PSD-iștii Solomon și Stativă, scandalagiii din șaormerie, au fost amendați cu încă 4.000 de lei

1
1011

Adrian Solomon și Ioan Stativă, cei doi deputați PSD din Vaslui care au făcut scandal într-o șaormerie din București când li s-a cerut să poarte mască, s-au ales, până la urmă, cu două amenzi de căciulă.

Inițial – așa cum a scris Ziaristii.com –, cei doi au fost sancționați cu sume relativ mici raportat la veniturile lor, pentru proferare de injurii și scandal în locuri publice. Polițiștii pe care i-au amenințat cei doi golani băgați de PSD în Parlament nu i-au amendat și pentru faptul că nu purtau mască.

Însă, după ce imaginile din șaormerie au devenit publice, polițiștii care răspund de Centrul Vechi le-au trimis moldovenilor încă o amendă, pentru nerespectarea legislației privind combaterea virusului Covid-19.

Așa s-au ales Solomon și Stativă mai întâi cu câte o amendă de 1.600 și, respectiv, 1.000 de lei, apoi cu încă una de câte 2.000 de lei. Solomon a anunțat deja că nu recunoaște nimic și că va contesta amenzile în instanță.

Luni noaptea, răzbiți de pofte, deputații PSD-iști din Vaslui au intrat într-o șaormerie din Centrul Vechi al Bucureștiului. Niciunul nu avea mască de protecție. Solomon a devenit agresiv și a început să urle când i s-a cerut să respecte legea. El s-a luat de casier și, fără nicio legătură cu subiectul discuției, i-a reproșat acestuia că e în România, jignindu-l. Solomon e membru al Parlamentului, ca deputat, de 12 ani, iar înainte de asta a fost viceprimar în Bârlad, tot pe listele PSD. El este unul din oamenii baronului Dumitru Buzatu, stăpânul județului Vaslui – unul dintre cele mai sărace, înapoiate și mai violente din România.

„Băi, Mustafa! (…) Ești în România aicea! (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă!”

Reacțiile lui Solomon în șaormeria din Centrul Vechi sunt mai presus de orice comentariu. Acestui derbedeu va trebui să-i plătim pensie specială, după ce 12 ani a stat în Parlament.

După cum se poate vedea și din imagini, absolut toată lumea din șaormerie – casierul, vânzătorii, cei 3-4 clienți care se aflau deja înăuntru – poartă masca de protecție regulamentar când intră deputatul PSD Adrian Solomon. Fără mască. Angajatul localului își face datoria și îi atrage atenția, iar vasluianul ia foc. Se duce la geam, în lateral, de unde începe să-l amenințe și să-l jignească pe casier.

Solomon: „Băi, Mustafa! (…) Ești în România aicea! (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă!”.

Stativă, și el deputat de Vaslui, a încercat să-l calmeze pe primitiv:„ Adi, Adi!”.

În fața polițiștilor, Solomon, a devenit și mai agresiv când a fost rugat să poarte mască: „Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde? (…) Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? (…) Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine? (…) Arată-mi cartea verde a lu’ ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”.

Culmea e că melteanul PSD-ist este și președintele Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților! Așadar, aluziile golanului la permisul de muncă al angajatului de la șaormerie nu erau întâmplătoare – se pregătea să facă un abuz de funcție.

Ulterior, Solomon a început să-i insulte și pe polițiști, pe care i-a amenințat că va vorbi cu Dumitru Coarnă, liderul sindicatului polițiștilor, pentru a-i “pune cu botul pe labe”.
Tipic pentru acest tip de indivizi, Solomon s-a dat la fund când scandalul a devenit public. Întâi a negat conflictul, apoi a mințit, spunând că n-a insultat și n-a amenințat pe nimeni, că n-a fost amendat și că polițiștii au comis un abuz!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Firea: „Sunt filată, sunt urmărită. Sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit”. Contractele cu turcii sunt beleaua primăriței!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here