Diversiune murdară a regimului PSD-PNL: încearcă să lipească „azilele groazei” de USR! Controale intense, puternic mediatizate de Mafia TV, în localitățile cu primari USR. La Brașov s-a dat amendă pentru 4 lămâi mucegăite

17
1457
Imagine din căminul de bătrâni de la Brașov amendat de controalele trimise de PSD

Reacția sistemului complet politizat la ororile găsite în „azilele groazei” din Voluntari este una previzibilă: după ce premierul Ciolacu a anunțat controale, iar ministrul Budăi și-a instruit oamenii, au fost luate la verificat cu maximă atenție căminele de bătrâni din puținele localități conduse de opoziție! Atrocitățile comise de mafia PSD devin astfel prilej de răfuială politică și de diversiune.

Transformarea tragediei din curtea PSD-iștilor Florentin Pandele și Gabriela Firea în prilej de a ataca opoziția era anticipabilă, atâta vreme cât la conducerea Ministerului Muncii se află complici ai celor care practică jefuirea bătrânilor vulnerabili din instituții. Surse ale G4Media.ro au relatat că, după ce au ridicat acreditarea ONG-ului Centrul pentru Resurse Juridice, care reclama neregulile din azilele de bătrâni, ministrul Budăi și secretarul de stat Vasilcoiu (ambii PSD) le-au spus șefilor județeni de la Asistența Socială că „v-am scăpat de vizitele CRJ”.

În Brașov au tăbărât cu controalele pe un centru administrat de Primărie unde nu s-a găsit nimic. Până la urmă, s-a dat amendă pentru o depunere de calcar pe o cadă de duș

Flavia Boghiu (USR), viceprimar al Brașovului, a relatat marți, pe Facebook, că s-a dus personal să verifice pentru ce s-au dat amenzi la Căminul pentru Persoane Vârstnice și a constatat că fuseseră găsite „4 lămâi mucegăite, o cădiță de duș pe care o puteți vedea în poze cu o depunere de calcar și pentru urme de degete pe pereții unei camere care găzduiește o persoană greu deplasabilă”.

Fotografiile demonstrează că în căminul respectiv condițiile sunt incomparabile cu cele din azilele pe care le conduceau în Voluntari oamenii Gabrielei Firea și ai lui Florentin Pandele.

Flavia Boghiu oferă mai multe explicații de bun-simț, alăturând pozele din centrul amendat.

„Așa arată Căminul pentru Persoane Vârstnice din Brașov. Azi am fost acolo!

Invit pe această cale toate organizațiile de servicii sociale, jurnaliști sau membri ai mass-media să viziteze Căminul și să vadă cu ochii lor.

Ieri, mai multe instituții abilitate ne-au controlat în urma ororilor scoase la suprafață de investigațiile jurnaliștilor Ovidiu Vanghele și Bianca Albu la Centrul din Voluntari, Ilfov, controlat de cuplul Firea-Pandele.

Pe noi ne-au controlat și ne-au amendat pentru, atenție: 4 lămâi mucegăite, o cădiță de duș pe care o puteți vedea în poze cu o depunere de calcar și pentru urme de degete pe pereții unei camere care găzduiește o persoană greu deplasabilă.

Am fost de foarte multe ori în ultimele luni în clădirea unde se află Căminul pentru Persoane Vârstnice. Acest centru din Brașov ar putea fi dat ca exemplu de bune practici în țară, pentru că implicarea noastră și a celor de la Direcția de Asistență Socială este una cât se poate de serioasă.

Se gândește cineva din autoritățile centrale la victimele călăilor (n-am cum să le spun altfel celor care se ocupau de căminele din Ilfov) și a incompetenței și complicității doamnei Ministru Firea și domnului primar Pandele? Urmează să vedem!

DAS Brașov a fost totuși amendată pentru 4 lămâi, în timp ce cuplul Firea-Pandele și toată încrengătura politică care știa de acele orori își continuă mandatele cu indiferență față de durerea reală provocată oamenilor.

Sunt lucruri de îmbunătățit la Brașov? Răspund categoric: Da!

Se încearcă distragerea atenției publice de la ororile comise de toți cei care știau ce se întâmplă Centrul de Vârstnici din Voluntari? Cu siguranță!

Toți știau!

Acum încearcă doar să vă distragă atenția de la ce-au făcut. Acum vor încerca să pună semnul egal între un cămin în care se schingiuiau bătrânii și unul în care au găsit 4 lămâi mucegăite.

Însă nu voi permite ca oamenii care lucrează pentru vârstnicii din Brașov, angajații din Direcția de Asistența Socială, cei din Primăria Brașov să fie trași în mizeria politică pe care vor să o genereze cei de la guvernare”.

La Timișoara, prefectul PSD a închis cel mai vechi centru de asistență socială din județ, care funcționează fără niciun ban de la stat și e finanțat din donațiile locuitorilor

La Timișoara, prefectul PSD pe nume Mihai Ritivoiu a închis centrul social „Fundația Timișora ’89”, cea mai veche fundație umanitară din județul Timiș. Primarul Dominic Fritz, de la USR, a mers personal la centrul închis de instituțiile controlate de PSD și a transmis live, pe Facebook, pentru a vedea toată lumea condițiile de acolo.

