Paparuda de la Realitatea Plus le înalță ode penibile Gabrielei Firea și lui Marcel Ciolacu / Despre Firea: „Foarte mulți bucureșteni o regretă. Destul a fost atacată, fără să se țină cont că e mamă! Oamenii vor un om gospodar ca ea, care poate reda siguranța și strălucirea Bucureștiului” / Despre Ciolacu: „E un exemplu pozitiv, că a reușit!” / Xenofobie la maxim

10
2316
Paparuda patrioată!

Revenirea din vacanță a beizadelei Alexandra Păcuraru (fiica patronului pușcăriaș Maricel Păcuraru) a readus circul ambulant la Realitatea Plus. De luni până joi, nu e seară în care „vedeta” televiziunii de știri să nu se dea în stambă, producând alternativ momente comice și episoade de ticăloșie maximă.

În emisiunea „România Suverană”, reperele fundamentale ale meseriei de jurnalist devin relative sau sunt abandonate complet. Politicienii sunt împărțiți în „buni” sau „răi” în funcție de felul în care servesc sau nu interesele financiare ale familiei Păcuraru. Așa s-a întâmplat și joi, când „moderatoarea” le-a înălțat ode penibile Gabrielei Firea și lui Marcel Ciolacu, cu argumente de precupeață.

De trei seri, Alexandra Păcuraru a crescut nivelul de „patriotism”: se prezintă în emisiunea sa echipată în costum de camuflaj, pentru că a declarat război „corupției”, „mafiei”, Camorrei autohtone. Paparudă impecabilă!

Dar atât de mult se luptă cucoana cu acești balauri, încât înjură doar USR, pe Clotilde Armand și Nicușor Dan. În schimb, când vine vorba de Gabriela Firea, ochii i se umezesc, limba i se catifelează, cuvintele mătăsoase îi ies din gură la fel de gingaș cum îi intră în conturi banii de la PSD. Doar Primăria Sectorului 5, cea condusă de pușcăriașul troglodit Piedone, mai are parte de un tratament atât de prietenos.

Și Marcel Ciolacu e apărat cu argumente caraghioase, ca un semn de respect pentru mâna care a semnat contractul generos dintre PSD și Realitatea Plus (mă rog, prin intermediari).

Patrioată la babord! :)))

Soluția beizadelei pentru jurnaliști: să-i ceară iertare Gabrielei Firea pentru „tot acest atac” și pentru „tot răul cauzat ei și familiei”

În emisiunea beizadelei de la Realitatea Plus, ex-primărița Gabriela Firea a fost apărată non-stop, inclusiv după ce a izbucnit scandalul „azilelor groazei” din Voluntari. De la bun început, argumentul forte a fost acela că Firea „e mamă, e soție, e fiică și nepoată”! Un criteriu care nu e definit de niciun manual de jurnalism, dar care e folosit insistent de distinsa paparudă. Se înțelege că și Ana Pauker era o femeie admirabilă, pentru că avea toate calitățile din mintea chiloțărească a Păcurăriței: era mamă, era soție, era fiică și nepoată (unii istorici spun că era și amantă – iată o calitate suplimentară!).

Alexandra Păcuraru: „Mulți dintre bucureșteni, chiar foarte mulți, o regretă pe doamna Gabriela Firea. Și mă bucur să aud și lucruri bune, pozitive, că destul a fost atacată, linșată mediatic fără să se țină cont că e mamă, și copiii suferă de fiecare dată cel mai mult. Scopul lor de a scăpa de Gabriela Firea nu le poate scuza mijloacele. Iată că timpul a trecut, dovezile nu au mai apărut, oamenii au văzut că au fost manipulați și s-au solidarizat cu ea. Ba mai mult, vor un om gospodar ca ea, care poate reda siguranța Bucureștiului și strălucirea Bucureștiului. Până de Crăciun, poate că cei care au premeditat și au organizat tot acest atac își vor cere iertare pentru tot răul cauzat ei și familiei, copiilor în special. Nu trebuie să fie public, în final este pentru sufletul vostru, să vă înălțați”.

Suverană în anti-jurnalism

12 minciuni, falsuri și prostii

Trecând peste ridicolul acestui laudatio, să trecem la demontarea minciunilor – x într-un minut!

1. „Mulți dintre bucureșteni, chiar foarte mulți, o regretă pe doamna Gabriela Firea” – FALS! Tocmai au fost publicate rezultatele unui sondaj CURS, comandat de PSD (de PSD!) și făcut în București: la capitolul „încredere”, Firea are o cotă de 23%, fiind depășită de Daniel Băluță de patru PSD-iști de-ai ei – Daniel Băluță (39%), Robert Negoiță (38%), Cristian Popescu Piedone (38%), Marcel Ciolacu (30%) – și de actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan (26%). Știind cine face sondajul (soțul deputatei Diana tișa de la PSD), nu greșiți dacă la toții PSD-iștii tăiați măcar cât 5 procente, iar la Nicușor Dan mai puneți vreo 10!

