Deputații-șaormari Solomon și Stativă au pierdut procesele în care contestau amenzile Covid, după scandalul din Centrul Vechi. Instanța a stabilit că trebuie disciplinați

5
804
PSD-istul Solomon a urlat și amenințat minute în șir, anul trecut, într-o șaormerie din Centrul Vechi, pe motiv că un angajat îi ceruse să-și pună masca de protecție. Solomon a amenințat casierul că-l dă afară și pe polițiști că „am eu grijă de voi“. Apoi, neștiind că a fost filmat, a mințit cu nerușinare

Adrian Solomon și Irinel Stativă, cei doi deputați PSD de Vaslui deveniți celebri anul trecut, când au făcut un scandal monstru într-o șaormerie din Centrul Vechi pentru că li s-a atras atenția că nu purtau mască, au pierdut procesele în care contestau amenzile încasate.

Cei doi mitocani s-au comportat absolut mizerabil, ca ultimii derbedei care s-au văzut “pe funcție”. Solomon și Stativă sunt cozile de topor ale baronului Buzatu, feudalul PSD de Vaslui. Solomon a ajuns chiar președinte al Comisiei de Muncă din Camera Deputaților în legislatura 2016-2020.

Solomon, vasluianul făcut parlamentar de baronul Buzatu, către polițiști: „Nu vă cunoașteți locul în ierarhie! Nu am ce să vorbesc cu voi că aveți 3 luni de școală și eu vă plătesc salariile!“

Din această postură, într-o noapte din luna iulie a anului trecut au „aterizat” direct în Centrul Vechi, într-o șaormerie. Solomon a intrat fără mască și a cerut, arogant, să fie servit cu niște șaorma cu de toate. Casierul, un muncitor din Sri Lanka, i-a cerut respectuos să-și pună mască.

PSD-istul de Vaslui a izbucnit cu furie, într-un șuvoi de obrăznicii, amestecând amenințările cu jignirile și îmburicările patriotarde, încercând să intimideze pe toată lumea cu funcția sa. Pe angajatul din Sri Lanka l-a luat la rost că a venit să-i dea ordine la el în țară, cerând să-i vadă permisul de muncă. Apoi l-a amenințat că va avea grijă să-l trimită înapoi, de unde a venit. “Băi, Mustafa! Băi, Mustafa! Ești în România aicea! Băi, panaramă!”, s-a umflat Solomon față de angajatul din Sri Lanka. “Ia să-ți văd permisul de muncă!”

Față de polițiști a avut același comportament. “Nu vă cunoașteți locul în ierarhie! Nu am ce să vorbesc cu voi că aveți 3 luni de școală și eu vă plătesc salariile!”, s-a răstit, cu mentalitate de parvenit ajuns în fruntea bucatelor, vasluianul trimis de Buzatu în Parlament. Solomon i-a amenințat pe polițiști că „vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!”. Dumitru Coarnă era șeful sindicatului polițiștilor și PSD-ist sub acoperire, pentru că polițiștii n-au voie să facă politică. Astă-iarnă, Coarnă a candidat pe listele PSD și a intrat în Parlament și el.

Stativă, celălalt derbedeu cu carnet de deputat, n-avea nici el mască. A împrumutat una și a intrat în șaormerie, “la luptă”.

După acest incident, Adrian Solomon a mințit cu nerușinare, spunând că el a fost cel agresat.

Poliția a dat însă publicității înregistrările de pe camerele de supraveghere, astfel că toată țara a putut vedea comportamentul golănesc.

Astă-iarnă, pe 6 decembrie, vasluienii i-au votat din nou pe cei doi, trimițându-i iar în Parlament.

Motivarea instanței la sentința în procesul lui Stativă: s-a purtat „cu vădită indiferență asupra posibilelor urmări”. Judecătorul l-a pedepsit pentru că „se impune disciplinarea în sensul creșterii sentimentului de responsabilitate”

Solomon și Stativă au contestat în instanță amenzile în valoare totală de 6.600 de lei încasate în acea noapte de pomină. Instanța le-a respins însă petițiile. În noiembrie 2020, Stativă a pierdut procesul la Judecătoria Sectorului 3. Instanța a arătat, în motivare, că l-a pedepsit pentru că s-a comportat “cu o vădită indiferență asupra posibilelor urmări”. Drept urmare, “se impune disciplinarea subiecților normelor contravenționale în sensul creșterii în conștiința acestora a sentimentului de responsabilitate”. Stativă a contestat deja sentința la Tribunalul București.

Pe 16 aprilie, a pierdut la Judecătoria Sectorului 3 și amicul de golănii Solomon. Minuta instanței: “Respinge plângerea ca fiind neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 3 București“.

Pe rol mai sunt încă două dosare, pentru că același Solomon a sesizat și Curtea Constituțională în acest caz incredibil!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Buticarii lui Rădoi au pierdut procesul pentru chioșcurile ilegale de la metrou. Demolarea e legală

* VIDEO. Orban: Înainte de a-l ataca pe premierul Cîțu, orice ministru „trebuie să-și scrie demisia”. Principalul vizat: Cătălin Drulă, cel cu „zombie politic”

* VIDEO. Dialogul CTP – Vlad Voiculescu. „Ați inundat casa ca să nu ia foc” / „Datele nu sunt certe”

* „Olguțul” Claudiu Manda, europarlamentar PSD, a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței politice

* S-a ales praful de politicianul Tăriceanu: și-a pierdut și partidul! ALDE și-a ales un nou președinte

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

* Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege

* Soția unui director corupt din Primăria Capitalei („omul lui Oprescu”): „Ai sărit ca boul din Louis Vuitton!”. Infracțiuni de 33 de ani, condamnare de 6 ani

5 COMENTARII

  1. Tupeu de PSD-isti, si de vina, si sa te lasi, nah!!! Pai daca sefu ciolanu ii baga in parlament si dupa marlania din saormerie la ce sa te astepti de la niste tupeisti inculti!!!
    Zi PSD si ai spus tot, ne mananca ficatii de 30 de ani!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here