VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „L-am călcat pe mână! I-am vărsat cafeaua în cap!”

5
4444
Momentul șutului

Violențe grave, pe care jandarmii le-au tratat cu indulgență, iar Ministerul Afacerilor Interne (MAI) nu pare preocupat să le pedepsească. Anarhistele rusofile Codruța Cerva și Oana Lovin s-au plasat miercuri la intrarea în Ministerul Sănătății, unde au agresat verbal mai mulți angajați și au lovit bestial un susținător al ex-ministrului Vlad Voiculescu.

Un tânăr care a încercat să strângă gunoaiele aduse de cele două agitatoare PSD-iste în fața ministerului a fost supus unor violențe extreme: Cerva i-a aplicat un șut năprasnic și a încercat să-i înfigă în față vârful umbrelei, iar Lovin l-a călcat pe mână. Deși putea invoca legitima apărare, tânărul nu a reacționat, încasând cu stoicism loviturile agresoarelor rusofile.

Miercuri, la prima oră, Cerva și Lovin au adus ciolane de porc și saci cu gunoaie pe treptele de la intrarea în Ministerului Sănătății, solicitând astfel demisia ministrului Vlad Voiculescu și pe cea a secretarului de stat Andreea Moldovan.

La un moment dat, în zonă și-a făcut apariția un tânăr civilizat, care a încercat să strângă gunoaiele cervo-loviniste, însă a fost atacat violent de cele două agitatoare.

Codruta Cerva l-a lovit cu piciorul, pe la spate, când tânărul era aplecat. Aceeași Cerva a încercat să-i înfigă vârful umbrelei în față.

Oana Lovin a profitat de momentul în care tânărul a pus mâna pe o treaptă a scării și l-a călcat cu cruzime, înfigându-și tocul pantofului în mâna lui.

Violențele fizice au fost însoțite și de agresiuni verbale și amenințări de tip interlop.

Tânărul nu a ripostat deloc, iar la final a fost preluat de o ambulanță, pentru a fi dus la spital.

VIDEO: Violențele împotriva tânărului

Amenințările interlope ale anarhistelor rusofile

Oana Lovin: „Marș de-acolo! Marș de-aicea, sclavule! De ce nu ai venit să te agiți pentru morții ăștia, mă, jegule?”

Codruța Cerva: „Marș, mă, de-aicea, mă! Bă, trepanatule! Bă, ăsta, bă! Bă! Bă! Bă! Bă! Bă, ăsta, bă! Bă, ăsta, bă! Cine te-a trimis, mă, trepanatule? Marș de-aicea, că nu e ministeru lu tac-tu!”

Oana Lovin: „Un jegos care linge clanțele lui Vlăduț”.

Codruța Cerva: “Bă, ăsta, bă!”

Oana Lovin: „Marș de-aici, că-ți dau una de nu te vezi”.

Codruța Cerva: „Naziștilor care sunteți! Cine te-a trimis, mă, trepanatule care ești? … ‘ți-ai dracu’ să fiți de neterminați!”

Oana Lovin: „Marș, mă! Poate ai Covid, dispari de-aici, hai!”

Codruța Cerva: „… ‘ți-ai dracu’ de naziști! Ia uite, mă, cu ce tupeu vine el! Deci, fiți atenți: dacă mai vine aicea, îl joc în picioare! Deci, atenție: îl joc în picioare! Ia uite, mă, la el, tupeu…”

Cerva îl trage pe tânăr de geacă, înainte de a-l lovi cu piciorul. Lovin e pe fază, să imortalizeze scena

“Eu îi fac plângere că efectiv și-a permis să bage mâna sub piciorul meu!”

Ulterior, dupa intervenția timidă a jandarmilor, cele două anarhiste s-au complimentat reciproc în legătură cu loviturile aplicate tânărului.

Codruța Cerva: „Depune plângere fătălăul, ha-ha-ha! Câta picior i-am tras în cur! Dar tu i-ai vărsat cafeaua în cap? Ha-ha-ha”.

Oana Lovin: „Din greșeală i-am vărsat cafeaua în cap…”

Codruța Cerva: „… că-i curgea cafeaua, așa… îi curgea cafeaua pe ste cap, și el… ha-ha-ha… Și zice: «Vreau să-i fac plângere, m-a călcat pe mână!»… Ha-ha-ha-ha-ha!”

Oana Lovin: „Nu eu l-am călcat pe mână, el și-a băgat mâna sub piciorul meu. Eu mergeam pe scară, nu? Adică, cine avea o poziție nenaturală, eu sau el?”

Codruța Cerva: „Câta picior i-am tras!… Câta picior i-am tras în cur!…”

Oana Lovin: „Eu mă duc să depun plângere, că efectiv și-a permis să bage mâna sub piciorul meu! Dacă mă împiedicam și cădeam aici pe scări?! Mai e și ud… Și cafeaua nu știu dacă i-am vărsat-o în cap… din greșeală, că m-a împins… Când și-a băgat mâna sub picior, am alunecat și i-a căzut cafeaua în cap”.

Codruța Cerva: „Dacă fătălăul ăla se mai învârte pe aici și nu pleacă, îl bat! Al dreacu’ de fătălău… că oricum i-a sărit bombeu’-n aer! Deci, i-a sărit un «38» în aer de nu s-a văzut! I-a sărit curu’… daci, i-a sărit curu’… Ia uite-l, ia, ia… ia uite fătălău’, ia!… Fătălăule! Mă, fătălăule, mă! Hai, vino-ncoa, bătaie, să vezi ce-ți iei bătaie! Hai, mai vino tu o dată aici!”