2.”A fost atacată, linșată mediatic fără să se țină cont că e mamă” – PENIBIL! Nicăieri în lume, presa nu lucrează cu asemenea „argumente”. Iar „atacurile” și „linșajul” au fost de fapt dezvăluiri cutremurătoare despre mafia Firea-Pandele, care omoară oameni.

3. „Scopul lor de a scăpa de Gabriela Firea…” ce PROSTIE! Chiar nu e scopul presei să scape de cineva, ci să informeze publicul despre cine este cu adevărat acel cineva.

4. „… nu le poate scuza mijloacele” – asta-i TICĂLOȘIE! Care mijloace? A da în vileag mafia Firea-Pandele înseamnă că folosești mijloace pentru care trebuie să te scuzi?!

5. „Timpul a trecut, dovezile nu au mai apărut…” – FALS! Dovezi ale mafiei sufocante din Voluntar au apărut cu duiumul!

6. „… oamenii au văzut că au fost manipulați…” – MINCIUNĂ scoasă din burtă de beizadeaua lui Păcuraru.

7. „… s-au solidarizat cu ea” – altă MINCUNĂ! N-a existat niciun val de solidarizare cu Firea, dimpotrivă.

8. „Vor un om gospodar ca ea…” – două MINCIUNI în 6 cuvinte; în realitate, Firea nu e gospodar, iar bucureștenii nu o vor!

9. „… poate reda siguranța Bucureștiului și strălucirea Bucureștiului” – încă două MINCIUNI pe metru pătrat! Firea nu poate aduce Bucureștiului „siguranță” și „strălucire”, cu atât mai puțin să i le „redea”, pentru că așa ceva n-a existat în mandatul ei de primar.

10. „Cei care au premeditat și au organizat tot acest atac…” – GĂRGĂUNI într-o scăfârlie derutată.

11. „… își vor cere iertare pentru tot răul cauzat ei și familiei, copiilor în special” PENIBIL! Unde s-a pomenir ca jurnaliștii să-i ceară iertare unui politician despre care au făcut dezvăluiri devastatoare?!

12. „Este pentru sufletul vostru, să vă înălțați”Doamne ferește, s-au întâlnit vrăjitoarele!

Suntem salvați: incompetenta scoate incompetenții din țară! În locul lor îi pune pe Firea, Piedone, Șoșoacă și Simion, dar îl păstrează și pe Ciolacu, care e „un exemplu pozitiv”

Despre Ciolacu, covrigarul din Buzău: „E un exemplu pozitiv, că a reușit!”

Mircea N. Stoian: Am avut premieri niște somități. Iar acum, premierul este un om de afaceri din Buzău care face covrigi. Păi, ce pretenții putem să avem…?

Alexandra Păcuraru: Da, da’ este un exemplu pozitiv, că a reușit!

Mircea N. Stoian: Este un exemplu pozitiv și nu este un exemplu pozitiv, pentru că mă uitam la creșterile de TVA. Orice om care a făcut ASE-ul și care are cât de cât cunoștințe de economie știe foarte clar că orice creștere de TVA, prețuri și așa mai departe, în piață, va aduce scăderi.

Alexandra Păcuraru: Ordinele se execută și nu se discută. Acuma nu știm câți sunt în sistem și trebuie să asculte…

Asta-i soluția: dăm afară „Camorra” și-o instalăm pe Firea! :))) Apoi triplăm contractele de salubritate ale lu’ tata Păcuraru!

Xenofobie grețoasă: „multinaționalele aduc gunoaie”, „îi îmbogățim pe străini”, în America „te sperii”…

Din emisiunea de joi n-au lipsit tradiționalele pusee de xenofobie anti-occidentală, ca un serviciu (voluntar?) făut Rusiei putiniste.

Alexandra Păcuraru se adresează politicienilor, fără a da nume: „Ați ajutat multinaționalele să aducă toate gunoaiele aici, în România”. E o minciună grețoasă: „moderatoarea” nu poate prezenta nici măcar un exemplu de companie multinațională care ar aduce gunoaie în România. De asta se ocupă rețelele mafiote externe, mână-n mână cu cele interne (formate inclusiv din personaje lăudate de paparuda de la Realitatea Plus.

„Vreți totul doar pentru voi și ai voștri, dar îi îndobitociți pe ai noștri, îi țineți fără școală, fără condiții, în sărăcie, îi țineți sclavi, dar îi îmbogățiți pe alții, străini, și vă bucurați că vă dau și vouă, și doar vouă, comisioane grase, dar din ce? Din resursele țării noastre. Știți vorba aia: «Munții noștri aur poartă și pe noi ne trimiteți sclavi din poartă-n poartă»”.

Urlă xenofobia în „patrioata” suverană!

