Cristian Seidler: „Știrea că Vlad Voiculescu s-a autopropus ca ministru al Sănătății este o minciună!”

4
3289
Cristian Seidler

Deputatul Cristian Seidler (USR-PLUS) a negat vehement știrea rostogolită marți de o mare parte a mass-media. Informația a fost lansată de site-ul StirilePro TV.ro, care a citat „surse politice”.

Vlad Voiculescu s-a autopropus ca ministru al Sănătății, dar a fost ignorat de colegii din USR-PLUS. Această autopropunere a fost făcută în ședința USR-PLUS care a avut loc în noaptea de luni spre marți, după negocierie de luni și înaintea celor de marți, din cadrul coaliției de guvernare, a scris site-ul amintit.

Conform surselor citate, „Voiculescu a luat cuvântul, s-a autopropus ca ministru al Sănătății, după care… a urmat un «moment lung» de liniște. Colegii săi din USR-PLUS au trecut peste acest moment fără să supună la vot autopropunerea”.

„Știrea că Vlad Voiculescu s-a autopropus ca ministru al Sănătății este o minciună. Repet: o minciună, o invenție penibilă! Credeți-mă, așa ceva nu s-a întâmplat!”, a dezmințit deputatul Cristian Seidler cu fermitate, marți seară, prin telefon, la România TV.

În scurta sa intervenție, Seidler a spulberat și alte două minciuni vehiculate de televiziunea fugarului Sebastian Ghiță.

Vlad Voiculescu a dat de înțeles, în ultimele zile, că ar reveni la Ministerul Sănătății, dar asta nu înseamnă că el s-a autopropus în cadrul ședinței USR-PLUS de luni seara.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* PNL și USR-PLUS, opriți hârjoana și puneți urgent ministru la Sănătate! Record Covid: 237 de morți în 24 de ore

* Documentul-pricină de la Sănătate. Cîțu: „Arată ca un fals în acte”. Patru ciudățenii care trebuie lămurite de anchetă

* VIDEO. Orban: Înainte de a-l ataca pe premierul Cîțu, orice ministru „trebuie să-și scrie demisia”. Principalul vizat: Cătălin Drulă, cel cu „zombie politic”

* Slujba de Înviere se va oficia în aer liber. Cine nu merge la biserică e consemnat în casă în noaptea de Paște

* Studiu științific: Ivermectina nu are niciun efect în cazurile medii și severe de Covid

* „Olguțul” Claudiu Manda, europarlamentar PSD, a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței politice

* S-a ales praful de politicianul Tăriceanu: și-a pierdut și partidul! ALDE și-a ales un nou președinte

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

* Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege

* Deputații-șaormari Solomon și Stativă au pierdut procesele în care contestau amenzile Covid, după scandalul din Centrul Vechi. Instanța a stabilit că trebuie disciplinați

4 COMENTARII

  1. MIZERABILĂ mai este această TURBATĂ (de-a dreptul!) CRUCIADA-ANTIVOICULESCU și, în general, RĂZBOIUL-GENERALIZAT ANTI-U.S.R.P.L.U.S., de pe TOATE (!) televiziunile-naționale-de-știri: „FAKE-NEWS”-uri… CU-DUIUMU’, de-dimineața-până-seara…, NUMAI (!) „MODERATORI”-INVITAȚI-și-INTERVIEVAȚI având comentarii pline de… VENIN la adresa U.S.R.-P.L.U.S.!!!!!!

    Parcă NICIODATĂ, în ultimii 31 de ani (nici măcar… în primii ani „post-decembriști”, când exista O SINGURĂ televiziune-națională, careee… NUMAI „LIBERĂ” – Sic! – NU ERA!!!!!) NU am mai văzut atâtaaa… REA-CREDINȚĂ-(-GENERALIZATĂ!!!) în (TOATĂ!!!!!) media-televizistică din România!!!

    ÎN-SFÂRȘIIIIT, am înțeles și noi, abia acum: România… SE AFUNDĂ-în-MOCIRLĂ (!), de… 31 (treizeci-și-unu!!!) de ani, din cauzaaa… acestor tineri de la U.S.R.-P.L.U.S. (partid înființat ABIA în… 2016!), în special din cauza celorrr… șase (6!) miniștri, pe care-i are deee… patru (4!) luni!
    (Dacă n-ar fi TRIST, ar fi chiar… COMIC, Zău-așa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    • Am mai spus-o (de altfel, este… de domeniul EVIDENȚEI!!!): partidului (că s-a aprobat-judiciar FUZIUNEA!) U.S.R.P.L.U.S. îi trebuie (CAAA… AERUL!)… măcar o televiziune-națională-de-știri-IMPORTANTĂ/URMĂRITĂ care să fie… NU-NEAPĂRAT favorabilă lui, ci pur-și-simplu… CORECTĂ, daaaaaaaaaaaa?!!!!!!!!

  2. Degeaba este de partea voastră ! Doar minciunile comuniștilor USL sunt auzite de popor, pentru că doar ei au televiziuni de propagandă ! Prelipceanu de la Digi24 a devenit un Gadea2, jenant tovarășe Prelipceanu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here