuri primite moștenire de șeful PNL de la Asistență Socială Ilfov. Bătrânii erau siliți să-și cedeze proprietățile

* Jurnalista de casă a lui Cristoiu, angajată și la televiziunea lui Pandele, îi înjură pe cei indignați de „azilele groazei”: „Marș, ipocriților!”. Ulterior, Cora Muntean și-a șters postarea

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

* Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica lui Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

1 COMENTARIU

  1. Firea ca orice parvenita a incercat sa-si mentina functiile si privilegiile prin indatorarea cat mai multor persoane din jurul sau. A format clanul Pandele-Firea. S-a dovedit ca majoritatea erau niste fomisti idioti (ca si stapanii lor) si nu a durat mult pana cand mafia a fost data in vileag. Pana acum nimeni nu cred ca si-a imaginat cat de banoasa era afacerea cu varstnici, unde Statul aloca circa 7300 lei/persoana. In plus la cei fara rude, cu dementa, le luai si proprietatile. Cu banii iti consolidai imaginea si ramaneai stapan pe tarla. Nu inteleg de cate dovezi mai este nevoie pentru ca ciuma iliesciana sa fie desfiintata si aici ma refer la conglomeratul PSD – PNL – UDMR – AUR. Sigurul partid care a luat atitudine de la infiintare impotriva golaniilor fesenistilor a fost USR. Dar lumea proasta nu vrea schimbare, macar sa taiem elanul imputitilor si parvenitilor, a curvelor si prostilor care s-au cocotat la banul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here