Revoltat, Fritz a spus:

„Am fost astăzi la Fundația Timișoara 89 să văd cu ochii mei presupusele «condiții de groază» prezentate de prefectul Mihai Ritivoiu și să vorbesc cu oamenii care își găsesc acolo adăpost. Condițiile nu sunt ca într-un hotel de lux, ci ca într-un cămin în care trăiesc mai mulți oameni cu probleme diverse în aceeași cameră.

Totuși, prefectul de Timiș a anunțat că acest centru trebuie să se închidă. Sunt absolut revoltat de atitudinea prefectului. Mulți timișoreni au contribuit ca oamenii fără adăpost care ajung aici, oameni pentru care sistemul social de stat nu mai are soluții și care altfel ar trăi pe stradă, să aibă condiții decente. Mulți timișoreni au trecut pragul fundației pentru evenimentele culturale care se organizează acolo, în mijlocul oamenilor.

Fundația 89 este un stâlp al solidarității timișorene, cunoscută, îndrăgită și susținută de oameni de toate culorile politice. Din bugetul de stat, în peste 30 ani NICIUN singur leu nu a ajuns la fundație. Totul s-a făcut și se face din sponsorizări și din subvenţiile primăriei, subvenții pe care le-am dublat anul acesta pentru a face față creșterilor de prețuri. E halucinant cum acum guvernul, care nu a făcut absolut nimic pentru acești oameni, pretinde că îi ajută dându-i afară din propria lor casă. E o decizie birocratică de o cruzime rară, care nu are nicio legătură cu interesul și demnitatea oamenilor.

Toți cei din centru mi-au spus clar că vor să trăiască acolo. E o decizie motivată doar de nevoia de a acoperi alt scandal. Aveau nevoie de un scandal la Timișoara. Trebuia oare să-și facă prefectul «norma», să închidă ceva?”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fotografiile care o distrug pe Firea: monstrul Godei a participat la botezul unuia dintre copiii ei, dar au fost împreună și în acțiuni electorale! Nevasta lui Pandele tocmai scrisese că Godei nu era membru PSD și că ea nu avea nicio treabă cu el

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

* Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

* Complicități scandaloase cu clanul Firea-Pandele în jefuirea bătrânilor. Zeci de case și terenuri primite moștenire de șeful PNL de la Asistență Socială Ilfov. Bătrânii erau siliți să-și cedeze proprietățile

* Firea, tare-n clanță: anunță că-i dă în judecată pe toți cei care au scris ori vorbit despre „azilele groazei” din Voluntari! PSD plătește televiziunilor zeci de milioane de euro, dar Firea acuză USR că a cumpărat presa!

* Operațiunea de spălare a clanului Firea-Pandele. Cum prezintă televiziunile oligarhilor scandalul „azilelor groazei” din Voluntari

* Jurnalista de casă a lui Cristoiu, angajată și la televiziunea lui Pandele, îi înjură pe cei indignați de „azilele groazei”: „Marș, ipocriților!”. Ulterior, Cora Muntean și-a șters postarea

* EDITORIAL: România, lumea fiarelor cu chip de om

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

17 COMENTARII

 1. În nemărginita ei prostie, gașca PSDNL ne arată singură care este alternativa pentru ei. Alternativa care le face să le țâțâie posterioarele de groază. Alternativa care-i poate trimite direct unde le este locul: groapa de gunoi. Mai e nevoie să spunem care este această alternativă?
  Vorba lui Conu Leonida, dar fără umbră de ironie: Națiune, fii deșteaptă!

 2. Prin zona si-a facut culcus un boschetar pe nume Babacu-ru care se vrea un fel de „Vocea Patriotului Nationale”. In fapt un prostovan care incearca sa explice cititorilor Ziaristii.com ca toti sunt la fel, ca USR nu reprezinta o alternativa, ca nu au facut nimic. Nespalatul care traieste sugandu-si jegul de sub unghii nu isi da seama ca pe la astfel de publicatii vine alt gen de lume, nu votantii ciumei rosii sai ai Aliantei pentru Unirea cu Rusia. Lasa ca o sa vada borhotul bolsevic la anul cum stau voturi, o sa fie mari suprize.

  • Eu n-am zis ca toti sint la fel, am zis ca toti useristii inculti sint la fel! Mare diferenta!
   De fapt, se vede dupa cum mizgalesti, mai spala ma tastatura aia ca ti se lipesc „destele”!
   Eu cind scriu nu ma adresez celor ca tine ca e pierdere de vreme, dar mai exista si oameni normali care citesc acest site.

 3. PSD loveste de doua ori in bietii batrani.
  Prima data, prin atrocitatile care s-au intamplat in azilele cuplului Pandele, comise de indivizi avand stranse legaturi cu PSD, prin institutiile subordonate ministerelor PSD.
  Amendand sau desfiintand azilele care functionau bine , doar pentru a se razbuna politic pe USR, PSD loveste din nou in batrani. tulburand linistea lor.
  Cat cinism!

 4. Constat cu părere de rău că aici postează pe lingă oameni onesti și pleava societății, indivizi fără idei, fără viziune, fără vocabular și fără realizări, singura lor satisfacție este sa indruge verzi și uscate crezând ca sînt băgați în seama.
  Eu nu dau doi bani pe inepțiile lor dar am un mesaj pentru ei: hai sictir, drogatilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here