Și încă o șarjă primitivă: „Câtă bucurie te cuprinde când știi că ești român și că prin venele tale curge sânge de om demn – nu? – și curajos! Ce motive mai avem să stăm cu capul plecat, gheboși și cât mai ascunși, nu cumva să deranjăm interesele externe?! Îîîîî?”

Hai la lupta cea mareeeee / Beizadea cu beizadea să ne unim…

Văzută de beizadeaua unui pușcăriaș, America e iadul pe pământ!

Apoi face mărturisiri despre propria-i parvenire, cu aroganța suculentă a beizadelei de infractor condamnat pentru devalizarea Poștei Române. S-a dus în America, vhaaai, „să-și termine liceul”… Dar pesemne a terminat-o liceul pe ea, că a rămas cu amintiri îngrozitoare despre America. Prezintă mari orașe de peste Ocean, precum Los Angeles, San Francisco și Atlanta, ca fiind iadul pe pământ. Despre Moscova, Sankt Petersburg sau Rostov-pe-Don nu are așa cuvinte de ocară…

Alexandra Păcuraru: „Eu am iubit America. De asta m-am și dus acolo să-mi termin liceul. M-am întors în România că iubesc România mai mult decât țara pe care am descoperit-o de la 9 ani – am călătorit prima oară în Statele Unite ale Americii. N-am văzut așa ceva. Acum, în San Francisco, dacă te duci, te sperii. În Atlanta, dacă te duci, te sperii. Sunt zone… În Los Angeles, în zona unde-mi plăcea să stau – și stăteam și câte o lună, două, chiar trei, toată vara stăteam –, te sperii, la fel! Nu ai ce să le faci. Sunt zone unde acești indivizi intră la tine în casă și nici Poliția nu are cum să te scape de ei, că spun că sunt probleme sociale”.

Gata, i-a rezolvat și pe ăștia! Dacă-i prinde, e vai de mama lor: îi invită la „Cu drag, despre România!”, ca pe băieții buni de la Primăria Sectorului 5, și le taie o factură

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Beizadeaua agramată de la Realitatea Plus insinuează că membrii CNA sunt bețivi, drogați și corupți pentru că o amendează pe ea. „Pot fi și ei testați de anumite substanțe? Poate unii exagerează cu băutura, altul cu…”

* VIDEO. Ură viscerală și propagandă rusească delirantă în emisiunea lui Marius Tucă. Istoricul Armand Goșu desființează minciunile „analistului” Hartmann: „Nimeni, în afara lui Putin, nu susține asta!”

* Nașul TV, sancționat de CNA pentru că Radu Moraru n-a găsit tunelurile de sub Bucegi! 🙂 Drumul secret spre Egipt rămâne ascuns :)))

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* Propunerea șantajistă a lui Ciolacu, pentru UE: să fie lăsat să supra-îndatoreze România, să nu se atingă de pensiile speciale și nici de clientela de partid, să nu facă reforme și, la schimb, Europa să-i dea miliarde

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* PNL a pus șef la Garda de Mediu Tulcea un infractor. După 4 luni, acesta a recidivat, fiind prins când lua șpagă 5.000 de euro. Are și „calități” politice: traseist trecut prin 7 partide!

* Șoferul beat și drogat, care a ucis o femeie de ziua ei, e colonel de poliție, fost șef la Crimă Organizată București

* Trădare: Klaus Iohannis „își dorește” ca PSD să fie votat de cât mai mulți români! Acum trei ani pronunța cu scârbă: „acest Peee Seee Deee”

10 COMENTARII

  1. Nu mai avem cizmari așa că Partidul Comunist a trecut la tractoriști și covrigari 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Savante de Renume Mondial avem chiar mai multe 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  2. Nu am mai vazut de foarte mult timp o emisiune a acestei insuportabil de ipocrite mironosite. Care din cinci in cinci minute invoca divinaitatea cu mainile impreunate, dar foindu-se printre invitati cocotata pe toace uriase si cu pantaloni mulati.
    Care o face pe ziarista profitand de pozitia ei de patroana. Care o face pe patriota, cand de fapt sprijina mafia careia apartine familia ei si tinteste sa se aleaga cu o rasplata politica.

  3. iRealitatea TV este de multa vreme o alta hazna media. Cand i s-a dat voie sa devina Plus pentru ca avea datorii la Stat enorme, a fost pentru a deveni ce este astazi. Tuta asta imbracata ca o panarama, care cica se lupta cu toate nedreptatile, este o nefericita ajunsa sclavete pe plantatia lui tac-su, care si el este tot un sclavete al sistemului. Astfel de televiziuni ar trebui inchise pentru ca sunt multi prosti care pun botul. Culmea, prostii astia chiar nu se pisa pe el de vot si traseaza destinele de vreo 34 de ani celor care inca mai spera la o Romaniei normala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here