„Sârma din colon 2”. Firea a descoperit o mare conspirație împotriva lui Ciolacu: „nu e loc de coincidențe”, prea s-au strâns toate scandalurile, accidentele și nenorocirile în mandatul premierului PSD!

4
918
Gabriela Firea, ca acasă la televiziunea oligarhului Dan Voiculescu - cel care a lansat-o și pe ea în politică

„În politica mare nu prea e loc de coincidențe”, a afirmat Gabriela Firea la Antena 3 „CNN”, atunci când a fost întrebată cum de mandatul de premier al lui Marcel Ciolacu a mers, până acum, din nenorocire în nenorocire și din scandal în scandal. Fosta moderatoare de la Antena 1, devenită între timp prim-vicepreședinte al PSD, dar suspendată în prezent din toate funcțiile din partid, a sugerat că la mijloc ar fi vorba de o conspirație.

Prea s-au înghesuit în timpul lui Ciolacu toate incidentele care au scos la iveală corupția, incompetența și nepăsarea guvernanților și a administrației, crede Firea.

Evenimente majore pe care senatoarea PSD, plecată din Guvern după mega-scandalul cu „azilele groazei” din Voluntari, le consideră suspecte:

  • „azilele groazei”;
  • beizadeaua drogată care a ucis cu mașina doi tineri la 2 Mai după ce fusese lăsat de polițiști să plece;
  • grozăviile de la Spitalul Urziceni, unde o gravidă a fost lăsată să nască pe trotuar, iar un om a fost trimis acasă, unde a murit;
  • nenorocirea de la Spitalul Botoșani, unde o altă gravidă a fost lăsată să se chinuie 8 ore, până a murit;
  • exploziile de la stația GPL ilegală din Crevedia;
  • dronele rusești care survolează și cad pe teritoriul României, dar și lipsa de reacție a statului român.

Fosta primăriță a Bucureștiului așteaptă să vadă, în viitorul nu foarte îndepărtat, ce a stat, de fapt, în spatele acestor scandaluri care – crede ea – puteau fi rezolvate mai devreme, până să ajungă Ciolacu prim-ministru.

„În politica mare, după opinia mea, nu prea e loc de coincidențe. Din păcate spun acest lucru. Şi chiar dacă au fost evenimente nefericite şi neprevăzutul joacă un rol foarte important, cu toţii ne punem această întrebare – dacă parte dintre aceste evenimente nu ar fi putut fi rezolvate anterior schimbării care a avut loc la Palatul Victoria. (…). Sunt convinsă că istoria nu foarte îndepărtată din punct de vedere politic ne va arăta informaţii relevante”.

În mintea Gabrielei Firea – care acum câțiva ani acuza o tentativă de asasinat din partea unor forțe malefice care-i puseseră o sârmă specială în mâncare, ca s-o atace la colon –, totul se leagă, s-ar părea că e o nouă conspirație: „PSD a adus guvernări bune în România, dar au fost guvernări grele. Întotdeauna s-a întâmplat ceva, de undeva, care să îngreuneze activitatea guvernamentală”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* VIDEO. Ură viscerală și propagandă rusească delirantă în emisiunea lui Marius Tucă. Istoricul Armand Goșu desființează minciunile „analistului” Hartmann: „Nimeni, în afara lui Putin, nu susține asta!”

* Paparuda de la Realitatea Plus le înalță ode penibile Gabrielei Firea și lui Marcel Ciolacu / Despre Firea: „Foarte mulți bucureșteni o regretă. Destul a fost atacată, fără să se țină cont că e mamă! Oamenii vor un om gospodar ca ea, care poate reda siguranța și strălucirea Bucureștiului” / Despre Ciolacu: „E un exemplu pozitiv, că a reușit!” / Xenofobie la maxim

* Nașul TV, sancționat de CNA pentru că Radu Moraru n-a găsit tunelurile de sub Bucegi! 🙂 Drumul secret spre Egipt rămâne ascuns :)))

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* Propunerea șantajistă a lui Ciolacu, pentru UE: să fie lăsat să supra-îndatoreze România, să nu se atingă de pensiile speciale și nici de clientela de partid, să nu facă reforme și, la schimb, Europa să-i dea miliarde

* PNL a pus șef la Garda de Mediu Tulcea un infractor. După 4 luni, acesta a recidivat, fiind prins când lua șpagă 5.000 de euro. Are și „calități” politice: traseist trecut prin 7 partide!

* Trădare: Klaus Iohannis „își dorește” ca PSD să fie votat de cât mai mulți români! Acum trei ani pronunța cu scârbă: „acest Peee Seee Deee”

* EDITORIAL. Nunta lui Cherecheș. Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde

* A doua remiză mincinoasă: 1-1 cu Israel, după 2-2 în Elveția. „Nu vreau să mergem la Euro! Nu merităm! Ne păcălim! Ne-au omorât! Să se desființeze fotbalul!”

4 COMENTARII

  1. Māsura nesimtirii acestei mincinoase fārā suflet e datā de tupeul fantastic de a continua sā aparā în fata lumii de parcā nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i pute. Pânā n-ajunge la puscārie nu se potoleste. Ce le-o mai trebui , cā au milioane peste milioane de euro, ce mai vor , s-or sātura vreodatā?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here