S-a ales praful de politicianul Tăriceanu: și-a pierdut și partidul! ALDE și-a votat un nou președinte

4
6504
La microfon, C. A. C. P. Tăriceanu

Capăt de linie pentru Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu (69 de ani): de sâmbătă, 17 aprilie, el nu mai reprezintă nimic în politica românească, nici măcar în cea de partid. Combinator amoral, Tăriceanu a poluat timp de 31 de ani scena politică. A fost impus în PNL-ul anilor ’90 de tatăl său vitreg, Dan Amedeo Lăzărescu, care peste ani avea să regrete, caracterizându-l astfel: „o canalie, un prost”.

ALDE a organizat, sâmbătă, congres pentru alegerea noilor structuri de conducere, după retragerea lui C. A. C. P. Tăriceanu. Președinte a fost ales Daniel Olteanu, care cu 818 voturi (au fost 999 de delegați).

În cadrul Congresului, desfășurat online, a intervenit și fondatorul partidului, C. A. C. P. Tăriceanu. Acesta a spus: „Pentru mine s-a încheiat un ciclu politic care a început în 2014, când ALDE s-a desprns din PNL”.

Deși devenit un partiduleț de buzunar, ALDE și-a ales 4 prim-vicepreşedinţi (Claudiu Catană, Tiberiu Dekany, Tudor Ionescu, Roxana Ţurcanu) și 17 vicepreşedinţi (Anton Anton, Ion Asaftei, Constantin Avram, Alexandru Baicu, Ionel Cel Mare, Marian Coandă, Ionel Gae, Avram Gal, Mihaela Huşanu, Octavian Ilişoi, Mircea Minea, Cornelia Negruţ, Ionel Petre, Raluca Roşca, Violeta Sora, Bogdan Trifan, Florin Vizan).

Noul președinte, Daniel Olteanu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* După derapajul cu „zombie politic”, Drulă revine la treburi serioase: demolează imperiul mafiot al lui Rădoi! 63 de chioșcuri ilegale în 10 stații, lichidate vineri seară

* VIDEO. Orban: Înainte de a-l ataca pe premierul Cîțu, orice ministru „trebuie să-și scrie demisia”. Principalul vizat: Cătălin Drulă, cel cu „zombie politic”

* VIDEO. Dialogul CTP – Vlad Voiculescu. „Ați inundat casa ca să nu ia foc” / „Datele nu sunt certe”

* „Olguțul” Claudiu Manda, europarlamentar PSD, a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței politice

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețintă”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

* Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege

* Soția unui director corupt din Primăria Capitalei („omul lui Oprescu”): „Ai sărit ca boul din Louis Vuitton!”. Infracțiuni de 33 de ani, condamnare de 6 ani

4 COMENTARII

 1. C,A.P.(-eul) Nenumăratenevesticeanu – „Inimă-Zburdalnică” (altăăă… Inimă-Zburdalnică, dar maiii… „Elenist-Udristă”, dixit!) iese-la-pensie, din politichia-jegoasă, oareee…?!

  Sauuu… mai inventează vreun partid (tot din fugarii/trădătorii din P.N.L., ca și până acum!), și-așteaptă… să se apropie iar „Pesedeaua” de Putere, ca să-l ia și pe el, iarăăăăși…, tovarăș-de-drumeag?!???

 2. („Al-DumneavoastrĂ”) Neculai Constantin Munteanu, de la Radio „Europa-Liberă”, îl numea pe Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu:

  „Călin File-de-…NEVESTE”!

  Ce i se mai potrivește politicianului acestuia ajuns la 69 de ani (născut fiind pe 14 ianuarie 1952), ÎMBĂTRÂNIT-în-RELE (!!!), începutul operei eminesciene:
  ” Toamna frunzele colindă,
  Sun-un greier sub o grindă,
  Vântul jalnic bate-n geamuri,
  Cu o mână tremurandă,
  Iară tu, la gura sobei,
  Stai ca somnul să te prindă. (…)”

 3. Meserias Nea Tari daca 31 de ani si-a facut treburile, pe prostii de romani, din toate unghiurile posibile fara sa fie deranjat de nimeni. A mai facut si citeva sute de milioane avere pe spatele acestui popor posedat de prostie cronica. Ce il mai aplaudau romanii in valuri de voiosie. Revine peste 3 ani in forta dupa ce bravii locuitori mioritici vor inscauna iar PSD-ul cu tot cu presedinte. Cunoastem reteta: mici,bere,ulei,varza,galeti s.a.m.d.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.