Grobienii: Solomon și Stativă, deputați PSD de Vaslui, au înjurat polițiștii după ce au fost prinși fără mască într-un fast-food din Capitală. Reacția incredibilă a derbedeilor

2
4810
Ioan Irinel Stativă și Adrian Solomon, deputații PSD de Vaslui care au înjurat angajații unui fast-food și Poliția când li s-a cerut să respecte legea și să-și pună mască de protecție în incinta localului

Deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă, de la PSD, au fost protagoniștii unui incident grotesc marți dimineață, într-un fast-food din București. Solomon și Stativă au intrat în local fără să poarte mască de protecție. Agenții de pază le-au atras atenția, dar cei doi deputați PSD de Vaslui au fost impertinenți și agresivi, insultându-i pe angajați și refuzând să-și pună măștile.

Patronul a chemat poliția, iar echipajul ajuns la fața locului a avut parte de același tratament din partea grobienilor. Solomon și Stativă nu doar că au continuat să se poarte agresiv și sfidător, dar au început să-i și înjure pe polițiști. Derbedeii ajunși “aleși ai poporului” pe listele social-democraților s-au ales cu câte o amendă, dar nu pentru că n-au purtat mască. Solomon a primit o sancțiune de 1.600 de lei (800 de lei dacă pe plătită în 24 de ore) pentru scandal, proferare de injurii și expresii jignitoare, iar Stativă – o amendă de 1.000 de lei (500 dacă e plătită în 24 de ore).

Comunicatul Poliției, unde este relatat incidentul, nu pomenește numele golanilor, dar G4Media.ro a reușit să afle că e vorba de Adrian Solomon și Ioan Stativă.

Iată comunicatul Poliției:

„În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant.

Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public“.

Cei doi deputați le-au strigat polițiștilor că ei le plătesc salariile!

Potrivit unor surse din poliție citate de News.ro, cei doi deputați-derbedei de la PSD le-au strigat polițiștilor, printre altele, că ei le plătesc salariile! Solomon și Stativă le-au mai spus oamenilor legii că nu sunt demni de uniforma pe care o poartă.

HotNews.ro a reușit să stea de vorbă cu Adrian Solomon, prin intermediul SMS-urilor, iar PSD-istul a pretins că n-a fost amendat, ci doar legitimat, și că oricum va contesta sancțiunea în instanță. „Totul e un abuz”, a concluzionat deputatul care i-a înjurat pe angajații fast-food-ului și pe polițiști.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here