Oana Lovin: „Hai, dați share!”

Codruța Cerva: „Dați share pe grupuri, să vedeți cum și-a băgat el mâna subtil… pe rampa de handicapați…”

Conform Realitatea TV, tânărul a fost preluat apoi de o ambulanță, fiind transportat la spital. El a sunat la 112 și va face plângere penală împotriva celor două agresoare.

VIDEO: Cerva și Lovin – dovada penală a violențelor

Anarhistele către doctorița Andreea Moldovan: „Fă, dobitoaco! Nenorocito! Fătălăul de Voiculescu nici de prasilă nu e bun!”

Agresarea fizică a tânărului nu a fost singurul episod violent provocat miercuri de cele două activiste PSD-iste la intrarea în Ministerul Sănătății. Și doctorița Andreea Moldovan, ex-secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost agresată, în două “reprize”, de Codruța Cerva și Oana Lovin.

De dimineață, când a ajuns la serviciu (și încă mai avea calitatea de secretar de stat), Andreea Moldovan a fost nevoită să suporte înjurăturile de mahala ale celor două anarhiste.

Cea mai activă a fost Oana Lovin. “Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă, nenorocito! Tabula rasa! Cum îți permiți tu să dai un ordin ilegal, neterminata lumii?!”, a zbierat specialista în videochat.

“Uitați-vă la fătălăul de Voiculescu, nici de prasilă nu e bun!”, a mai strigat rusofila Oana Lovin.

Ea i-a jignit și pe funcționarii care intrau în minister: “Criminalii vin la muncă cu întârziere!”.

Andreea Moldovan a trecut prin momente oribile și la plecarea din minister (când nu mai era secretar de stat, între fusese demisă de premierul Florin Cîțu). Înjurăturile și amenințările celor două anarhiste au fost însoțite de blocarea mașinii doctoriței, care cu greu a reușit să plece.

Echipele de la Antena 3, România TV și B1 TV au încurajat comportamentul de tip interlop al celor două vuvuzele PSD-iste, intervievându-le ca pe niște personalități marcante ale activismului civic.

Cerva a acționat isteric și la „Victor Babeș”

Cu numai 5 zile în urmă, anarhista Codruța Cerva a mai produs un incident sinistru, în curtea Spitalului „Victor Babeș” din București. Ea a avut crize de isterie, țipând ca apucata, în preajma tărgilor cu bolnavi care erau duși la ambulanțe pentru a fi transferați la alte spitale. Mai mult, agitatoarea rusofilă a îmbrâncit un ambulanțier care avea bolnav pe targă.

Cerva mai avea puțin și se urca pe targă. Ea i-a băgat telefonul în față pacientei de pe targă, pentru a o filmaSunteți operată? De când? Vă doare? De ce v-ați operat?”, o întreba insistent Cerva pe pacientă. Amănunt important: Cerva nu e jurnalistă.

În iureșul transferului, ambulanțierul care manevra targa a atins-o pe Cerva, care încurca trecerea. Activista PSD a reacționat isteric, îmbrâncindu-l și înjurându-l pe acesta: Băi, ăsta! Băi, ăsta! Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre să fiți! Criminalii dreacu care sunteți!”.

Codruța Cerva a țipat și în fața jandarmilor: De ce ascultați ordinele lui Arafat? De ce vă bateți joc de români?”.

Un jandarm îi spune, calm: „Doamnă, nu mai țipați!”.

Jandarmii i-au cerut apoi să facă loc și să elibereze intrarea în spital. “Nu ne dăm la o parte, vrem să știm de ce au fost scoși din spital!”, a zbierat Cerva.

Ea a continuat să țipe și să plângă în fața spitalului, în timp ce era filmată de România TV. ”Noaptea, ca hoții, sunt scoși oameni cu durere din spital”, s-a smiorcăit populist Cerva la RTV.

VIDEO: Criza de isterie de la Spitalul „Victor Babeș”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu! Ministrului i-a fost fatal ordinul semnat pe șest de adjuncta sa, care pleacă și ea

USR-PLUS condiționează rămânerea la guvernare de plecarea lui Cîțu, după demiterea lui Voiculescu

* Miniștrii USR-PLUS nu vor participa nici azi la ședința de guvern. „Nu mai avem încredere în premierul Cîțu”

VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețintă”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

Firma ex-ministrului Sebastian Vlădescu, judecat pentru corupție, se ocupă de mententanța TIR-ului ATI defectat la „Victor Babeș”. Sincopa a dus la moartea a 3 pacienți Covid

Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

5 COMENTARII

  1. Iar jandarmii CATASTROFEI de Bode (ministrul P.N.L. de la Interne!), aflați la doi metri distanță, seee… uitau senini (!) sau seee… întorceau cu spatele (!), CA ÎNTOTDEAUNA!!!

    Dar pe… PENIBILUL Lucian Bode, pentru că-i… P.N.L.-ist (DE-AL LUI !!!!!!), nu-l mai demite premierul Cîțu!!!

  2. Se pare ca muieri isterice (gen so-SOANCA, budeanu, cerva, lovin), fac ce vor in Romania, iar politaii lui Bode se c…a pe ei si nu au curaj sa-si faca datoria, DATORIA, MA, vorba proastelor cand se lauda ce mult curaj au ele cand se fac de pomina in direct!!!!!!!
    Pai eu in locul pampalaului aluia care a incasat si a si tacut as face plangere penala, ca are destule dovezi ca sa le arda ca lumea pe tzoape!!
    Dl ministru, politia nu se sesizeaza in cazul asta, ori nu aveti dovezi clare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here